Ado stuurt excuusbrief en kondigt harde maatregelen aan

0117ado-ajax_middennoord_ado

Ajax heeft maandagmiddag een excuusbrief ontvangen van de directie van Ado naar aanleiding van de spreekkoren van afgelopen zondag tijdens de wedstrijd Ado – Ajax. De Hagenezen hebben daarin gevraagd om vooral de excuses over te brengen aan het mikpunt, Riechedly Bazoer.

‘Wij zijn zeer ontstemt over wat er zondag heeft plaatsgevonden in ons stadion tijdens de wedstrijd tegen Ajax. Ik schaam me dood en begrijp niet dat eigen supporters de club zo in diskrediet brengen. Vanaf dinsdag beschikken wij over het geluid en beeldmateriaal en hopen nog deze week met de resultaten te komen. De pakkans is redelijk groot en wij zullen de daders dan ook keihard aanpakken waarbij ik een stadionverbod van vijf jaar zeker niet uitsluit’, aldus directeur Jan Willem Wigt.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

30 Comments

 1. Valentino

  Excuses voor het gedrag van de supporters of ook voor de onnozele houding van Fraser en Schaken.

  1. Litmanen

   Vijf jaar? In Engeland krijg je al levenslang als je 1 poot op het veld zet.
   Wegwezen die gasten. Nergens nooit meer op de tribune. En ongeacht de club, ook Ajax, bij zulk gedrag nu eens niet van die halfzachte straffen.

   1. Litmanen

    Ik schreef ook: ongeacht de club. Die actie van Utrecht was schandalig. Ook daar verborg de KNVB zich achteraf.

   2. Remco425

    Nog even de straf afwachten en afwachten wat ADO daar mee doet. Maar slechter dan wat utrecht deed kan nauwelijks idd

  2. Remco425

   Klopt. Het enige dat Fraser zei is dat hij het gedrag afkeurde, omdat de club dat ook doet. Wat als de club het niet afkeurde, had hij dat dan ook niet gedaan? Wat een slap figuur. Kom op zn minst met een eigen mening en statement.

 2. rickert

  ‘eigen supporters de club in diskrediet brengen’

  Ik denk dat dat inderdaad de kwalijkste zaak is… niet alleen dom volk op de tribune blijkbaar.

  1. rickert

   excuses voor mijn mooie Nederlands geformuleerde zin, het is laat.. ik hoop dat de boodschap duidelijk was…

 3. Didron

  Minste wat had ado doen kan! Hoop op meer dan 5 jaar voor degenen die deze rastische bewoordingen gebruikten!! Hopelijk doet de KNVB e/o het OM er ook wat mee!!!

 4. Afca tino

  Leuk zo excuus maar waarom laat de supporters vereniging niets horen. Juist hun moeten een statement maken dat hun dat gedrag niet tolereren!! Hopen dat de kneuzen die verantwoordelijk zijn voor de geluiden levenslang geschorst worden door ADO.

  1. Remco425

   De supportersvereninging heeft zich ook gedistantieerd van het gedrag. De voortzitter heeft ook aangegeven zich te schamen en gezegd dat dit nooit meer mag gebeuren.

 5. Danson

  Domme supporters… Coach Ado heeft ook een kleurtje… Sws die gasten hard aanpakken. En een levenslang verbod geven in elk stadion.

 6. KBouter

  Eerst zien dan geloven, ik verwachtte van Utrecht ook een excuus, maar nooit iets gezien, sterker nog, ze lachen ons nog uit ook.

 7. theomar

  Ik moet eerst zien wat de straffen zullen worden. Waarschijnlijk zal er, zoals altijd, weer geen bewijs zijn.

 8. theomar

  Let maar op. Ze durven die lui toch niet aan te pakken. Bewijs zal niet hard genoeg zijn. En KNVB is slappe hap. Dat kennen we nog van laatst. Er verandert dus niets.

  1. BobbyHaarms

   Daar ben ik dus ook bang voor,( zie Utrecht )en bijvoorbeeld ook alles wat van de tribunes komt zoals aanstekers en bier als we in de kuip spelen..dat wordt al als normaal beschouwd door die KNVB-maffia. Enige juiste straf: Levenslang stadionverbod voor die mafklappers en 5 jaar lang elke week verplicht in een Ajaxshirt het gras maaien in de Arena, liefst met publiek om ze uit te lachen 🙂

  2. Kuijff

   Eerst zien en dan geloven inderdaad. Ze zijn al wel een stap verder dan Utrecht… Het direct betrekken van het OM spreekt ook voor ze.

 9. JCruijff

  Zo gemakkelijk om excuus te zeggen….doen ze ook in de politiek en gaan verder met de orde van de dag zonder enige gevolgen. Als je dit bij bij je baas uithaalt, vlieg je er per direct uit, komt in de uitkering en je kan nooit meer een verklaring goed gedrag krijgen, dus je bent voor t leven getekend. Neen alleen keiharde straffen zal helpen. Richting club door ze 5 jaar zonder publiek thuis tegen Ajax te laten voetballen, tegen de supporters levenslang stadionverbod en een aangifte bij het OM want in NL is raciisme een strafzaak.

 10. ashwin676

  valt het jullie niet op die foto? tot nu nog toe heb ik 2 “zogenaamde” hindoestanen en 1 zwarte man gespot. dit is zowel hilarisch als diep triest.

 11. Slingertje.

  Achterbakse leugenaar die eikel. Hij stond gewoon te liegen op tv dat het de 2e helft stopte met die oerwoudgeluiden.
  Laat de KNVB ze maar hard aanpakken en ik hoop dat die Wang zijn geld lekker in de pocket houdt. Laat die losers achter de duinen maar naar de kloten gaan.

  1. Remco425

   Klopt. En dat ze het protocol hebben gevolgd. Totaal niet dus. Het protocol is, eerst een waarschuwing, bij 2e waarschuwing wedstrijd tijdelijk stilleggen en een afkoelingsperiode. En als ze dan nog doorgaan definitief staken. Nu hebben ze alleen 2x gewaarschuwd, bij 2e waarschuwing wedstrijd dus niet stilgelegd en daarna waren ze oost indisch doof geworden…

 12. woody79

  er gebeurt iig iets. tenminste ga ik vanuit. verder gewoon doorvoetballen lijkt mij de beste oplossing en zorgen dat die apen een slecht weekend hebben door te winnen

 13. huub

  “wasse neus” reactie, laat de supporters vereniging van ado ook eens excuus maken en aangeven wat zij eraan gaan doen!!!!

 14. Remco425

  Ik vind dit nogal mosterd na de maaltijd, ze hadden tijdens de wedstrijd in moeten grijpen en niet na de wedstrijd glashard moeten liegen. Daarbij, pakkans erg groot? Het zou me verbazen als ze meer dan 10% van degenen die meededen zullen pakken. Maar we gaan zien of de helft van midden noord leeg blijft de rest van het seizoen.

Comments are closed.