Cillessen: ‘Eerst stap naar buitenland maken’

0827jablonec-ajax_cillessen

Jasper Cillessen heeft het momenteel prima naar zijn zin bij Ajax. Toch hoopt de doelman uiteindelijk de stap naar het buitenland te maken om uiteindelijk terug te keren bij NEC, de club waar het voor Cillessen allemaal begon.

Afgelopen zomer zou Manchester United interesse hebben gehad in Cillessen, maar zelf weet de 26-jarige doelman daar niets van. ‘Dat waren geruchten maar ik ben nooit benaderd door die club. Mijn doel is wel om een keer de stap te maken naar het buitenland en dan denk ik aan de top in Duitsland, Spanje en Engeland. Je kan het in de voetbalwereld nooit plannen maar uiteindelijk wil ik mijn carriere afsluiten bij NEC, de club waar het voor mij allemaal begon. Dat kan dus als keeper zijn, of in een andere functie want ik heb in Nijmegen alle kansen gekregen en hoop ooit iets voor de club terug te kunnen doen’.

Bron: De Gelderlander

Related posts

42 Comments

   1. De Ajacied

    Wel heel mooi als iemand eerlijk is he
    Hij sluit gewoon af bij NEC echt mooi om te lezen,
    Bij een mooi bod boven de 30 miljoen moet hij gewoon gaan hoor,

    1. Rvdt020

     Ik zie hem nog graag een paar jaartjes bij Ajax, aan de andere kant gun ik het hem ook wel om bij een topclub in het buitenland te schitteren !

  1. RAFAEL_0548_AJAX_FAN_WZAWZDB

   Ja vind ik ook maar waarom zou hij dat doen Ajax is gewoon slecht ploegie en als je dan Man Utd kan waarom niet De Gea naar Real en hij verdient veel meer geld.

   1. AjaxBarcelona

    Volgens speelde dit in de zomer en ongeacht de buitentemperatuur, die is echt voorbij en die soap ook 🙂

  1. Ajacied407

   Haha we kunnen niet eens winnen van Molde. Moet je nagaan dat de woordjes: Champions League winnen uit je mond kan komen.

   De beste wensen

 1. Fdbisajax

  Wil je graag naar het buitenland omdat het daar fijner is of omdat je daar meer verdient?

  1. Hika77

   Het is logischer als voetballer dat je het meest uit je carrière wilt halen. Wij weten allebei dat dat in Nederland nou niet echt het geval is. Noem het gezonde ambitie. Elke goede voetballer verdient dat, dus ook Jasper. Hoe spijtig het ook voor Ajax zou zijn. Maar ach, wij zijn niet voor niks de kweekvijver van Europa..

  2. marvinww

   gast dat slaat nergens op als hij voor het geld zou gaan zou hij nu allang weg zijn

  1. Litmanen

   Stekelenburg is volgend seizoen waarschijnlijk niet meer nodig bij Southampton. Meteen een brok ervaring achterin erbij. Nooit weg.

 2. De seijs

  Blijf voorlopig nog maar bij AJAX. Er komen mooie tijden aan. En daar hebben we jou wel bij nodig.

 3. Widi

  Leef nu! Elke keer die onzin van voetballers die lullen over wat ze over 10 jaar willen…….en de meesten doen het toch niet, anders zou VdV nu wel bij ons spelen.

 4. Makaveli07

  volgens mij geeft ajax je net zoveel kans. door jou ging Vermeer weg, wat ik overigens een betere keeper vindt. en cillessen een over de paard getilde kerel met arogantie

  1. AFCA my World

   Ben het totaal met je oneens,bijna iedereen is het erover eens dat Jasper de betere keeper is,hij heeft zijn kans gekregen bij Ajax en gegrepen ! Nu hij het een aantal jaren al laat zien dat hij grote werk aan kan is het logisch dat je nog hoger op wil in Europa ! En ja als je naar een grotere club kan zit er ook een gezonde financiële kant aan, laat hem voorlopig zijn werk doen bij Ajax en als er een grote club komt laat hem dan gaan, alleen weer niet vlak voor het sluiten van een transferperiode of halverwege het seizoen !

 5. YvanV11

  Het handigst is om nog even 1 2 jaar bij ajax te blijven. Kijk nou eens bij siem de jong daar is het niet lekker mee gegaan in het buitenland. En dan heb je ook nog Emanuelson, Stekelenburg, Anita, en er zijn nog een aantal. Dus het handigst is om nog even bij deze club te blijven

 6. -buitenkantje rechts-

  Het zijn prachtige plannen en het is hem van harte gegund.. Maar dat betekent dat hij wel zijn WK vorm wekelijks moet laten zien. Ik vind dat hij soms hier en daar toch wat steekjes last vallen..

 7. dioajax

  een gelukkige niewjaar voor iedereen hier en een gezonde 2016…gezondheid altijd eerst en de rest komen van zelf…GELUKKIG NIEUWJAAR…

 8. San Marco

  Mooie carrièreplanning maar eerst het ene (kampioen worden en een Cup pakken) afwerken voordat je aan het volgende begint!!

 9. bloedgroep AFCA

  blijf maar gewoon nog een paar jaar bij Ajax nog ff wat prijzen pakken en dan maak je die stap maar

 10. -buitenkantje rechts-

  Ik vind het trouwens een verontrustende ontwikkeling..
  Cillessen praat over een eventuele transfer.. Lees net over Tete dat hij verwacht binnen nu en 2 jr te vertrekken.. Riedewald praat over een transfer.. Bazoer die aangeeft te worden gevolgd door Barca..Nouri die genoemd wordt door Arsenal.
  Zou in de zomer wel eens een leegloop van onze grote talenten kunnen worden..

  1. -buitenkantje rechts-

   Ooh.. En FdB staat open voor gesprekken met clubs uit de PL.. Geloof dat eerste gesprek al gepland staat.

     1. Indojood

      Sorry beetje op verkeerde ben gezet. Wilde typen: uit Den Haag maar zat met zijn naam in mijn hoofd, John van Zweden. Nog teveel drank in mijn lichaam… 🙂

 11. Ajaxboy12342

  Ik zou het leuk vinden als je nog bleef een jaartje of 2. Maar als jij verder wil moet je dat zeker doen. Je hebt ons in ieder geval goed geholpen

Comments are closed.