Jong Ajax stunt op bezoek bij Helmond Sport

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond  drie punten overgehouden aan het uitduel met Helmond Sport maar daar leek het lange tijd niet op en zelfs in de negentigste minuut stond de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam nog met 2-1 achter. Dat de winst uiteindelijk toch nog naar Jong Ajax ging zal ook het publiek in het Lavans Stadion hebben verbaasd.

De Ajacieden kwamen halverwege de eerste helft op een 1-0 achterstand en zagen tevens Daley Sinkgraven uitvallen met knieklachten. Zakaria El Azzouzi zorgde uiteindelijk voor de gelijkmaker maar kort daarop scoorde Helmond Sport en ging Jong Ajax rusten met een 2-1 achterstand. Die stand stond na negentig minuten ook op het scorebord en menig toeschouwer die reeds vertrokken was zal verbaasd hebben gereageerd op de eindstand. Steven Edwards werkte de bal in blessuretijd achter zijn eigen doelman waarna El Azzouzi de thuisploeg een minuut later in rouw dompelde. Zijn schot verdween tot verbazing van velen in het doel en dat betekende een volle driepunter voor de Ajacieden.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Van Rhijn, vd Hoorn, Warmerdam, Dankerlui (50. Lartey Sanniez), Clement, Sinkgraven (37. El Mahdioui), Nouri (76. Acolatse), Muric, El Azzouzi, Cerny.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. FdB=Ajax

   Inderdaad, dit geeft toch wel wat vertrouwen in de weg die Ajax 5 jaar geleden ingeslagen is.

  1. Remco425

   Met 8 doelpunten en 7 assists halverwege het seizoen onze meest waardevolle speler. Veel slechter kan het dus weldegelijk…

   1. vanzanten

    Uhhhh…. Nee, niet qua club natuurlijk. Maar het zou wel handig zijn als wij op moeilijke momenten ook in blessuretijd gaan scoren zoals die lampen dat altijd flikken in plaats van punten te laten liggen.

Comments are closed.