‘Verdediger Klostermann opnieuw in beeld’

0718klostermann

Ajax zou opnieuw interesse hebben in de Duitse jeugdinternational Lukas Klostermann. Afgelopen zomer kwamen er ook geruchten op gang dat Ajax zich zou willen versterken met de jonge verdediger (zie eerder bericht). Klostermann speelde net als Younes op het EK onder 19 in Griekenland en heeft daar indruk gemaakt op scouts van Ajax. De speler zou opnieuw in beeld zijn omdat Ricardo van Rhijn lijkt te vertrekken en spelers als Mike van der Hoorn, Nick Viergever en John Heitinga tekort komen. Klostermann speelt momenteel in de 2. Bundesliga bij RB Leipzig.

Bron: Goal.com

 

Related posts

48 Comments

  1. paullus

   Volgens onze aanvoerder is dat niet nodig
   Hij word al net zo eigenwijs als zijn trainer

    1. Indojood

     Klopt maar FdB zou niet actief op zoek gaan naar ervaring. Wat maakt het uit. Kwaad is toch al geschied met de roemloze aftocht in Europa.

 1. Hika77

  Van de tweede Duitse divisie naar de koploper van de eredivisie lijkt me een mooie stap!

 2. Pantelic

  Wat Duitse mentaliteit zou niet verkeerd zijn. Die gaan in tegenstelling tot onze spelers door tot het laatste fluitsignaal.

  1. BobbyHaarms

   Helemaal mee eens Pantelic. Doch, zou de stap niet ietswat te hoog zijn voor deze knaap? Het lijkt me toch dat het algemene niveau bij Ajax omhoog gaat of hoort te gaan..zeker als je terugwilt naar de Europese (sub)top.

   1. FrankiC

    We hebben ook wel eens een tribuneklant van Hertha gemeend over te moeten nemen……

    1. willemb

     Wat denk je van het nivo in Nederland.
     Eredivisie is alleen een naam, al jaren geen standaard voor nivo.

   1. Ajacied1996

    Mirani 2 of 3 jaar geleden nog uitgeroepen tot jeugdspeler van het jaar! En nu hoor je er niks meer van

  1. -buitenkantje rechts-

   Precies.. Is deze Kloostermann beter dan we al hebben?? Ik hou toch gewoon vast aan de beleidsregel dat je alleen aankopen doet bij exceptionele kwaliteiten van de betreffende speler of als in eigen geleding kwaliteit ontbreekt.

 3. Rood wit hart

  wanneer krijgen we eens nieuws over een nieuwe spits die er dit seizoen nog 15 in prikt

 4. KBouter

  Als hij komt, komt hij vooralsnog voor de breedte, en concurrentie is nooit verkeerd. Hij komt ook weer in beeld, omdat v Rhijn weggaat.

  Maar wat positiever is, dat wij een aanvoerder hebben die internationaal gelouterd is, en weet op zijn jonge leeftijd nu al (waarschijnlijk door al zijn successen in Europa) dat ervaring niet nodig is.

  Chapeau!

  1. Rood wit hart

   is toch stom om een speler te halen voor de breedte als je wat haalt moet het gewoon een versterking zijn.

   1. Remco425

    Hij is nog jong. Wat nu nog voor de breedte is, kan over 1 of 2 jaar, als Tete of is vertrokken of alweer afgeschreven is, wel een versterking blijken

 5. knudde32

  is allemaal leuk en aardig maar stukje ervaring plus lengte en body achterin is veel handiger

 6. ajaxhoger

  Koop maar ervaring in plaats van die jeugd allemaal , er komt helemaal geen donder bij let maar op , dus geen kampioen let maar op .
  Met die zware partijen gaan we veel punten verliezen .

 7. ajacied078

  ik zou die bolle spits van fc augsburg maar ophalen voor 3 miljoen en neem gelijk verheagh mee voor de verdediging deutsche degeligkheit is nooit weg

 8. vanzanten

  Is het een idee om eerst eens naar een speler te gaan zoeken die goals kan maken?

 9. Widi

  Die Klostermann is binnen hoor! Met zo’n tekst op zijn shirt laat Mark hem niet lopen….

 10. JCruijff

  Ik ben bang dat er niks gaat veranderen in het systeem. Ajax heeft een ex verdediger als hoofdcoach. De aanval heeft geen prioriteit. Dat blijkt al 5 jaar. Welke spits heeft nou eigenlijk succes gehad onder deze coach? El Hamdoui was te lastig, Sightorsson matig, Boerrigter gefaald, Cuenca gefaald, Babel zeer matig, Sana slecht, Krkic matig, Hoesen matig, Andersen matig, Bulykin redelijk, Zivkovic kreeg geen vertrouwen, Suarez uitstekend, Siem de Jong prima, Kishna matig tot zeer slecht, Fischer matig tot slecht, El Ghazi matig tot slecht. Een onthutsend lijstje na 4 seizoenen. En nog steeds heeft een ervaren spits geen prioriteit. Ongelofelijk!

  1. AjaxBarcelona

   Zivkovic geen vertrouwen?? fisher matig tot slecht?? El Ghazi matig tot slecht?? Wel heel erg zwart wit en heel erg eenzijdig. Jammer.

   1. Toppertje

    Vind het wel een redelijke weergave. El Ghazi en Fischer hebben nog niet echt langdurig kunnen overtuigen. Slecht misschien wat te zwaar maar matig zeker.

 11. Arnold711

  Leipzig is een van de betere teams in de tweede Bundesliga en staat op het punt te promoveren. Deze speler is echt niet zo minder als wat we al hebben. Duitser hebben wel ballen om 90 + minuten te gaan. Dat ontbreekt het Nederlands voetbal.

 12. Brokamp

  Laten ze maar eens kijken naar Sai van Wermeskerken van FC Dordrecht Japans/Nederlandse jongen. Talentjes en nog erg jong !!! Goedkoop en goed.

  1. Rene1964

   Zo’n naam past niet bij Ajax. Veel te lange naam. Kan niemand onthouden. Overigens ken ik die jongen niet.

 13. KBouter

  AjaxBarcelona…Jij mist wel vaker wat volgens mij, Luis Suarez heeft gewoon in het seizoen 2010-2011 onder Frank de Boer bij Ajax gespeeld, hij vertrok eind januari als ik me goed herriner, en dat jaar werd Ajax kampioen sinds jaren, iets wat Luis met Ajax daarvoor nooit was geweest.

  En wil je zeggen dat Fisher dit seizoen goed is…hij speelt als een drol, op dit moment zie ik liever Younes daar op links als Fisher.

  Hetzelfde voor El Ghazi…zoooo goed speelt hij niet hoor!!

 14. Rene1964

  Younes vind ik een prima voetballer. Een Duitser erbij is nooit verkeerd. Een tweede HORST Blankenburg

Comments are closed.