‘Galatasaray wil Milik en legt bod neer bij Ajax’

1110ajax-molde_milik

Galatasaray heeft bij Marc Overmars een bod neergelegd voor de overname van Arek Milik, zo weet de Turkse website Ahaber.com te melden. Milik zou wel voelen voor een overstap naar Istanbul maar vooralsnog zit dat er niet in. Ajax is namelijk niet akkoord gegaan met het bod. Milik scoorde afgelopen zaterdag twee keer tijdens het oefenduel met HSV in Belek waar ook scouts van Galatasaray aanwezig waren. De interesse van Galatasaray voor Ricardo van Rhijn lijkt inmiddels van de baan.

Bron: Ahaber

Related posts

57 Comments

  1. Nielsz.AFCA

    Milik wil sowieso niet naar Gala & waarom lees ik bijna overal iets over terugkeer Pienaar, behalve hier!?

      1. War

        Pienaar moet je toch niet meer willen, genoeg talent op het middenveld.
        Wie verzint deze onzin ?

      1. Vakje129

        Ja dat bedoel ik ook ,dat GALA eerst van Rhijn moet kopen voor dat Milik voor het juiste bedrag mag vertrekken ??????????????????????????

    1. Amoebe

      Iedereen heeft het altijd over de 100 miljoen van Overmars….hij wordt afgeschilderd als een geldwolf.

      Zodra er interesse is in een speler van Ajax dan vindt iedereen dit klote behalve als ze dan, bijvoorbeeld, minimaal 20 miljoen opleveren.

      Ik denk dat, als je financieel zo gezond bent, alleen maar moet denken in het belang van het elftal.

      De opmerking gaat niet perse over Milik maar is algemeen.

      1. Vakje129

        Ik heb begrip van je antwoord echter wil ik meegeven dat Ajax in het algemeen zijn spelers te goedkoop verkoopt ,na vele uren van opleiden en begeleiden en als ze dan naar een buitenlandse club gaan en daar 1a’2 jaar spelen voor 2x het dubbele door verkocht worden dan moet je nu al de prijs opschroeven dat zo een speler wil blijven of dat Ajax er beter van wordt,nu komen die buitenlandse club gewoon shoppen of je de Aldi/Action bent je een Club met naam en daar hangt een prijskaartje aan ..

        1. Amoebe

          Touche 🙂

          Maar mijn eigenlijke punt is niet of iemand 10 of 20 miljoen kost maar of je hem nodig hebt of niet.

          Als je verkoopt uiteraard voor zoveel mogelijk…toch een joodse club tenslotte 😉

    1. Remco425

      Inderdaad. En nog maar een half jaar geleden riep iedereen nog dat Marc haast moest maken hem vast te leggen. Zo snel schrijven de meesten hier dus spelers weer af. Als we dat met iedereen doen houden we geen spelers over.

        1. Ajax nr 1

          Ja echt HURBIE nu gaan er ook alweer spelers weg. Zo is het spelletje bij Ajax. Ze zeggen we willen een bredere selectie. Maar we verkopen alle spelers met een beetje waarde. Echt verkoop de mensen waar je niets aan heb. De prutsers die bijv Ajax naar de klote helpen.

          1. Mokumertje020

            Ze mogen toch geen spelers kopen voor ze verkocht hebben jezus mensen denk eens na

    2. Rood wit hart

      eens dat we eerst wat anders moeten hebben maar van mij mag er echt een strik om heen ik vind hem niet iets toevoegen als wij in de 16 van de tegenstander spelen z’n techniek is echt beperkt

  2. FrankiC

    Gooi nooit schoenen weg voordat je nieuwe (en betere) hebt, zou ik zeggen.
    Hij valt me tegen de laatste maanden en zijn beperkingen werden flink blootgelegd, maar in principe een goeie als 2e spits. Jammer dat we afgelopen zaterdag Dolberg niet even in actie zagen.

    1. Indojood

      Milik zal heel wat beter functioneren als FdB het middenveld met Schöne achter Milik uitbreidt.

      1. Widi

        Milik zal beter presteren als hij mag zwerven in een tweespitsensysteem. Maar dat schreef ik in september ook al.

  3. AjaxBarcelona

    Milik zou wel voelen voor een overstap? Zou hij dat echt gezegd hebben? Zo zeg je dat je zo ongelooflijk blij bent met Ajax en dat je hier wilt slagen en zo komen de bekende dollar tekens en heeft hij zijn koffers bij wijze van spreken al gepakt. Als hij dat echt gezegd heeft: wegwezen met die gast en laat de echte jonkies het dan maar doen. Hebben we in ieder geval een elftal in de 2e helft van het seizoen wat iedereen zal verrassen. Zowel wij als de tegenstanders weten niet wat ze kunnen verwachten.

