Sunderland laat Lens niet gaan: ‘Hij moet belangrijk worden in strijd tegen degradatie’

0109jeremain_lens

Ajax lijkt na Bas Dost ook een streep te kunnen zetten door de naam van Jeremain Lens. Sunderland, de huidige club van Lens, wil de speler niet verkopen en hoopt dat hij belangrijk gaat worden in de strijd tegen degradatie in de Premier League.

‘Hij is één van de duurste spelers die we in de afgelopen jaren hebben gekocht, Je mag van zo’n voetballer verwachten dat hij de verwachtingen gaat waarmaken. Momenteel is er geen interesse voor hem en ik wil hem belangrijk maken voor het elftal in de strijd tegen degradatie’, aldus manager Allardyce. Lens kwam afgelopen zomer over van Dinamo Kiev en wist tot nu toe in veertien wedstrijden slechts twee keer te scoren voor Sunderland.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

39 Comments

 1. FrankiC

  Gelukkig. Er is iets mis met zijn instelling/uitstraling. Ik hoop nog steeds op Traoré. Ik weet dat ik in herhaling val maar haal gewoon ook Larson én Ziyech.

  1. BobbyHaarms

   En los daarvan: Hij is belangrijk in de strijd tegen degradatie. Wij hebben meer aan iemand die belangrijk is in de strijd voor de titel.

 2. Iceman

  Natuurlijk komt Lens niet. En Sunderland zal hem heus niet laten gaan voor een prikkie. En waarom zou Lens naar Ajax komen?? Wij zijn Europees al lang uit gespeeld, en wij kunnen misschien wel beter zijn dan Sunderland maar wij spelen al een paar jaar niet in Europa. Hoe pijnlijk ik het vindt om dit te zeggen en te schrijven.

 3. vanzanten

  Ziyech ja, helemaal mee eens! Voor de rest haat ik dat steeds weer noemen van namen. Je wordt lekker gemaakt met van alles, maar aan het einde komt geen er toch geen van de genoemde figuren.

  1. frenkynairo

   Ziyech is een geweldige speler, maar zit niet te wachten op nog een middenvelder goeie rechtsbuiten erbij spits erbij en ervaren verdediger die ze wel opstellen geen heitinga verhaal!!

  1. AFC98

   Ja idd weghorst wat een talent echt Ajax-niveau. Weet je wie ook zo goed is? Jelle ten Rouwelaar echt een toptalent eerste klas

  2. FrankiC

   Een wereldspeler, een lantaarnpaal en een momentenvoetballer in één zin. Heb je ook voorkeur voor een bepaald type?

 4. AFC98

  Ziyech zou leuk zijn, maar gaat ten kosten van de toptalenten bazoer, vd beek en nouri. Ook onze aanvoerder Klaassen hebben we nog en gudelj is er voor het verdedigende werk (ook niet geheel onbelangrijk). Ook heeft Ziyech volgens mij aangegeven dat hij graag naar het buitenland wilde.

  1. AjaxKat

   Idd géén Ziyech! Die loopt nu al naast z’n schoenen terwijl juist hij tegen degradatie vecht. Vd Beek wordt echt beter dan die lastpak. Laat die Ziyech maar denken dat ie t met zijn gedrag gaat maken in het buitenland.

   1. Indojood

    Ik bedoelde Lens. Ziyech had ik in eerste instantie ook een voorkeur voor maar we hebben idd al genoeg middenvelders

   2. FrankiC

    Ik zie alleen maar dat hij wekelijks Twente in zijn eentje op sleeptouw neemt en bij interviews woorden zoekt om correct te blijven. Volgens mij niets mis mee.

 5. Iamsterdam2015

  Ja ik haat dat ook, dat klakkeloos namen noemen door de pers of weet ik veel wie. Concreet, daar hebben we wat aan. Hopelijk ren goeie en niet zo een YouTube speler waarvan ze zeggen ” echt een topper” maar waar ze alleen beelden van hebben gezien ……

 6. ajaxhoger

  ZE willen daar toch niet zeggen dat de scouts alleen hun gescout hebben , dan moeten ze allemaal de zak krijgen , ik vraag me af wat die bij ajax doen heel de dag die scouts .
  Je kan scouten wat je wil bij ons denk ik , als de RVC het uitmaakt komt er niks , opdoeken die RVC en zeer vlug graag .

 7. Widi

  Nou, die komt dus niet. Ook niet heel erg volgens mij. Ik hoef het ook niet meer te weten wie niet komt of wie misschien komt. Ik zie het wel als ze er zijn.

 8. -buitenkantje rechts-

  En maar namen blijven noemen die je vervolgens niet kan halen.. Wat is dat toch?? Noem een naam als je zeker weet dat je hem ook kunt halen. Nu worden Dost en Lens genoemd en blijkt dat Ajax die niet eens kan betalen of dat de club hem niet laat gaan..

  1. -buitenkantje rechts-

   Las dat Chelsea de spits van AC Milan wil kopen.. Dan wordt wellicht de kans op Traoré groter. En Ziyech had natuurlijk allang gehaald moeten worden!

   1. FrankiC

    Hopen op een doorbraak, want wie weet wat ze anders halen. Ik houd in elk geval mijn hart vast.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ik verwacht eerlijk gezegd dat er niks gehaald gaat worden.. Tenminste niet een direct in te passen speler.

     1. ajaxhoger

      BR dat denk ik dus ook dat er helemaal niks komt , misschien wel verkocht zoals gewoonlijk .

Comments are closed.