Wolverhampton Wanderers in de markt voor Boilesen

0206ajax-az_boilesen

Nicolai Boilesen lijkt verlost te worden uit zijn benarde positie bij Ajax. De Deen die niet meer voorkomt bij het eerste elftal en bij Jong Ajax staat in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. De club uit Engeland zou zich inmiddels hebben gemeld bij Marc Overmars.

Boilesen zou eerdere belangstelling van Wolverhampton hebben afgewimpeld maar nu de interesse van andere clubs uitblijft lijkt Boilesen toch eieren voor zijn geld te kiezen. Dankzij de hoge tv-gelden kan Wolverhampton meer salaris betalen dan Ajax. Boilesen ging afgelopen zomer niet akkoord met een contractverlenging waarbij één miljoen bruto werd geboden door Ajax. Hier was Frank de Boer niet over te spreken waarna hij de Deen uitsloot van wedstrijden in het eerste elftal en bij Jong Ajax. Wolverhampton staat momenteel op de tiende plaats in de Championship.

Bron: De Telegraaf

Related posts

61 Comments

   1. De Ajacied

    Nee mannen zo gaan we niet om met Ajacieden,
    Boilesen verdient dit zo niet ook hij heeft goeie dingen gedaan voor ons Ajax !!!
    Dus verwacht ik wat meer respect naar deze speler,
    Het gaat je goed Boilesen ⚽️⚽️

    1. Remco425

     Sorry maar normaal gesproken ben ik het met je eens, maar hij heeft het er zelf naar gemaakt. Hij heeft zijn krediet zelf verspeeld en heeft weinig respect naar Ajax getoond. Zal blij zijn als hij weg is.

     1. BobbyHaarms

      Mee eens Remco, zijn gedrag betreffende zijn prestaties en de arrogantie om niet bij te tekenen hebben ervoor gezorgd dat hij beter met de staart tussen zijn benen kan vertrekken, liefst gisteren nog. Respect moet je verdienen vind ik en een Ricardo van Rhijn om iemand te noemen is daar een veel beter voorbeeld van. Maar een Boilesen dus zeer zeker niet.

    2. Geroldkohlen

     ja de dingen die hij goed deed waren op een hand te tellen, verder was hij alleen maar geblesseerd of maakten cruciale fouten! en hij heeft het er zelf naar gemaakt, de mensen die nog in hem geloofden boden hem een nieuw contract aan, maar veegde het van tafel alsof het een vieze handoek was! ik ben blij als hij weg is!

    3. -buitenkantje rechts-

     Boilesen en v Rhijn waren de eerste keus van FdB.. Backs die moesten meevoetballen.. Opkomen langs de flanken en voorzetten geven op de spitsen.. Enige probleem met opkomende backs is dat er achterin gaten vallen en je achterin dus kwetsbaar wordt..
     Min of meer zijn Boilesen en v Rhijn slachtoffer geworden van het systeem dat FdB wil spelen. In veel andere teams kunnen deze spelers prima functioneren.. Zonde!

   2. Didron

    Hij heeft het er zelf (en met zijn vader) naar gemaakt…, kan er niet rouwig om zijn. Liever vandaag dan morgen weg! NIET gratis, want de RVC wil dat er spelers verkocht worden! En dan kan FdB hopelijk nog een spits halen deze transfer periode!

   1. De Ajacied

    Ja ik snap je wel een beetje, Maar vaak is de zaakwaarnemers in deze die het verklootte voor de spelers, en dat is hier ook het geval, het onderste uit de kan willen hebben, lijkt de Pizzabakker wel ??

    1. BobbyHaarms

     Daar noem je ook iemand op zeg haha! Maar een speler moet toch trots zijn om voor onze club te mogen spelen, en niet zelf de arrogantie te hebben dat je verder wil kijken….na zo’n prutsseizoen nota bene! En het lijkt me toch dat je nauw contact onderhoudt met je zaakwaarnemer? Dan had Boilesen hem terug moeten fluiten en moeten zeggen: ” Hee flapdrol, ik heb zojuist een enorm kutseizoen gedraaid en ik dank god op m’n blote knieën dat ik zo’n aanbieding krijg van Ajax terwijl ik hem absoluut niet verdien!”

     1. dioajax

      helemaal met je eens bobby helemaalet je eens…nog een gezonde en gelukkige 2016 hahahha

     2. BobbyHaarms

      Haha thanks dioajax, jij ook nog de beste wensen voor 2016 en we proosten in mei nog wel ff op het Leidseplein haha

     3. dioajax

      tuurlijk tuurlijk Bobby tuurlijk…we worden kampioenen…ik zal niet daar zijn omdat ik veeeeeeeeeer weg woon dus proost voor me en drink voor me hihihi…

     4. Remco425

      Klopt, een salarisverhoging tot de bij Ajax hoogst mogelijke schaal na zo’n kutseizoen, om vervolgens doodleuk te zeggen dat het niet genoeg is…

    1. dioajax

     ik zeg het ironisch widi omdat het te weinig geld is en ik zeg neem ook van rhijn gratis…hebben we tenmiste 2 plekken vrij voor twee nieuwe transfers ALS die komen…

     1. AFCA my World

      Ook al verdwijnen er 3 spelers (boilessen,van Rhijn en Duarte) er mag er toch maar 1 aangekocht worden en word er uit de jeugd wat door geschoven !

     2. Widi

      Als er voor deze 3, waarvan er maar 1 af en toe invalt, een goede basisspeler terug komt, worden we er beter van.

 1. TimFK90

  Toch apart hoe deze jongen van oogappeltje van Frank gezakt is naar niet eens mogen spelen voor Jong Ajax.

  1. Velibor

   Het gaat niet om de opstelling maar om zijn opstelling tov Ajax en dat deugde niet en dan kunnen ze het hierboven wel hebben over respect voor Ajacieden maar wat dacht je van zijn respect voor Ajax?0,0 volgens mij als je zoveel geblesseerd bent geweest en dan nog 1 miljoen bruto weigert,beetje teveel kapsones,zelfs voor een Ajacied lijkt me!

 2. pacotaco

  zelfs zo een club kan nog meer betalen dan de top van nl. De tv gelden maken voetbal kapot

 3. Indojood

  Ja, we willen hem graag z.s.m. weghebben en ik ben het daarmee eens. Maar zorgelijker vind ik het feit dat Ajax hem een vet contract wilde geven, een paar maanden geleden. Ik kan dat TH echt niet volgen.

 4. LeroyT

  Lekker in Engeland laten voetballen past die goed tussen want deze jongen houd van duels ???

 5. dickst14

  Ja daar kreeg Overmars dus wel toestemming voor vd raad van commissarissen. Wij gewone supporters zullen het wel niet begrijpen.

 6. ajaxhoger

  Dadelijk op de valreep twee man weg en niks zelf gekocht , zo zal het gaan let maar op , wat ik niet hoop .

 7. Slingertje.

  Ook daar zal hij snel op de bank belanden want de Championship is geen competitie voor mietjes maar voor echte kerels.

 8. KBouter

  Jammer voor je dat het zo gelopen is, jarenlang een voldoende gescoord bij me, maar laatste jaar was drama en durfde je het aan om meer geld te vragen, waar een pas op zijn plaats was geweest. Jammer….Het ga je goed, succes in je verdere carriere.

Comments are closed.