Duarte mogelijk naar Terek Grozny

0418duarte

Lerin Duarte zet zijn loopbaan mogelijk voort bij het Russische Terek Grozny. De middenvelder is uit de gratie geraakt bij trainer Frank de Boer en mag op zoek naar een andere club. Mocht het tot een akkoord komen tussen Ajax en Terek dan sluit hij direct aan bij de ploeg uit de Russische Premier Liga die momenteel op Malta een trainingskamp heeft belegd.

Bron: De Telegraaf

Related posts

40 Comments

 1. Hika77

  Jammer dat hij het nooit heeft kunnen waarmaken. Hoop dat het allemaal rond komt en dat die jongen weer gewoon lekker kan voetballen..

  1. De Ajacied

   Mooie club voor Duarte,
   Gun hem ook het allerbeste en hopelijk bloeit hij weer op, succes Lerin ????

   1. pietprecies

    Mooie club? Ff serieus… Je kan er leuk geld verdienen hoor(wel alweer een stuk minder dan een paar jaar geleden) maar het ligt in een door oorlog verscheurde deelstaat en om nou echt van sfeer te spreken?? Nee een paar jaar daar je zakken vullen en dan snel wegwezen!! Dat is ook de enige reden dat je daar heen moet gaan, heeft eto o daar toen ook niet een jaar z’n portemonnee volgegoten om toen net zo snel weer te verkassen toen de extreme salarissen minder werden?

 2. paullus

  Weer z’n goeie aankoop van overmars en de boer
  Het word gewoon tijd dat dat spul ook op stapt

  1. Indojood

   Tsja, ik ben van mening dat miskopen van alle tijden zijn maar hun track record is angstaanjagend slecht.

   1. Remco425

    Klopt, maar tegelijkertijd riepen verschillende mensen hier dat Ajax Tannane moest kopen na 3 goede wedstrijden. Ook van Heracles.

    1. Litmanen

     Bovendien, de spelers die het wel halen als ze van elders komen worden nooit genoemd. Ook niet als bij Ajax doorstoten naar Oranje. Voorbeelden? Cillesen, Bazoer……
     Dan hoor je niemand zeggen: goed gezien Marc!

     1. Indojood

      Cillessen was er al in 2011 en met Bazoer was er al contact toen hij 14 was in de persoon van Roy Wesseling. Wat wel onterecht is, is dat Overmars vaak de kritiek krijgt terwijl het TH als geheel een beslissing neemt, al dan niet in overleg met de directie. Tenminste dat is ons verteld. Feit is dat de ratio miskopen-geslaagde aankopen veel te negatief doorslaat. Die Veldmate is niet voor niets erbij gehaald. Het is allemaal niet goed genoeg.

     2. Litmanen

      Bazoer heeft Overmars zelf genoemd als belangrijke man bij zijn overgang. Maar het gaat mij in het algemeen over de zure reacties. Er is een hele beperkte keus bij het halen van spelers omdat je nooit eens 15 miljoen op tafel kunt gooien. Dan is het risico van een miskoop ook veel groter.
      En als ze dan gehaald worden, dan krijgen ze van De Boer een heel andere taak en/of positie dan bij hun vorige club.

     3. Indojood

      OK, Overmars heeft hem binnengehaald met een goed verhaal. Als FdB aankopen verkeerd gebruikt dan zegt dat niet veel goeds over het TH/directie…..

     4. Litmanen

      Maar het is toch zo? Als Chelsea een speler koopt van 7 miljoen (Sinkgraven) dan slaan ze zichzelf op de dijen als hij het eerste haalt. Dat zijn voor hun cadeautjes. Wij rekenen het TH en de directie er op af als het niet lukt met zo’n speler.

     5. Indojood

      Je weet mijn mening over de hele gang van zaken. Wat mij betreft is de kritiek volledig terecht. Ik begrijp nog steeds niet wat Sinkgraven bij ons doet. En, ach die 7 miljoen bij Chelsea, kopen ze wel spelers voor dit soort bedragen? Volgens mij denken ze daar: “7 miljoen? Dan kan het nooit veel wezen.” 🙂

    2. Indojood

     Haha wij supporters reageren vaak op emotie. Maar zij zijn de kenners, hebben ze ons verteld tijdens hun aanvaring met de RvC.

     1. Litmanen

      Ten opzichte van de RVC zijn het ook kenners. De RVC zit er alleen voor de aandeelhouders. En Sinkgraven blijft een heerlijke voetballer die creatief vermoord wordt bij Ajax.

 3. nickertttt

  Wel fijn dat hij dan misschien weer aan voetballen toe komt. Maar naar zo’n club ga je toch alleen voor de centjes lijkt me?

 4. Kuijff

  Goed nieuws voor hem en ons. Hij een nieuwe club, wij een speler verkocht en daarmee ruimte voor nieuwe aanwas.

 5. AjaxBarcelona

  Zou niet weten waarom het een miskoop is. Is een klote benaming in mijn ogen, helemaal voor een speler om te lezen. Ajax zag mogelijkheden en die zijn er helaas niet uitgekomen. Bij Heracles zat hij dus al aan zijn top. Door iemand te halen kom je pas echt te weten of er meer in zit en Ajax vond de investering in hem waard. Er lopen inmiddels vele beteren rond op zijn stekkie en dan is vertrek het beste. Lerin, ik hoop dat de transfer door gaat en dat je het naar je zin zal krijgen.

 6. FrankiC

  Het woord miskoop mag niet meer? Je hoeft er toch niet omheen te draaien, zo heet dat nu eenmaal. Duarte is er toch een typisch geval van. Ik vond hem de minste middenvelder bij Heracles en schatte de kans 95% dat hij het niet zou redden. Ik was gecharmeerd van Willie Overtoom, maar die bakte er bij AZ ook niks van. Bij Sulemani was ik er voor 95% van overtuigd dat hij het wél zou redden en vond het een dure maar goede aankoop. Beide heten nu eenmaal miskopen. Tannane stond idd op mijn radar. Exceptionele kwaliteiten. Misschien kost hij over 2 jaar 10 mlj? Zelfde geld(t) voor Sam Larson… Vorig jaar al moeten halen.

  1. AjaxBarcelona

   FrankiC er staat “in mijn ogen” er staat nergens dat het niet mag. Ik vind de term miskoop achteraf en makkelijk gelul. Van mij mag je het zeggen maar ik mag er wat van vinden.

 7. timkloppers

  duarte en boilesen misschien weg plus misschien een klein beetje geld van Suk die naar porto is gegaan. Het zou toch niet zo zijn dat die Suk een wereldspits gaat worden via omzwervingen die bij ons is begonnen.

 8. ajaxhoger

  Waar blijft onze versterking , onze goede aan kopen , ik denk dat we kunnen wachten tot we een ons wegen .

 9. AjaxBarcelona

  Off topic. Als Barcelona komt voor Bazoer overweegt hij een vertrek. Zou de meest domme beslissing zijn maar liefde voor een club maakt blind. Vooral als het een club met centjes is.

Comments are closed.