Ogararu aangesteld als trainer Ajax A2

1112ogararu

George Ogararu keert terug bij Ajax en gaat op de Toekomst aan de slag als trainer bij Ajax A2. Tevens zal Ogararu individuele trainingen gaan geven aan de verdedigers in de opleiding van Ajax. De Roemeen stond van 2006 tot 2010 als speler onder contract bij Ajax waarna hij vertrok naar het Zwitserse FC Sion. Inmiddels heeft Ogararu alle trainersdiploma’s behaald en gaat hij opnieuw een dienstverband aan met Ajax.

Bron: VI

Related posts

32 Comments

   1. Amoebe

    Wat een flauwe opmerking zeg….als we echt iedereen op zijn taalbeheersing gaan afrekenen dan wordt het hier net een klaslokaal.

    Beetje begrip…misschien kan jij wel erg slecht neuken….gaan we toch ook niet neerzetten hier!

    1. AjaxBarcelona

     De Seijs is wel heel erg slecht hoor in zijn Nederlands. Daar mag hij best wat meer aandacht aan besteden. Als hij dan ook nog eens de namen verkloot is het wel heel erg.

    2. Remco425

     Normaal gesproken mee eens, zeker als hij misschien een buitenlander is en de taal niet helemaal goed beheerst. Geen probleem mee, maar als je fan ergens van bent moet je toch wel enigszins de naam een beetje behoorlijk kunnen schrijven. Hoeft nog niet eens helemaal foutloos, maar dit vond ik echt stuitend.

     1. De seijs

      Hee Remco iedere fan maakt wel eens een foutje. Maar dat wil toch niet zeggen dat hij dan geen echte fan is? Jij had het over 3 Roemenen toch? Of ben jij dan ook geen echte fan! Het gaat erom dat we elkaar wel begrijpen.

 1. Hika77

  Quizvraag. Ogararu was een van de 2 Roemenen die voor Ajax gespeeld hebben. Wie was de andere?

  1. Remco425

   Als je een quizvraag doeg moet je het wel goed doen. Er hebben nl 3 Roemenen bij Ajax gespeeld…

     1. Hika77

      Zijn er zelfs 4! ( chivu, mitea, lobont en ogararu).
      Zal nog eens een vraag verzinnen haha. Of eerst ff de feiten checken ?

 2. bloedgroep AFCA

  Goeie move van Ajax als je het mij vraagt…leuk hoop dat hij iets kan toevoegen

 3. De seijs

  Ik ben een fan die wel weet hoeveel Roemenen er bij AJAX gespeeld hebben! Remco425

 4. Indojood

  Waarom zijn mensen enthousiast hierover? Was maar een middelmatige speler en het gaat om de A2…. Voor kennisgeving aannemen….

Comments are closed.