Stam: ‘Als er wat komt neem ik het in beraad’

1112-JaapStam-fcdenbosch-JongAjax

Jaap Stam kan na het behalen van zijn diploma aan de slag als hoofdtrainer en hierbij lijkt de oud-verdediger een voorkeur te hebben voor Engeland. Dat Stam eventueel het stokje overneemt van Frank de Boer bij Ajax is ook een optie al heeft Stam daar nog niks van vernomen.

‘Mensen roepen dat wel en af en toe lees ik het ook in de pers maar daar is binnen Ajax nog helemaal niet over gesproken. Natuurlijk is het een optie maar werken in Engeland trekt mij ook wel. Als je kijkt naar de stadions, de mensen, de beleving en de intensiteit van alles, dan is het mooi om als trainer in Engeland te werken. Het belangrijkste is dat ik nu mijn diploma op zak heb en de bedoeling is dat ik na dit seizoen ergens aan de slag ga als hoofdtrainer al heb je dat zelf ook niet in de hand. Dit seizoen maak ik af bij Jong Ajax en dan zien we wel verder’.

Bron: Voetbal Inside

Related posts

47 Comments

 1. Indojood

  Liever niet bij ons. Kan niet zeggen dat ik onder de indruk ben van zijn werk bij Jong Ajax.

   1. HURBIE

    Zou eerst maar een beetje naam maken in de trainers wereld en niet meteen te hoog grijpen
    BEGIN BIJ DIE BODEM

  1. woody79

   jonk is ontslagen en gaat ook niet meer terugkomen. Eerdaags is van Gaal weer beschikbaar. Optie? Daar moet ik even over nadenken. Uh.. nee!

   1. huub

    v.Gaal zal het ook niet worden, hij heeft eens aangegeven dat na MU gaat genieten op zijn buitenverblijf in Portugal.

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik denk niet dat Jaap zomaar in Engeland aan de slag kan.. Hij is nog nooit hoofdtrainer geweest.. Ga eerst eens rustig wat ervaring opbouwen Jaap.. Liefst niet bij Ajax1. Daar zie ik toch liever een Laudrup.. Rijkaard..

  1. AFCA my World

   Bosz of VanHaezebrouck lijken mij meer reële opties ! En dan gaat mijn voorkeur uit naar de Belg ,die heeft een schat aan ervaring en je kunt zien dat hij jonge jongens echt beter maakt,en doet het met weinig budget ontzettend goed in de competitie en in Europa !

   1. AjaxBarcelona

    Vergeet die Belg nu eens een keer, die heeft net zijn contract verlengd dus die komt niet.

 3. Amoebe

  Mino raiola als trainer….kan hij meteen zijn hele rolodex laten spelen hier.

  If you can’t beat them….ach u begrijpt dat ik raaskal

 4. De seijs

  Laat stam zijn eigen eerst maar bewijzen bij jong AJAX. Dan pas het echte werk voor hem.

 5. Charka53

  Of hij een goede trainer Voor Ajax 1 zou zijn durf ik niet te zeggen ,hij heeft wel de mentaliteit om die jochies te laten knokken dus geef hem een kans zou ik zeggen

 6. Geroldkohlen

  wel een beetje hoog in de bol, om al te denken om in de premier league aan de slag te kunnen! maar goed voor ajax zie ik hem nog niet echt zitten als hoofdtrainer! liever rijkaard!

  1. stylo1984

   Er zijn meer competities dan premier league maar premier league word em idd denk zoiezo niet

 7. BobbyHaarms

  Jaap, met alleen Jong Ajax op je cv zou ik Engeland nog maar even uit m’n hoofd zetten. Opvolger de Boer: diep in m’n hart Jonk onbedreigd op 1. Maar helaas dat gaat hem niet worden, blijft over Rijkaard (wil ook niet) Laudrup of Ronald Koeman (beetje harde hand doet wonderen, vraag maar aan Sneijder) maar dat is alleen maar dromen, nu terug naar de realiteit. Ehh…Frank blijf nog maar even dan 🙂

 8. vak411

  Stam heeft mij in de Jupiler nog niet kunnen overtuigen. Daarnaast hoor ik hem veel te veel over zijn toekomst ná Ajax praten.. Dan moet je lekker naar de 2e divisie in Engeland gaan. Niemand is groter dan Ajax ook Stam niet

  1. bloedgroep AFCA

   Inderdaad…een echt Ajax hart…komt over als eerst ff Ajax doen dan het echte werk…

 9. huub

  Misschien als assistent-trainer maar als hoofdtrainer denk ik dat dit nog te ver en te hoog gegrepen voor hem.