  4. Sonsee

    Galatasaray wil de halve eredivisie kopen lijkt het, laat ze lekker bij een andere club shoppen ipv bij Ajax al voor 2 spelers

  5. -buitenkantje rechts-

    Milik is een goede spits! Echt..alleen niet in het Ajaxsysteem dat we nu spelen. Is meer het type spits die door bv Schöne weggestuurd moet worden en goede aanvoer moet krijgen. In het systeem dat Ajax nu speelt heb je meer aan Traoré..

    1. -buitenkantje rechts-

      Bij een goed bod verkopen.. Geef Hendriks, Azzouzi en Dolberg maar een kans.

  6. Didron

    Milik mag pas weg, wanneer wij een goede spits erbij hebben! Maar liever gewoon behouden voor de concurrentie op ‘9’! Persoonlijk vind ik het apart dat FdB pas een extra speler mag halen wanneer er 1 (of meer) verkocht zijn. Boilesen mag sowieso weg. Van Rhijn kan/mag weg (of niet meer?). Maar wanneer Marc Nettomars TE lang wacht dan is er geen spits meer te halen die zou willen / kunnen / mogen… Maar het zal wel zo zijn zoals de afgelopen jaren: we pissen weer achter de pot, zijn (goede) spelers kwijt zonder een goede opvolger e/o versterking… 🙁

  7. LeroyT

    Koop bas Dost voor 10 mil geef hem een 2 jarig contract met 2,5 mil per jaar. En verkoop Milik voor 20 mil. Hou je 5 mil netto over en klaar is Kees.

    1. AjaxBarcelona

      Ik denk dat Bas zijn transfersom boven de 10 mil. Ligt en zijn salaris ruim boven de 2,5 mil. Is een gokje maar volgens mij …….. no go.

  8. ajaxhoger

    Weer wat spelers weg doen en zelf niks kopen , trouwens geen een spits slaagt bij ons zonder goede buitenspelers , en als ze er toch een willen kopen koop dan een godsnaam een spits die de bal vast kan houden , en een sterk aanspeelpunt is .
    Daar zouden we echt iets aan hebben , dit is allemaal maar halve bak erg zat , ajax is ajax niet meer .
    Ik hoop dat ik de powerbal lotterij win , dan gaat er wat gebeuren in amsterdam

  9. Germain

    Bod op Haller in achterhoofd houden en serieus nadenken over het bod dat de Turken nu voor Milik hebben gedaan. Haller is een betere spits en over een paar jaar heel veel geld waard. Tot die tijd helpt hij ons verder dan Milik, zeker weten.

  10. dioajax

    haller,sisto,ziyech zijn goeie opties maar ja ajax is bezig om pienaar terug te brengen…als dat waar is dan is het zoooo slecht…geef nu eens geld om kwaliteit spelers te kopen…

    1. AjaxBarcelona

      Ajax is nergens mee bezig voor zover duidelijk. In Zuid-Afrika gaat het gerucht dat hij van de zomer terug zou keren. Het is de wens van de spelersmakelaar. Pienaar is afgelopen jaar meer geblesseerd geweest dan hij heeft gespeeld.

  11. Geroldkohlen

    ja dan verkopen ze straks milik en kunnen we een spits kopen en dan komen we nog steeds een spits te kort! dikke vinger voor gala en koop eerst maar eens van rhijn!

  12. jojo123

    Zonde …. Laat hem maar in Amsterdam houden. Met Sneijder daar bij Gala zou Milik wel 30 goals maken…

    1. FrankiC

      Je bent er snel bij. Dát zou mooi zijn. Ik ben geneigd om te zeggen: ‘wat het ook kost en ook al is het maar ter overbrugging’, maar volgens mij is dit de speler die we als eerste nodig hebben.

  13. Pazuzzu

    Hoezo er met de huidige grote ahum voorraad spitsen niet eentje verkopen! Al krijgen we €25 …. WIJ zitten dan zonder ervaren spits! Op dit moment nog niet voor €100 miljoen. Er moet een spits bijkomen want 1 blessure van Milik en het kampioenschap word bijna onmogelijk.

  14. dioajax

    met je eens AjaxBarcelona…veel blessures en komt niet veel aan spelen…dus niet doen…

  15. Rood wit hart

    bizar dit dus ajax heeft niet naar dost lens of traprenovatie geïnformeerd we worden gewoon allemaal in de maling genomen ik krijg het idee dat ajax helemaal niet op zoek is

Comments are closed.