Ajax wil El Azzouzi verhuren

0807elazzouzi_deboer

Zakaria El Azzouzi zal als het aan Ajax ligt worden verhuurd. De speler van Jong Ajax kreeg een grenzeloos vertrouwen van Wim Jonk maar na zijn vertrek lijkt er momenteel weinig perspectief voor de speler bij Jong Ajax, die momenteel Sam Hendriks voor zich moet dulden. Volgens Fulco van Kooperen, de zaakwaarnemer van El Azzouzi, is er met name veel interesse uit het buitenland. maar een verhuur in de Eredivisie heeft vooralsnog de voorkeur van El Azzouzi.

Bron: De Telegraaf

Related posts

49 Comments

 1. Iceman

  Tjonge jongen. Ik snap ze bij Ajax niet he, momenteel is Fischer hopeloos uit vorm dat geld ook voor el gahzi en wat doet Ajax ze verhuren de beste vervanger niet te geloven dit.

   1. De Ajacied

    Ja een hele vreemde gang van zaken wordt er nu bewandelt met dit GROTE talent!!!!
    Laat deze gast een proeven in het 1e hij komt er echt wel.
    Of willen ze hem na 2 jaar weer duur terugkopen?? ?

   2. rickert

    Het lijkt bijna wel alsof deze jongen het slachtoffer wordt van dat Jonk vertrouwen in hem heeft gehad… wat een belachelijke bedoeling dit.

 2. San Marco

  Ze willen geloof ik alles verhuren…
  Zo houden we niks meer over van ons eigen opgeleide jeugd, waar onze visie en uitgangspunt nou juist ligt!!

 3. BobbyHaarms

  Alles wat aan Cruijff gelinkt is wordt gedumpt lijkt wel. En ondertussen zijn naam maar blijven noemen bij Ajax…

  1. Litmanen

   Jij noemt nu als eerste zijn naam hier, dus….
   Ik denk dat verhuur in Nederland beter is dan Jong Ajax. Kijk naar Andersen maar ook Zivco. Die jongens worden nu beter. Als Zivco in de tweede competitiehelft gaat scoren dan kunnen ze allebei volgend seizoen zo aanschuiven bij het eerste.
   Ik geloof niet dat Ajax Azzouzi wil verkopen.

   1. BobbyHaarms

    Wat is er mis mee dat ik Cruijff benoem hierin? Ben je soms allergisch voor Johan?

    1. Litmanen

     Niks is er mis, maar lees je zelf: maar wel zijn naam blijven noemen bij Ajax….
     Dat had dus nog niemand gedaan totdat jij zijn naam noemde.
     Je beticht dus mensen van het gebruik van de naam terwijl jij dat zelf doet en niemand anders.

     Ik hoop dat ik het nu duidelijk heb uitgelegd? En verder ben ik verre van allergisch voor Johan Cruijff. De beste voetballer die ooit het Ajaxshirt droeg.

     1. BobbyHaarms

      Pffff…het jaar is nog niet koud begonnen en je begint alweer…weet je wat, je hebt gelijk joh anders blijf je maar zeuren.

     2. dickst14

      Eindelijk iets wat klopt. de beste speler die ooit het ajax shirt droeg. het heeft even geduurd maar eindelijk iets zinnigs Nietmanen.

 4. timkloppers

  als onze jeugdopleiding, de financiële ader en fundering van de snelle winst bij verkopen binnen onze club zo wordt weg geciteerd maak ik mij ernstige zorgen. in het verleden verlies van diverse miskopen met eigen spelers rechtgezet op suarez na. Dit voordeel wordt op deze manier te kijk gezet.

 5. JCruijff

  En iedereen krijgt een stijve als Frank de Boer wordt genoemd terwijl hij juist degene is die Fischer blijft opstellen terwijl hij uit vorm is, een dure niet te krijgen spits zoekt, blijft vasthouden aan zijn visie om meer balbezit te hebben en daarmee het publiek van de tribune jaagt, alle jeugd met potentie verhuurt zoals Zivkovic, Sam Hendriks geen kans geeft, Nouri onze beste superspeler links laat liggen, van der Hoorn en Viergever niet verkoopt en nog steeds geen waardige opvolger van Cillessen in huis heeft. Vuilnisman ….kan deze Zak ook mee?

