Van Rhijn praat deze week zelf verder met Galatasaray

1206ajax-willem2_vanrhijn

Na het akkoord tussen Ajax en Galatasaray (zie eerdere bericht) praat Ricardo van Rhijn deze week zelf verder met de Turkse club, zo meldt De Telegraaf. Voor de rechtsback ligt er een 3,5 jarig contract klaar in Turkije. De Turkse club zou naast Van Rhijn zich tegelijkertijd willen versterken met Ryan Donk van Kasimpasa en Oussama Tannane van Heracles.

Deze week schuiven Van Rhijn en Alex Kroes van SEG en Tannane en Rob Witschge van Players United (opnieuw) aan bij Galatasaray om over de voorwaarden van het 3,5-jarige contract te praten. Op korte termijn wordt er een akkoord verwacht.

Bron: De Telegraaf

Related posts

11 Comments

 1. Didron

  Hoop voor van Rhijn dat hij snel weer op z’n niveau zit. Ben wel benieuwd wie FdB dan als stand-in voor Tete in gedachten heeft…

 2. Remco425

  Ik dacht dat het al rond was. Las eerder bericht dat hij daar voor 3.5 jaar naartoe zou gaan. Bleek dus alleen een accoord tusse Ajax en Gala…

 3. FrankiC

  Tannane staat dus open voor vertrek. Heeft ons scoutingsapparaat daar al eens serieus naar gekeken. Zou zomaar een versterking voor de toekomst kunnen.

 4. quadsboy

  Als je daar het daar gaat halen en als je de kans gaat krijgen is de vraag maar ik wens je na tuurlijk het beste. Pik?

Comments are closed.