Klaassen mist uitduel met Ado wegens knieblessure

1105ajax-fenerbahce_klaassen

Davy Klaassen komt aanstaande zondag niet in actie tijdens de uitwedstrijd tegen Ado. Klaassen heeft nog teveel last van een knieblessure die hij vorige week tijdens de trainingsweek in Belek heeft opgelopen. Wat betreft een vervanger zit Frank de Boer in een luxe positie want de trainer heeft weer de beschikking over Daley Sinkgraven terwijl ook Lasse Schöne en Donny van de Beek op de positie uit de voeten kunnen. 

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

  1. FdB=Ajax

   Inderdaad. Zou wel leuk zijn als die man voor het eerst in 3 jaar een keer op zijn favoriete positie mag spelen!

  1. BobbyHaarms

   Je beste man laat je natuurlijk niet weer op de bank zitten..basisplaats Lasse dus en laat hem ook gelijk maar staan!

  1. FrankiC

   Schöne/Donny (Serero)/Bazoer én Gudelj. Alhoewel Nouri onlangs erg sterk inviel.
   Gewoon 3 man achterin (ondanks het verlies tegen Utrecht).

 1. LeroyT

  Beetje laat stond vanmorgen vroeg al op telegraaf. Deze site is soms wel een beetje mosterd na de maaltijd.

 2. LeroyT

  Als dat zo is. Hoe kan ik dat ruiken dan??!!!!maar dan nog zit meer dan 8 uur tijdverschil in.

  1. Remco425

   Hoe je dat kunt ruiken? Waar denk je dat ze geld aan zouden kunnen verdienen dan? Het is toch logisch. En dat beetje dat ze voor de ads krijgen hebben ze nodig om de site in de lucht te houden. Dat levert waarschijnlijk niet meer op dan een paar tientjes per maand. Ik run zelf ook een forum. Dat kost veel vrije uurtjes naast het werk en familie.

 3. Kuijff

  Hoe kan het toch dat iedereen hier veel vertrouwen heeft in Schöne, maar hij dit seizoen maar geen serieuze kans krijgt?!

  Hopelijk krijgt hij tegen ADO zijn kans.

 4. AjaxBarcelona

  Je kunt het niet ruiken LeroyT maar je had het wel kunnen wete. Je loopt hier al langer rond en het heeft hier al vaker gestaan. Kwestie van lezen dus 🙂

 5. AjaxBarcelona

  Vwb die 8 uur: deze vrijwilligers hebben ook nog een baan en mogen van hun baas niet ff tussendoor berichtjes plaatsen. Alles wat er snel op staat is mooi meegenomen. Ik zou zeggen, meld je aan als actieve vrijwilliger.

   1. AjaxBarcelona

    Ik vind de app kut, sommige topics tendentieus 🙂 🙂 maar ik waardeer vrijwilligers die hun tijd geven om anderen een plezier te doen. Daar heb ik respect voor.

    1. Indojood

     Helemaal gelijk. En wat ik hier ook waardeer is dat ze praktisch geen censuur toepassen.

     1. AjaxBarcelona

      Heel af en toe zou dat mogen. Maar ik moet zeggen dat wanneer je ze persoonlijk een mail stuurt en ze wijst op iets wat echt niet kan, ze het ook direct verwijderen. Ze kunnen ook niet elk commentaar lezen.

 6. jojo123

  Komt goed uit voor anderen: Klaassen heeft niet bepaald een goed seizoen. Kan een ander zich laten gelden en wellicht bepalend zijn. Schone of zo …

Comments are closed.