Transfer Traore naar Ajax ‘onbespreekbaar’ voor Hiddink

2812Bertrand_Traore

Bertrand Traore vertrekt zo goed als zeker niet bij Chelsea, zo laat Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf weten op Twitter. Interim-manager Guus Hiddink zou inmiddels diverse malen zijn benaderd door Marc Overmars en zelfs Sjaak Swart zou een belletje richting Londen hebben gepleegd. Hiddink blijft echter bij het standpunt dat een transfer ‘onbespreekbaar’ is voor de spits die veelal op de bank zit bij Chelsea. Traore speelde in het recente verleden anderhalf jaar voor Vitesse. 

Bron: Twitter

Related posts

54 Comments

  1. BobbyHaarms

   Jammer maar helaas, verder geen energie meer aan verspelen dan. Kan Sjaak trouwens niet wat vaker deze rol gaan vertolken? Lijkt me verbaal toch iets sterker dan onze stotteraar Marc.

     1. FrankiC

      Veel tegenstrijdige berichtgeving. Chelsea haalt nog een andere spits en ik verwacht zelf dat Traoré gewoon nog komt.
      ps dit is geen garantie.

     2. HURBIE

      Allemaal van die welles nietes praatjes voor de hoogte van de prijs op te voeren
      We wachten het wel af
      Worden evengoed wel kampioen

  1. FdB=Ajax

   Kan nog wel, maar dan moet Chelsea eerst een nieuwe spits kopen. En daar moet Ajax natuurlijk niet op gaan zitten wachten…

 1. Didron

  Helaas was ook dit verwachtbaar… Vele namen, onhaalbare, zijn de revue al gepasseerd, maar ben bang dat we overal bot vangen…

  1. BobbyHaarms

   En dat komt mede doordat onze club steeds meer het lachertje van Europa is geworden Didron, dit is natuurlijk geen klantenbinding en spelers zullen steeds vaker voor andere opties kiezen (al is dat in dit geval waarschijnlijk niet van toepassing).

   1. Didron

    Helaas is het waar wat je typt, Bobby… De teloorgang op Europees vlak heeft dit jaar helemaal doorgezet…

   2. Geroldkohlen

    klopt bobby door onze slechte prestaties in europa zijn we idd het lachertje geworden!

  1. FrankiC

   Houd toch op met die onzin. Het zal Guus toch werkelijk worst wezen naar welke Nederlandse club een speler vertrekt!

   1. Remco425

    Dat geloof ik ook. Guus denkt alleen aan zichzelf. En daar hoeven ze geen spelers te verkopen om te kunnen kopen. Dus houdt hij gewoon iedereen erbij. Voor de zekerheid.

 2. paullus

  Er komt helemaal niets bij
  Was gewoon weer een naam die word geroepen om de de supporters de indruk te geven we hebben het geprobeerd maar ze laten hem niet gaan het zelfde verhaal met lens wat eigenlijk geen eens een spits is maar een buiten speler

  1. Remco425

   Maar als ze het niet hadden gedaan had iedereen hier zitten schelden op Marc waarom hij Traore niet heeft gehaald. Maar nu kan iedereen zien dat een heleboel namen die hier geroepen worden niet realistisch zijn. Het is ook erg makkelijk gewoon wat namen te roepen natuurlijk zonder de verantwoording te hoeven dragen.

 3. Widi

  Kees Jansma zei gisteren iets anders. Die had Hiddink gesproken in London. En Hiddink zou tegen hem hebben gezegd dat Traore er in de PL fysiek gewoon niet aan te pas komt en op de training ook niet. Volgens Hiddink zou de Eredivisie perfect zijn, maar er heeft nog niemand geïnformeerd naar Traore. Als Overmars dat heeft gezien, kan hij dus bellen. Als het waar is natuurlijk. Ik vertrouw Hiddink niet 100%.

  1. Didron

   De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Maar laten we met z’n allen hopen dat de RvC en de directie nog een goede spits presenteren komen voordat de winterstop voorbij is.

 4. The Hunter

  Wat een journalistiek. Jullie zijn blijkbaar niet op de hoogte van wat er speelt?! Dit was een herhaalstukje van Mike Verweij omdat Kees Jansma gisteren heeft gezegd dat hij Hiddink gesproken had en gezegd heeft dat nog niemand zich heeft gemeld voor Traore. Verweij legt dan uit op twitter met een stukje van zijn toenmalige quote dat het wel zo is, anders is zijn berichtgeving van een paar weken geleden onjuist.

  1. Litmanen

   Al met al, er is dus gewoon een kans dat ze hem dus wel uitlenen. Hiddink is zeker geen Ajax hater. Zit vaak genoeg op de tribune, ook als hij niet ergens een baantje heeft.
   Ik vraag me wel af wat hij in Londen te vertellen heeft want de kans dat Pepe daar volgend jaar werkt is wel erg groot. Dus duidelijk een tussen Paus.

