Dejan Meleg vertrekt transfervrij naar zijn oude club FK Vojvodina

0301avondjeajax3_meleg

Dejan Meleg speelt weer voor zijn oude club FK Vojvodina. De twintigjarige aanvaller kon niet doorbreken bij Ajax en is gisteren transfervrij vertrokken en heeft een contract getekend tot medio 2018. Meleg heeft bij FK Vojvodina zijn jeugdopleiding genoten en de club staat nu nummer vijf op het hoogste niveau in Servië. Meleg is nooit voor het eerste uitgekomen maar heeft wel twaalf goals in vijfendertig wedstrijden voor Jong Ajax gemaakt. Het hoogste wat Dejan in Nederland behaald heeft, zijn tien wedstrijden in de Eredivisie voor SC Cambuur.

 

Related posts

24 Comments

 1. Widi

  Jammer. Het is geprobeerd met hem. Kennelijk (op dit moment) gewoon niet goed genoeg. Over tot de orde van de dag dan maar.

  1. marc81

   de zoveelste tegenvaller. Kom op scouts van ajax……. Nu moeten jullie met de juiste informatie komen

 2. De seijs

  Ja als je het niet red bij AJAX moet je gewoon weer lekker naar je eigen omgeving. En weer keihard aan de slag. Misschien komt er dan nog een kans.

 3. paullus

  Dit was z’n super talent hoop gelul om hem binnen te halen en verdwijnt nu door de achterdeur

     1. FdB=Ajax

      Bij Jong Ajax deed Meleg het prima, maar men was nog niet overtuigd. Het uitlenen aan Cambuur was voor hem een flinke teleurstelling en hij kon zich niet meer opladen.

     2. Velibor

      Ja dat zal wel maar zo’n kereltje ziet dat uitlenen aan Cambuur niet bepaald als een vorm van vertrouwen en dan moet ie dat thuis in zen eigen land ook nog even uitleggen en dan kijken ze hem vragend aan: Cambuur!? WTF is Cambuur?! Kom toch terug jongen en laat ze lekker spelen tegen Molde en zo en laat ze afgaan als een gieter ipv jouw bij die kinkels te stallen!

     3. Velibor

      Dat heet trots en dat zit er nou eenmaal in en dien je rekening mee te houden,als zo’n gastje een keertje mee mag met het eerste word hij 3x zo groot en heb je er misschien wat aan .

 4. Litmanen

  Grappig, hoeveel wedstrijden had Meleg in het nationale elftal en het eerste van Ajax achter zijn naam? Beetje respect is wel op zijn plaats voor een echte Ajacied.

 5. -buitenkantje rechts-

  Ik heb nooit de reden gehoord waarom hij weg moet.. Ik vind het een uitzonderlijk talent..

 6. paulvos

  Hij zat klaarblijkelijk al aan zijn top toen hij gescout werd, vond hem er al die tijd niet beter op worden en ook bij Cambuur niet kunnen imponeren. Helaas, maar scheelt weer in de salaris kosten.

Comments are closed.