De Boer: ‘Denk dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft’

1017heracles-ajax_deboer

Frank de Boer is te spreken over de manier waarop Ajax het trainingskamp heeft afgesloten; met een 3-1 zege op het Duitse HSV. “De eerste tien minuten waren we te afwachtend en de laatste acht minuten waren nonchalant, terwijl we ze op dat moment stuk hadden kunnen spelen. Maar in de tussenliggende periode heb ik heel goede dingen gezien. HSV is geen misselijke tegenstander, ik denk dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft”, aldus De Boer op Ajax.nl.

Bron: Ajax.nl

Related posts

20 Comments

  1. Widi

   Het leek een goede aankoop. Eerste paar wedstrijden speelde hij aardig. Maar gisteren, zonder druk, voor een leeg stadion, maakte hij weer dezelfde fouten waardoor hij weer veel balverlies leed. Bovendien angstig in de duels. Donny kwam erin en wist al waar de bal heen moest voordat hij hem had. Het liep meteen beter. En Donny wint duels wel. Sinkgraven moet veel spelen in Jong Ajax. En spieren kweken.

 1. Valentino

  Met Younes, Tete en Cillessen in deze vorm kan het seizoen niet vroeg genoeg beginnen.

  1. BobbyHaarms

   Nou Frank niet alleen jullie hoor. Wij supporters zijn er ook klaar voor…make us proud!!

 2. Mooi

  Dat verhaal zij hij ook het afgelopen jaar.ik hoop dat hij nu wel echt klaar is en maar voor een ding gaat succes Frank .

  1. Kuijff

   Dit soort dingen moet je toch altijd denken? Het gaat pas in de toekomst blijken of de stappen die je hebt gezet je brengen waar je dacht te komen.

   Hoe moet De Boer dit zeker weten? Dat is toch ook je reinste kul?

   Met deze benadering kan niemand ooit iets goeds doen of zeggen. Als hij bijvoorbeeld had gezegd dat hij zeker wist dat hij kampioen zou worden met het eerste (wat ontstellend dom zou zijn om te zeggen), dan had je je daar helemaal in kunnen vinden?

 3. ajaxhoger

  Zonder versterking word het twee keer niks , en dat weet die betweter ook wel hoor , waar het nu aan ligt dat er niks gekocht word weten we niet .Het kan de RVC zijn , maar ook onkunde en slecht scouten of niet scouten , of te krenterig zijn , we weten het niet .
  Dat er een vies spel word gespeeld over de rug van de sups dat weet ik wel , we worden allemaal voor de gek gehouden ,aan het begin van de competitie wilde hij ook versterkingen in elke linie , jullie kennen allemaal het resultaat , niet dus.
  We hebben mooie spelers er tussen zitten , maar ook een enkele die niet in het eerste moesten mogen staan , veelste wisselvallig

 4. Cootje Adriaanse

  Ook klaar met Co? 😉

  Zie liever Co Adriaanse met flair en attractief aanvallend voetbal dat dit jarenlange anti-voetbal onder De Boer.

Comments are closed.