 5. rekel23

  Tik tak tik tak, en zo gaat de transferperiode voorbij zonder dat er concreet weer gekocht gaat worden. Af en toe een onmogelijke naam roepen met de wetenschap dat het toch niet gaat lukken. Mochten de supporters nu heel erg gaan klagen doen ze misschien nog wel een laatste aankoop waar we geen reet aan hebben met de mededeling dat er niet meer lag in de uitverkoop schap.

 6. Geroldkohlen

  maar wat mij opvalt is dat, namen van spelers die genoemd worden komen nooit!!! en spelers die verkocht zoude worden gaan uiteindelijk toch niet kijk maar het glasmannetje boilesse, en gala blijkt van rhijn nu ook niet meer te willen!!!!! dus het is allmaal dus slap gelul! de coach weet ook niet wat hij zegt ,dan zegt hij dat hij er klaar voor is, en in het volgende artikel zegt hij dat we een speler nodig hebben die ons kampioen maakt!! dat ze ons in de waan laten en lul verhalen ophangen, en dat we het lachertje van europa zijn is misschien wel het ergste!

 7. LeroyT

  Die vieze vuile kut pisveer. Nog steeds boos op de KNVB waar hij Ajax de schuld van geeft.

 8. gerrykoos

  allemaal onder druk van Eindhoven, want die zien hun kansen op een kampioenschap alleen maar kleiner worden.

 9. AjaxStaff2015

  Anders moet Ajax toch maar eens 10 milj extra trekken als het kampion worden zo belangrijk is . Niet zo dan maar zo.

 10. JCruijff

  Hoe vaak moet ik t nog zeggen….Ajax heeft geen dure spits nodig want een spits wordt toch nooit aangespeeld. Ja ik kan het ook niet helpen. Maar het is het gevolg van het in mijn ogen rare systeem dat de coach deze ploeg laat spelen. De meeste doelpunten ontstaan uit dode spel momenten en dan zeg ik, behelp je maar met 1 echte spits Milik en hoop intussen dat hij niet geblesseerd raakt….

 11. 030Ajacied

  Die gaat niet komen. Helaas zou ik zeggen, denk dat hij waarde toevoegt. Het zijn allemaal proefballonnetjes van Marc en consorten (net als Lens, Eto’o, Dost, etc.) om die ‘domme supporters’ een beetje zoet te houden. Terwijl iedereen eigenlijk best snapt dat deze spelers uiteindelijk financieel helemaal niet haalbaar zijn, of nog helemaal geen zin hebben om terug te keren naar onze Mickey Mouse competitie. Uiteindelijk krijgen we eind januari een bericht dat er weer een of meerdere jeugdspelers (van de Beek, Nouri, Dolberg) officieel worden doorgeschoven van Jong Ajax naar Ajax 1.

  1. Remco425

   Die laatste zin, dat wilde iedereen hier toch? Tenminste, dat zeiden ze toen Jonk werd ontslagen en Cruijff zich terugtrok…

 12. Ronkr

  Ik denk dat Hiddink ook aan P$V denkt !!! Maar dat kan je toch zelf ook na gaan Of is Marc Netto niet zo slim ??

 13. -buitenkantje rechts-

  Wat moet je hier nou weer mee? Is dit een actueel topic? Of een bericht van Verweij die een oud bericht van zichzelf aanhaalt om het ongelijk van Jansma aan te tonen?
  Ik hoop zelf dat Traoré komt. Dat mag wel duidelijk zijn. Alleen geloof ik er steeds minder in. Er bestaat misschien een kleine kans als Chelsea erin slaagt die spits van AC Milan te halen.

 14. Reneb

  Wie denkt dat Traore beter is dan Dolberg. En waarom een dure stits kopen. Wie laten we dan verstoffen. Milik of Dolberg? en ene Hendriks. ook aan gedacht? Kopen is al niet makkelijk laat staan verstandig uitgegeven.

  1. FrankiC

   Ik denk dat Traoré beter is dan Milik en Hendriks. Dolberg komt er wel, maar is nu nog niet rijp als spits voor Ajax 1.

 15. Valentino

  Als PSV was gekomen was het geen probleem. Jammer voor Traore dat deze ouwe het geen hol kan schelen dat Traore verpieterd op de bank.

 16. Tinus

  Het is elke winterstop hetzelfde, we willen zogenaamd van alles want het mag niks kosten en richting ons is het straks weer hetzelfde liedje: te duur of onhaalbaar, we hebben alles geprobeerd….m’n reet. Iedereen die Ajax al langer volgt weet dat er wederom niks komt en dat dit voor de winterstop al vast stond. FB wil wel, maar hoge heeren niet….

Comments are closed.