 6. woody79

  ik begrijp het ook niet meer. De A1 speelt des Ajax. Dus laat die gasten nou gewoon spelen. Muric speelde ook gelijk lekker. Van de Beek is de nieuwe Klaassen.

 7. Kuijff

  Als hij Hendriks voor zich heeft, speelt hij toch te weinig om goed te blijven groeien?

  Verhuur lijkt me dan geen slechte optie, juist om te voorkomen dat we hem over 1,5 seizoen duur moeten terug kopen…

 8. Hoeda Fak Ajoe

  Wat een kul commentaar weer hierboven zeg! Al die mensen die elk jong talent maar in het eerste op wil stellen en als die dan even een mindere periode heeft, hup de volgende jongeling maar voor de leeuwen gooien. El Ghazi uit vorm? Hup Cerni er in, of nee wacht Nouri, nee toch maar El Azzouzi. Milik niet goed genoeg, dan Zivkovic maar. Oh nee die vinden we niks, dan Hendriks! Nee Muric of El Azzouzi! Fisher is prut, dus Andersen terughalen? Nee die was toch ook niks waard!? We hebben vast nog wel een A of B junior die we voortijdig uit kunnen fluiten …
  Oh nee, laten we toch maar grof geld neerleggen voor een super spits. Oh ja we moeten ook nog een bak ervaring kopen! Huntelaar wil vast wel … Pffffffff

  1. Hoeda Fak Ajoe

   OT: goed dat ze deze jongen speeltijd laten krijgen op een goed niveau in een volwassen elftal. Kijken hoe hij zich houdt en dan een onderbouwd keuze maken.

  2. Remco425

   Helemaal mee eens. Het is het schreeuwen en zeiken om het schreeuwen en zeiken. Het gaat nergens meer over. Het hele seizoen loopt vrijwel iedereen te zeiken dat er een spits gehaald moet worden en als ze daar dan mee bezig zijn, lopen ze te zeiken dat de jeugd geen kans krijgt…

  3. -buitenkantje rechts-

   Valt wel mee HFA.. Bovendien moeten we snel schakelen bij Ajax.. Voordat onze talenten zelf hun schoenveters kunnen strikken zijn ze al vertrokken naar het buitenland.. El Ghazi staat in de belangstelling, Fischer staat in de belangstelling, Milik, Bazoer, Riedewald, Tete, Cillessen.. Vervangers moeten snel klaar staan en snel wennen aan het niveau vd eredivisie.. Bovendien aankoop van (dure) spits komt van FdB zelf.

  4. Starke

   Hahahahaha. Goed gesproken. Gasten hier weten zelf niet wat ze willen. Ze zouden maar trainer zijn en steeds alles overhoop gooien

 9. Iamsterdam2015

  Ja tuurlijk doe maar weer verhuren. Fisher kan @”*•# niet eens drie normale wedstrijden achter elkaar spelen man!!! Die is echt hopeloos uit vorm. Nou succes ermee. Ik ben echt wel iemand die hoop houdt en ergens in geloof, maar hèt pruts beleid binnen Ajax wordt met de dag erger. Helaas…….

 10. Litmanen

  Weet je wat het is Bobby, jij zet hier op deze topic een bericht neer wat nergens op slaat en alleen de discussie maar wil laten oplaaien. Het gaat over de eventuele verhuur van een een jeugdspeler, we kunnen er elke week namelijk maar elf in het eerste opstellen.

  In plaats dat je daar op reageert begin je weer over dat dit weer te maken heeft met het vertrek van Johan Cruijff. Hou eens op met die onzin en reageer eens inhoudelijk op wat andere mensen schrijven.

  1. BobbyHaarms

   Ik weet het niet hoor, maar bij Ajax rollen ze over elkaar heen om maar te zeggen dat ze de lijn Cruijff blijven volgen. Dus niet mijn woorden maar van de club! Los daarvan beste Litmanen vind IK dat het erop lijkt dat alles gedumpt wordt wat ook maar een beetje aan zijn naam gelinkt wordt, niks meer of minder en MIJN mening. Verder hoef ik nergens op in te gaan, en al helemaal niet als jij erom vraagt. Namelijk zinloos want alles wat van jouw mening afwijkt is onzin in jouw ogen. Dus reageer voortaan lekker voor jezelf als je niet tegen een afwijkende mening kan of neem je 65+ pas en ga een jaar op reis ofzo met je gemekker.

