Jong Ajax boekt prima 3-1 zege op Achilles’29

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 3-1 gewonnen van Achilles ’29 en is daarmee de hervatting in de Jupiler League uitstekend begonnen. Frenkie de Jong maakte een verdienstelijk debuut in de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink.

Jong Ajax kwam na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong. Danny Bakker stiftte de bal op keurige wijze over doelman Ter Wielen in het doel. Bij die goal bleef het in de eerste helft. Achilles’29 kwam in de tweede helft op gelijke hoogte door een doelpunt van Hendriks maar lang kon de ploeg daar niet van genieten. Binnen drie minuten scoorde Jong Ajax twee keer via El Mahdioui en Hendriks en daarmee was de wedstrijd beslist. Aankomende maandag speelt Jong Ajax tegen Helmond Sport dat vrijdagavond MVV met 1-4 versloeg.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Clement (75. Lartey-Sanniez), Van Bruggen, Warmerdam, Owusu; El Mahdioui, De Jong, Bakker; Muric, Hendriks, Acolatse

Related posts

12 Comments

 1. Hika77

  Goed bezig mannen. Kampioen zullen we niet worden maar gewoon lekker ervaring opdoen en beter worden.

  1. Didron

   Kampioen worden is minder belangrijk dan ervaring op doen. Las op social media dat Frenkie de Jong een wereldpass verstuurde van waaruit gescoord werd. Ben benieuwd hoe hij zich gaat manifesteren…

  2. De Ajacied

   Goed gespeeld mannen??
   Hopelijk kunnen ze deze lijn nu ook doortrekken
   Ga ervoor ⭐️⭐️⭐️

 2. johnie stalker

  Frenkie. Ik heb weinig van hem gezien, of gehoord. Ik hoop stiekem dat’ie plat Amsterdams praat, af en toe zelfs iets grofs, veel aanwijzingen geeft, een splijtende pass in zich heeft, voorzetten geeft met buitenkantje rechts en vaak stiftend scoort. En dat Johan éindelijk een waardig opvolger krijgt. Succes gozer, laat ze allemaal de kolere krijgen en dol ze gek!!

Comments are closed.