Molenaar ziet in Meulensteen of Moniz nieuwe hoofd opleidingen

1229meulensteen

Keje Molenaar was nauw betrokken bij het oprichten van de Fluwelen Revolutie bij Ajax en is van mening dat de onenigheid bij de club niet is opgelost door het wegsturen van Wim Jonk. Volgens Molenaar is het van groot belang dat Ajax nu een juiste persoon gaat aanstellen op de Toekomst als hoofd opleidingen.

‘Het is belangrijk dat de nieuwe persoon zich kan vinden in het plan Cruijff en dat ook weet over te brengen, anders is alles voor niks geweest. Persoonlijk zou ik Rene Meulensteen een geschikte kandidaat vinden maar ook Ricardo Moniz lijkt mij geschikt. Het zijn jongens met een heldere kijk op de ontwikkeling van spelers en dat is uiteindelijk de basis van het plan Cruijff’. Meulensteen was enkele jaren actief bij Manchester United als assistent-manager en heeft ook in de opleiding gezeten alvorens hij op eigen benen ging staan bij Fulham. Inmiddels is Meulensteen werkzaam bij Philadelphia Union in de Verenigde Staten. Ricardo Moniz was tot op de dag van vandaag trainer bij het Engelse Notts County maar is daar vandaag ontslagen.

Bron: VI

Related posts

30 Comments

  1. marc81

   Haal gvd nou maar een paar volwassen spelers dan komt het vanzelf goed…. Wat een gezeur!!!!!!

    1. De Ajacied

     Meulensteen hoofd opleidingen en Moniz assistent klaar is Kees
     Niet zoveel en lang lullen maar doorpakken Ajax

     1. -buitenkantje rechts-

      Ach ja, voor iedere ( Nederlandse ) trainer is de Coerver methode verplichte kost.. Zegt mij niet zoveel hoor..

     2. Toppertje

      Valt mee hoor. Juist bij de opleidingen in Zeist heeft Coerver nooit echt aandacht gehad. Die wisten het natuurlijk allemaal weer beter.

 1. AjaxBarcelona

  Keje, respecteer de vraag van Johan en noem het niet meer het plan Cruijff. Dat is met de huidige bezetting ook niet mogelijk. Gewoon “de weg die we moeten gaan”.

  1. Litmanen

   En wel luisteren naar AB he Keje? Anders gebeuren er nare dingen met je! Dan wordt AB boos namelijk.

   1. AjaxBarcelona

    Jij blijft me als eerste opzoeken hoor. Telkens weer. Geef gelijk even aan waar ik nu weer beledigend, dom en niet ter zake doende heb gedaan. Hebben we dat ook gelijk gehad.

    1. Litmanen

     Nou, misschien het volgende: je spreekt Keje Molenaar aan of het een kind van je is. Wat hij wel en niet mag doen met het plan Cruijff. Ik denk dat Molenaar intelligent genoeg is om zelf te weten welke woorden hij moet en kan gebruiken. Daar heeft hij jou niet voor nodig. Snap je het een beetje?

     1. AjaxBarcelona

      Yes, ik weet wie Nietmanen werkelijk is …… Ruben het zolderkamer figuurtje van draadstaal. Kan niet missen. 🙂

 2. -buitenkantje rechts-

  Merkwaardig.. Binnen Ajax noemen ze het nog steeds de lijn Cruijff terwijl Cruijff zelf zegt dat zijn lijn niet meer gevolgd wordt en dat hij zijn naam er ook niet meer aan wil verbinden..

 3. AjaxKat

  Kan aan mij liggen maar ik heb het gevoel bij Meulensteen dat zijn succes (en eigenlijk zijn enige claim to fame) sterk te maken had met het ijzeren regime van Ferguson bij ManU. Vind ‘m ook wat soft overkomen bij de weinige keren dat hij op tv was. Met andere woorden… Ben bang voor middelmaat zonder eigen mening, maar weet ’t verder ook niet. Misschien is Ajax daar nu juist naar op zoek.

 4. bloedgroep AFCA

  fijn al die namen…kunnen we nu weer iets aan het voetbal gaan doen waar wij als betalende supporters voor naar ons Ajax komen

 5. Heldenzoon

  Meulensteen lijkt mij een ideale kandidaat…. Moniz is denk ik meer een technische trainer dan een taktische trainer

Comments are closed.