    1. BobbyHaarms

     Helaas wel Quadsboy, het wordt meer en meer een kille bedoeling terwijl de club van de supporters hoort te zijn.

   1. Kuijff

    In dit geval zijn er echter stevige argumenten tegen jouw mening. Hendriks heeft precies dezelfde achtergronden (eigen jeugd) en krijgt de voorkeur (en dat is al best een tijd het geval). Hierdoor is het voor El Azzouzi noodzakelijk voor zijn ontwikkeling om elders op huurbasis minuten te maken.

    Waar dit het technisch plan doorkruist, zie ik echt niet. De speler wordt niet gedumpt, maar staat in de pikorde achter een andere jeugdspeler.

    1. BobbyHaarms

     Als hij er beter van wordt en er verder geen andere belangen meespelen ben ik de laatste om hier tegen te zijn. Maar volgens mij kan Azzouri de concurrentie best aan en wordt ie daar ook niet minder van. Maar de tijd zal het leren, ik moet ook nog maar zien of ze Zivkovic en/of Andersen daadwerkelijk wel terug zullen halen na dit seizoen. En anders misschien wel over een paar jaar als Ajax ze weer terug wil kopen voor de hoofdprijs.

 11. Ramon1

  Mischien na een jaar verhuurt te zijn aan BV Groningen mschien word die daar wel de man en js die zo terug kan ook positief zijn jaartje verhuren

 12. ajacied078

  het gras maaien in roosendaal. het stadion staat er nog. 16 man ‘verhuren’ en ervaring op laten doen. wat niet goed genoeg is verkopen. en wat goed is houden en daarna een normale visie kweken anders wordt het nooit wat

 13. AjaxBarcelona

  Bobby, je weet het toch met Ruben de Puben: zeggen dat iemand anders een drammer is terwijl hij zelf als een olifant doordramt. Als ergens de naam Cruijff of Jonk valt schiet alles op tilt bij hem, laat staan de naam van Jaap de Groot. Gewoon luchtig en met een vleugje cynisme op reageren. Geeft jezelf ook een veel beter gevoel dan het proberen om Ruben serieus te nemen. Dat laatste is nl. gewoon niet mogelijk 🙂

  1. BobbyHaarms

   Haha je hebt eigenlijk ook helemaal gelijk AB, ik had mezelf voorgenomen wat vriendelijker te worden tegen sommige mensen maar in dit geval verspilde energie lijkt wel. Blijft maar doordrammen om zijn gelijk te halen. Zal die namen die jij net noemde ook maar niet herhalen hier 🙂

   1. AjaxBarcelona

    Leuk juist: Cruijff – Jonk – Jonk – Cruijff – Cruijff – Cruijff – Jonk – Jonk :-))

 14. -buitenkantje rechts-

  Het vreemde aan dit verhaal is natuurlijk dat FdB aangeeft een goede spits te willen halen, omdat hij ontevreden over Milik is terwijl er talentvolle spitsen bij Ajax rondlopen.. Hendriks en Azzouzi zijn beide erg talentvolle spitsen die mi beter zijn dan Milik in het huidige 3 spitsen systeem van Ajax..
  Dit is niet de lijn Cruijff..
  Vreemder wordt het als geen van beide spitsen zelfs wordt meegenomen naar Turkije op trainingskamp, terwijl een verkochte speler ( v Rhijn) wel mee gaat! In plaats daarvan gaat een 16 jarige spits uit de A1 mee met als argument dat het goed is dat hij eens wat tegenstand krijgt.. Die tegenstand kan hij ook in jong Ajax krijgen of als je hem laat meetrainen met de selectie..
  We hebben straks 3 spitsen die verhuurd zijn/worden terwijl we zelf een spits nodig hebben. Ik kan me dus voorstellen dat men zegt dat het beleid op dit ogenblik een rommeltje is..

 15. bloedgroep AFCA

  Hopelijk krijgt hij veel wedstrijdritme en keert hij rijp voor een basisplaats in Ajax1 terug…zou mooi zijn…zo een moeten we niet verliezen

Comments are closed.