Davy Klaassen: ‘De schaal weer in Amsterdams bezit, hét doel voor de tweede seizoenshelft’

0815ajax-willem2_klaassen_cillessen

In zijn column schrijft Davy Klaassen dat dit jaar er één doel belangrijk is en dat is de landstitel.’Dat het maar een mooi jaar mag worden, waarin de schaal weer in Amsterdams bezit komt. Want laten we duidelijk zijn: dat is natuurlijk hét doel voor de tweede seizoenshelft. Alles zal moeten wijken voor de titel. Als groep gaan we er met z’n allen 110 procent tegenaan’, aldus Davy.

Hij vervolgt met de mededeling dat hij lekkere feestdagen gehad heeft en weer helemaal uitgerust is. ‘Persoonlijk hoop ik ook een lekkere tweede seizoenshelft te gaan spelen. Mochten we in onze missie slagen om kampioen te worden, dan ben ik ervan overtuigd dat het met mijn spel en ontwikkeling ook goed komt’, besluit de uitgebuikte middenvelder.

Related posts

54 Comments

  1. Adje

   Elke keer als ik die foto van Davy en Jasper zie moet ik weer lachen! Net 2 blije hamsters haha

   1. De Ajacied

    Het zijn nu ook hamsterweken ??

    Wel een goed streven om voor te strijden, ga ervoor jongens en maak de supporters weer eens blij ⭐️⭐️⭐️

    1. bloedgroep AFCA

     lijkt mij ook een must…voor de andere prijzen spelen ze niet meer mee….mag toch hopen dat dan de landstitel nog op de agenda staat

 1. Iceman

  Eerst zien dan geloven. Maar het lijkt mij een perfect plan dat is waar hij thuis hoort. Kom op boys ga er voor Ajacied voor het leven.

 2. Pantelic

  De reacties komen op mij wel wat negatief over. Ik kan mij niet voorstellen dat er een speler in de selectie zit die geen problemen heeft met een verliespartij. Ze willen toch allemaal winnen, alleen komt dat niet altijd zo over. je bent altijd afhankelijk van je tegenstander.

 3. -buitenkantje rechts-

  Ook het enige doel dat is overgebleven.. Wel het allerbelangrijkste. Kampioenschap en de daarbijbehorende CL..

 4. Kmeertens

  Ze gaan straks weer zeggen dat ze er vol voor gaan en het voetbal beter word? voetballend is t waardeloos om naar te kijken. Maar t blijft toch je clubje he

 5. Ajax nr 1

  In zijn column nog wel. Zozo een eigen Davy Klaassen column. Vol dom gelul zeker. Als ze kampioen worden is de missie geslaagd zeg hij. Ik zal je iets vertellen Davy voor in jouw column. Als jullie geen kampioen worden is het het slechtste seizoen in jaren. Schrijf daar maar iets over.

  1. BobbyHaarms

   Daar sluit ik me volledig bij aan. Zo best was het allemaal niet, bestuurlijk en op voetbalgebied, op alle vlakken kansloos uitgeschakeld dus me dunkt dat de titel (en dus CL) HET grote doel is voor dit seizoen! Maar laat het dan ook eens daadwerkelijk over een langere periode zien dat jullie geweldig kunnen voetballen want heb zelden zoveel teleurstellingen meegemaakt in 1 seizoenshelft, dus maak van die 110% nu eens 200%

   1. BobbyHaarms

    Zou ook bijna gaan zeggen geen woorden maar daden Davy, maar dat doen we maar ff niet het kan ook te gek natuurlijk

  2. Hika77

   Maar toch vanaf speelronde 1 al bovenaan staan. Doe je toch wel íets goed lijkt me. Ben het me je eens dat het voetbal soms niet om aan te gluren is maar die wedstrijden winnen we vooralsnog bijna allemaal wel.

  3. bloedgroep AFCA

   je woorden komen goed binnen hiero….schrijf die maar op je buik Davy….Davy je bent voetballer ga voetballen en laat het schrijven over aan voetballers van TOEN

 6. LeroyT

  2015 is echt een kut jaar hoor. Verliezen van djepr, geen kampioensschap. Eruit tegen rapid, kansloos tegen PSV, drama groepsfase Europa league, onnodig verlies tegen Utrecht. Ben blij dat dit jaar over is . En dat 2016 toch iets meer te bieden heeft.

 7. woody79

  er is nog maar 1 doel. anders wordt het doelloos, kunnen we jeppie ook wel verkopen. wordt eens tijd voor een bankstel:)

 8. De seijs

  Zo te lezen wil jij daar maar wat graag bij zijn. Beetje vreemde teksten.volgens mij hoor jij hier niet thuis.

  1. Widi

   Hoezo hoort AB hier niet thuis? Hij (zij) hoort hier zeker thuis en is er wat langer dan seijs. Ik ga niet zeggen dat jij hier zelf niet thuis hoort, maar als je onverdraagzaam bent, wil je wellicht liever elders zijn.

   1. AjaxBarcelona

    Ach joh, het is komkommertijd. Laat maar gaan. Het is lastig serieus te blijven bij de huidige onderwerpen 🙂 sommigen nemen zaken allemaal wat te serieus. En …… Het is “hij” 🙂

    1. De seijs

     Volgens mij ben jij een echte ZIJ ongelofelijk wat een oud wijf ben jij zeg. Mierenneuker

     1. Ajax1958

      Zo, ik ben er weer? Heb het nieuwe jaar nog niet van me laten horen, maar nu kan ik het niet meer laten. Ik zeg: De seys is niet wijs!!!!???

 9. Geroldkohlen

  lijkt mij ook logisch dat we daarvoor gaan davey, om een blamage te voorkomen!

 10. De seijs

  Hee widi als je goed kijkt dan zie je dat ab altijd loopt te zeiken op mensen die hier wat opzetten. Ik zit hier inderdaad nog niet lang op. Maar lees deze site al heel lang.

  1. Ajax1958

   Jij bent degene die loopt te zeiken de seys. Volgens mij kan je je beter bij de Donald Duck houden.?

 11. ajacied078

  zonder een type litmanen in je elftal verzuipt elke spits bij ajax die te weinig techniek heeft

 12. AjaxBarcelona

  Hee seisje, beter opletten bij de meer interessante topics en meer letten op de ondertoon en op de smileys etc etc en …… op de inhoud van de stukjes waar ik op reageer.als je dat allemaal gedaan hebt, kom dan nog eens terug met commentaar. Prettige avond verder.

Comments are closed.