De Jong definitief vervroegd naar Ajax

0630Frenkie_de_Jong

Frenkie De Jong maakt definitief vervroegd de overstap naar Ajax, zo meldt Willem II op de officiële website van de club. De Jong werd afgelopen zomer al gecontracteerd maar mocht nog een jaar op huurbasis voor de club uit Tilburg uitkomen. Echter heeft Ajax besloten dat het beter is voor de speler om al in de winterstop te verkassen naar Amsterdam. De Jong gaat in de tweede seizoenshelft uitkomen voor Jong Ajax.

Bron: Willem II

Related posts

29 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Hij krijgt het moeilijk vrees ik.. Hij is een middenvelder waar we toch al ruim in vertegenwoordigd zijn.. Is gekocht door Ajax van Willem II en vervolgens meteen weer uitgeleend aan Willem II.. Daar kwam hij niet aan spelen toe. Ik hoop dat hij zich kan bewijzen in jong Ajax.

  1. FrankiC

   Afgaande op een invalbeurt tegen de Eagles voor de beker zag ik dat het talent er vanaf droop. Hij is nog erg licht, dus het 1e divisie en het krachthonk in met Frenkie.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zie hem ook eerder als aanwinst voor de toekomst.. Zeg 2-3 jaar.. En ja, 68 kg bij 1.78m .. Mag wel 5 kg spiermassa bij.

    1. FrankiC

     Ik sprak zojuist Jurgen Streppel en wat zei hij? Over 2 á 3 jaar staat hij er. (Mits het mentaal en het voetballen zonder bal beter wordt.)

  2. Remco425

   Ik heb hem niet echt gevolgd, maar als hij daar niet aan spelen toe kwam dan idd liever bij Jong Ajax in de 1e divisie

 2. ajaxhoger

  wat moeten ze in godsnaam hier nu weer mee , we barsten van de middenvelders, koop gvd maar een spts en buitenspelers die een bal voor kunnen zetten , en iets in de verdediging , wel wat groter graag .

  1. AFCA my World

   Ga je onder een andere naam opnieuw beginnen? Bovendien stond hij al onder contract bij Ajax, oke hij moet in alles nog wel groeien,maar over 1,5 a 2 jaar staat ie er wel hoor ! Nu word er verder gezocht naar een spits die gelijk kan aansluiten bij de selectie ! Heb ff geduld en het komt allemaal goed !

 3. AjaxBarcelona

  Hoe zo “nu” Hij staat al onder contract bij Ajax. Volgens klopt het wat ze zeggen. Ajaxhoger is de nieuwe nick van Toon61 🙂 Exact dezelfde uitspraken. Geinig hoor, doe ik ook wel (alleen geef ik het toe)

 4. Indojood

  Lampies wilde hem ook hebben maar hij wilde graag naar ons. Voor de rest ken ik hem nog niet. We gaan het zien in Jong Ajax.

 5. Ajax nr 1

  Middenvelders genoeg zeggen sommige hier. En niet 1 is er goed genoeg voor in europa. Deze jonge genaamd De Jong heb ik nog niet gevolgt maar ik ben bang dat ook deze jongen het niet gaat redden bij Ajax net zoals de vele andere aankopen die door ons TH aangetrokken zijn. Maar ik geef hem zeker een kans. Nog een spitsje erbij en we kunnen er voor dit seizoen tegen aan. Maar het volgend seizoen wel iets gaan aantrekken waar je in europa ook iets aan heb. We hebben een heleboel spelers onder contract(ik ben gestopt met tellen bij 60)en er zit niets bij waar ik echt van onder de indruk ben voor nu. Wel voor in de toekomst maar die zullen als ze goed genoeg zijn wel weer verkocht worden. Geld moet rollen he. Liever een goede bonus dan een goed elftal. Dat is de werkelijkheid bij ons Ajax.

 6. De Toppers 020

  Het is een vrij goede speler en is geen verkeerde voor Ajax maar zal effe tijd nodig hebben.

 7. paulvos

  Als hij bij Willem ll toch geen speelminuten maakt, dan kan hij inderdaad beter bij Jong Ajax aantreden. Ik weet zeker dat hij dan meer kans krijgt en daardoor dan ook meer gemotiveerd wordt. En kunnen wij hem meer aan het werk zien en kan hij op zijn beurt weer laten zien wat hij in huis heeft.

Comments are closed.