Boskamp tipt Ajax als kampioen: ‘Het klasseverschil is gewoon te groot’

1108feyenoord-ajax_welkom

Jan Boskamp hoopte aan het begin van het seizoen opnieuw dat zijn club feyenoord eindelijk eens de titel gaat pakken in de Eredivisie. Halverwege de competitie heeft Boskamp zijn doelstelling echter alweer bijgesteld en ziet hij Ajax uiteindelijk weer met de schaal staan komende zomer.

‘Bij Ajax zit dit seizoen alles mee en een voordeel voor hun is dat ze zijn uitgeschakeld in de Europa League en KNVB beker en zich dus volledig kunnen richten op de competitie. Ajax voetbalt zeker niet de sterren van de hemel maar ze winnen wel bijna alles. Het klasseverschil is gewoon te groot en ze hebben met Frank de Boer een toptrainer in huis. Als ik nu een miljoen euro moet zetten op de nieuwe kampioen dan zeg ik Ajax. Ik hoop natuurlijk dat ik het mis heb en dat feyenoord kampioen wordt, maar dat zie ik niet gebeuren. Ook in Eindhoven kunnen ze het vergeten vrees ik en dat komt met name door de Champions League waardoor ze nog punten gaan laten liggen, dat kan bijna niet anders’.

Bron: Soccernews

 

Related posts

29 Comments

 1. JCruijff

  Bij Ajax zat alles mee? Hmmm ik zag alleen dat 010 alles mee had als het ging om scheidsrechterlijke dwalingen. Heeft meer dan 6 gratis punten opgeleverd.

  1. De Ajacied

   Bij die kakkies zit de hele competitie alles mee,
   Geen schorsingen, geen pingels tegen alleen mee,
   Geen rode kaarten voor hun, alleen tegenstander krijgt ze
   Dus niet lullen Boskamp

  2. Geroldkohlen

   en een zeer goede advocaat hebben ze daar in 010! maar boskamp wij hopen ook dat we met de schaal omhoog staan aan het eind, maar dan moet het spel beter met wat versterkingen erbij hoop ik dat het lukt!

 2. Sonsee

  Laten we het hopen dat Ajax kampioen wordt. Zal wel weer fijn zijn om CL wedstrijden bij te wonen

 3. dickst14

  nou je bent voorzichtig met 6 punten. ze hebben 4 strafschoppen kado gehad, 2 100% goals tegenstanders afgekeurd en een aantal 100% strafschoppen niet tegen gekregen.

 4. FrankiC

  Heb altijd moeite die man serieus te nemen. Niveautje Kraaij jr. ‘Bij Ajax zit dit seizoen alles mee’? Dan is de harde schijf van Boskamp toch aardig vastgelopen, vrees ik of heeft ie wat Europese- en bekerwedstrijden gemist? Bij mij horen die ook bij het al dan niet slagen van een seizoen. Hij heeft wel gelijk dat het kwaliteitsverschil met Feijenoord groot is en dat wordt niet kleiner door Immers weer op te stellen.

 5. slm020

  Klasseverschil is groot ? Weet niet welke wedstrijden Boskamp bedoelt ? Utrecht uit Twente uit en Heracles thuis dramatisch ! Denk dat het alle kanten op kan ! Één voordeel de meeste zware hebben we uit al gehad op PSV na ! Maar ik hoop dat ze goed investeren tijdens de winterstop en de matige spelers verhuren !

 6. Remco072

  Ondanks Jan een voorliefde heeft voor 010 snap ik niet dat ie eerst 010 tipte voor het kampioenschap! Blijkt dat ie toch niet genoeg verstand van voetbal heeft. 010 wordt ook met Dirk Kuijt de 1e 15 jaar geen kampioen.

  1. Velibor

   Ah joh die man is daar geboren en getogen en nou heeft ie ook nog verstand van voetbal gekregen tegenwoordig ,beter laat dan nooit! ?

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat hij gelijk krijgt.. Kampioen worden is nu een absolute must! Zonder kampioenschap is dit een volledig mislukt seizoen.. Bovendien moeten we gewoon CL spelen! Dat zorgt er ook voor dat je makkelijker spelers zoals een Traoré en/of Cardozo kunt aantrekken.. En dan heb ik het nog niet eens over het financiële aspect.
  Kwaliteitsverschil met Feyenoord kan ik in komen. Toch vind ik op dit ogenblik dat elftal meer in balans en kunnen ze door het collectief, inzet en thuispubliek in de Kuip ver komen denk ik..
  Kwaliteitsverschil met PSV zie ik niet. Ik denk dat PSV in tegenstelling tot Ajax heeft laten zien op hoog niveau mee te kunnen. Laten we hopen dat ze idd door CL verplichtingen hier en daar wat steekjes laten vallen..

 8. Pascal tebberman

  Altijd al gezegd AFC ajax wordt kampioen met een beetje geluk we redden het altijd wel maar moetten ze niet bij ons gaan weg plukken zet hem op jongens een goed uiteinde?⚓️?????????⚽️.

 9. Remco425

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik die Boskamp nooit serieus neem. Ik hoop dat hij deze ene keer dan wel gelijk heeft.

  1. -buitenkantje rechts-

   Geen pannenkoek hoor! Maakte in 1978 deel uit van het Oranje dat in WK tegen Argentinië speelde.. Gouden schoen als voetballer gewonnen in België als eerste buitenlander..3x achtereen als trainer met Anderlecht kampioen van België.. Nu bezig bij de jeugdopleiding van Feyenoord.. Deze man ademt voetbal.

   1. Remco425

    Ik weet wat hij als voetballer en trainer gedaan heeft. Ik kijk bijna nooit dat onzin programma Voetbal Inside, omdat ik daar niemand serieus neem. En hij is er 1 van. De paar keer dat ik kijk en ik zie hem zitten, zit hij alleen maar dom te lachen. Komt net als de rest weinig zinnigs uit.

 10. quadsboy

  Jantje jij gaat nooit een bril nodig hebben je ziet alles goed bedankt voor de advies ik pomp geluk een 100euro op de kampioenschap

 11. De Toppers 020

  jantje gaat het deze keer misschien wel goed zien ook al draait Ajax nog niet zo best.

Comments are closed.