Kaartverkoop voor thuisduels tegen feyenoord, Excelsior, AZ, NEC en PEC Zwolle gestart

seizoenkaart

Vanochtend om 10 uur is de losse verkoop gestart voor de competitie thuisduels tegen feyenoord, Excelsior, AZ, NEC en PEC Zwolle. Vooral de verkoop voor de Klassieker is apart: Seizoenkaarthouders hebben vanaf heden de mogelijkheid om een extra kaartje te kopen voor het duel met Feyenoord. De leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen vanaf 13 januari 10.00 uur pas een kaartje voor het duel tegen feyenoord kopen. Club Card-houders kunnen dit vanaf vrijdag 15 januari om 10.00 uur.

Dat de seizoenkaarthouders voorrang krijgen is een tik tegen het zere been van de Supportersvereniging Ajax (SVA). Zij vrezen dat er nauwelijks kaarten over blijven voor de supportersclub leden.

Let op, de wedstrijd is pas zichtbaar in de ticketshop voor seizoenkaarthouders zodra je bent ingelogd. De laatste twee thuisduels van het seizoen 2015-2016 gaan op een later moment in de verkoop.

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

  1. BobbyHaarms

   Zeker kut. Maar de supporters met een seizoenskaart staan er in principe elke thuiswedstrijd dus…

   1. nickertttt

    Voor een wedstrijd als deze zullen ze misschien nog wat kaarten extra bestellen. Waardoor er niks overblijft voor de Ajax life kaar houders en clubkaarthouders

    1. ashwin676

     in principe is dit schenden met het lidmaatschap omdat je akkoord gaat met de voorwaarden dat je ook voorrang krijgt met het bestellen van kaarten. ach ja waar wordt je tegenwoordig nou niet genaaid!

   1. ashwin676

    nou lekker dan ik als enige ajacied daar met die schele harry’s. Gelukkig zit ik in de bedrijventribune en niet bij die gekke gestoorden..

 1. AjaxBarcelona

  Beetje off topic: hoorde net dat Ado aan de HTM heeft gevraagd extra bussen in te zetten komend weekend 😉

    1. AjaxBarcelona

     Gewoon geinige opmerking vanwege reactie van de Boer over bussen?? 🙂 Wel erg dat ik het moet uitleggen Ashwin :-))

     1. ashwin676

      ze kunnen niet eens op tijd rijden laat staan busvervoer regelen! het wordt in volksmond niet voor niks Haagse T*ring Maatschappij genoemd!

Comments are closed.