Oud-internationals verliezen nieuwjaarswedstrijd

0102nieuwjaarswedstrijd-frankdeboer

De oud-internationals hebben hun jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd zaterdagmiddag met 4-2 verloren van de koninklijke HFC. In Haarlem werden de oud-internationals in de eerste helft op een 2-0 achterstand gezet waarna Denny Landzaat in de tweede helft de 2-1 scoorde. HFC liep vervolgens uit naar 4-1 en een vrije trap van Pierre van Hooijdonk zorgde uiteindelijk voor de 4-2 eindstand. Bij de oud-internationals verschenen onder andere Frank en Ronald De Boer, Aron Winter, Richard Witschge en Simon Tahamata aan de aftrap.