 10. De seijs

  Laat Jaap stam eerst maar van Veltman een echte kerel maken. Die gozer licht meer op de grond dan dat hij zijn tegenstander uitschakelt. Wordt onderhand echt moe van die Veltman qua verdedigen. Wat een armoe.

  1. AjaxBarcelona

   Ik kan het gewoon niet laten, sorry maar dat Nederlands van je ….. Hilarisch. Veltman is bij jou een glimwormpje geworden 🙂 de verkeerde dt, ach so be it. Ik kreeg gewoon ff een hikstuip. Oh ja, bedoel er niet beledigends mee voor het geval dat zo over mocht komen.

 11. PSK76

  Ik beschouw het artikel slechts als vulling, als zoethoudertje en wacht op echt nieuws. De titel zegt al voldoende. Leg een willekeurige voorbijganger dit nieuws voor en je krijgt een vergelijkbaar antwoord.
  Mijn vraag: Echt nieuws graag. En post niet, omdat het anders ‘stil’ blijft.

  1. Indojood

   De mensen hier stoppen veel van hun vrije tijd in het onderhouden van deze site en bieden deze gratis aan, incl. apps. Ze kunnen en hoeven niet iedereen een plezier te doen. Als een artikel je niet interesseert dan laat je hem voor wat het is i.p.v. te klagen over in jouw ogen “vulling”. Bovendien zijn er genoeg die wel willen reageren.

   1. bloedgroep AFCA

    Thanks Indojood…..en thanks aan de mensen die dit alles mogelijk maken en er tijd en energie insteken 🙂

 12. Heldenzoon

  Jaap kan zo aan de slag in Engeland. Geen papieren nodig en daar, ondanks dat jullie hem al bij het oud vuil zetten, zien ze hem als een echte ster. Ferguson noemde het aan de kant zetten van Stam zijn grootste fout ooit. Dat telt in Engeland; ik denk dat clubs niveau Bournemouth en Swansea zomaar een type Stam kunnen aanstellen.

  En….. Ik denk niet dat Stam bewust zichzelf in de etalage zet. Kwestie van journalisten die vragen stellen en hij die dan antwoord geeft.

  1. Indojood

   In Engeland vinden ze een bankzitter bij het WK al een “World Cup Star”, bedreven als men is in het hypen van sporters. Stam heeft een prima reputatie in Engeland maar nog niet als trainer. Niemand zet hem hier bij het oud vuil. De meerderheid vindt dat hij op een lager niveau moet beginnen, bij voorkeur niet bij Ajax. Ik ben vooralsnog niet kapot van hem. Jong Ajax speelt nog wel het minst aantrekkelijk van alle Ajax elftallen dus ik denk niet dat hij ooit trainer van Ajax moet worden.

 13. AjaxBarcelona

  Ach Stam mag altijd hopen maar ik denk dat hij eerst op een wat relaxter niveau moet starten. Niet direct PL of zo. Daarnaast is een wereld speler niet ook per definitie een goede trainer. Op dit moment heb ik uit zijn handen ook nog geen nieuw Stammetje zien komen dus of alles nu zo goed wordt overgebracht aan de spelers …… ik heb mijn twijfels. Twee jaar meedraaien met een top trainer met ervaring in De PL of Spanje is denk ik een beter idee. Maar ja, wie luistert er nu naar mij :-))

  1. Indojood

   Ik luister altijd heel goed naar jou, van anderen hier heb ik soms het idee van niet. 🙂

 14. Pantelic

  Frank weet zelf toch wel dat dit zijn laatste jaar als AJAX trainer is. Geef dat gewoon aan zodat de club een goede opvolger kan zoeken. maar nee de beslissing wordt pas genomen als er belangstelling is. Dit is toch nooit in het belang van AJAX.

  1. AjaxBarcelona

   Hier gaat het over Stam hoor :-). V.w.b. Frank, die neemt een beslissing in maart.

Comments are closed.