Ajax en Galatasaray mondeling akkoord over transfer Van Rhijn

0706vanrhijn

Ajax heeft met Galatasaray een mondelinge overeenkomst bereikt aangaande de transfer van de verdediger naar Turkije. Ajax ontvangt twee miljoen vast en dat bedrag kan oplopen tot 3,5 miljoen door kampioensbonussen. Daarnaast bedong Marc Overmars een aanzienlijk percentage bij doorverkoop. Mocht Van Rhijn de medische keuring goed doorstaan dan ligt er een 3,5 jarig contract klaar. Inmiddels voeren Van Rhijns begeleiders de afrondende gesprekken met Galatasaray en zit tussen vraag en aanbod nog een klein verschil.

Bron: De Telegraaf

Related posts

64 Comments

 1. hansjmn

  Klinkt goed en dan maar hopen dat hij zich in het eerste speelt en weer terug komt op zijn vroegere niveau. Wens hem veel succes!

   1. De Ajacied

    Ja gun je het allerbeste,
    Je hebt ook veel voor Ajax gedaan wn hopelijk kom je er weer bovenop
    Ga je goed gast ????

    1. HURBIE

     Jammer dat je weg gaat maar wel logisch .
     zullen je missen want ik denk dat snel je plek weer had gehad want Tete zie ik niet zo lang blijven

     1. Litmanen

      Vraag me af of dit van Ajax een slimme zet is. Die pizzabakker gaat absoluut volgend jaar met Tete de markt op.
      En dan hebben we in plaats luxe een groot probleem rechts achterin.

 2. Ed69

  Logische stap van Ajax en van Van Rhijn, met Tete boven je en de stappen die hij gemaakt heeft ten opzichte van hem.
  Blijft toch jammer, maar het is toch zeker voor altijd een Ajaxied!
  ’t Gaat je goed makker…..!!

  1. ajaxhoger

   Wie is er onder Frankie vooruitgegaan in de selectie , ik kan niemand vinden , hij maakt niemand beter ook .

    1. FdB=Ajax

     Ja wat een onzin… Frank de Boer heeft juist gekozen voor de speler die meer potentie heeft en dat is Tete. Die jongen laat het dit jaar zien, en heeft zich geweldig ontwikkeld. Dat argument slaat dus nergens op

 3. -buitenkantje rechts-

  Het is te hopen voor hem dat hij zich daar wel in de basis speelt.. Blijf het erg jammer vinden voor Ajax.. Ik denk dat hij in potentie de betere voetballer is vergeleken met Tete. Wat hij mist is de ” over mijn lijk” instelling die je moet hebben als topverdediger.. Hij geeft zijn tegenstander vaak teveel ruimte en is niet meedogenloos genoeg in de duels. Iets wat Tete wel heeft.
  Ik wens hem veel succes in Turkije.. Wellicht dat hij in de toekomst nog wordt verkocht, zodat hij dmv het doorverkooppercentage ook in de toekomst nog Ajax kan steunen.

 4. jojo123

  Succes daar …
  Het is inderdaad apart dat hij omdat het de afgelopen jaren vooral in de as te kortkomingen waren de backs ook daarin (misère ) werden meegenomen. Hoop dat hij daar een goede start kan maken en zich kan laten gelden

 5. woody79

  heeft het niet meer waar kunnen maken sinds Kenny erin staat. Jammer want was absolute nr. 2 voor rb. Nu kunnen we johnny neerzetten

   1. ajaxhoger

    Ze kopen geen flikker , let maar op , een verdediger erbij is nooit slecht , die veldman is ook niet alles hoor ,

     1. DennisTheMenace

      Is misschien best een goed idee. Een spijkerharde gay, die lekker kort kan dekken. Wedden dat hij iedere aanvaller uit de concentratie haalt?

   2. Zlatan

    Hebben wij ook nodig , eerst de verdediging goed !!! Die moeten maken dat je niet verliest ! En natuurlijk een lekker , gemakkelijk scorende spits !!!!!!

 6. Iamsterdam2015

  Mooi voor hem. Heeft nooit lopen janken en zeiken omdat hij zijn plaats kwijt was geraakt. Hoop dat je weer op je oude niveau komt en weer bij het NL-11 tal komt. Succes !!!!

 7. paulvos

  Hij zal wel blij zijn, kan hij tenminste weer spelen. Hoop voor je dat je daar ook successen kent.

 8. Joep

  Ik vind het wel jammer dat hij onze club gaat verlaten. Hij is in mijn ogen een prima prof hij heeft nooit geklaagd. Heel veel succes bij Galatasaray.

 9. San Marco

  Ricardo bedankt voor je inzet en liefde voor onze club Ajax!
  Hoop dat je weer terugkomt op je oude niveau en dat je het maximale uit jezelf haalt!!

 10. knudde32

  waardeloze back heel goed dat hij vertrekt continu zijn man kwijt of nog erger aan de verkeerde kant dekken en hele zwakke voorzetten

  1. Litmanen

   nou knudde, jij doet je naam eer aan. Tot voor kort nog international. Belachelijk, zo weinig respect.
   Als hij er niets van kon was hij nooit zover gekomen. Een zwakke tweede seizoenshelft en het talent van Tete hebben zijn carrière een hele vreemde wending gegeven.

   1. dickst14

    2 slechte seizoenen achter elkaar met in cijfers 50 keer een 5 . 14 keer een 6 en 14 keer een 4. Eigen woorden van v Rhijn. Litmanen ga aub onder een andere naam reageren want je maakt de echte Litmanen constant belachelijk met al je gezwets.

    1. Litmanen

     Dick staat voor lul toch? Ik zwets als ik zeg dat Van Rhijn op jonge leeftijd een vaste plaats in Ajax had en international was? Die cijfertjes van jou kloppen voor geen meter en dat weet je zelf ook.

     Ook erg weinig respect voor een jongen uit eigen opleiding die weer geld opbrengt en naar een topclub verhuist ( als je dat vergelijkt met Ajax).

     1. dickst14

      ik zou eens bij mijn huisarts langs gaan als ik jou was. Misschien dat hij je door kan sturen want je hebt echt professionele hulp nodig. zijn we eindelijk van je gezwets af, want het is moeilijk berichtjes sturen met een dwangbuis om.

     2. Litmanen

      Goed inhoudelijk antwoord weer. Je hebt je niveau weer gehaald. Zodra jij en je vriendjes een normaal en inhoudelijk antwoord krijgen vallen jullie door de mand.
      Zielig is misschien het juiste woord.
      Dit is een site voor fans van Ajax, niet voor mensen die alles afbranden, dus blijf hier weg.

     3. AjaxBarcelona

      Lees je je eigen twee laatste zinnen nog eens na als je nuchter bent? Het dus in jou ogen normaal en inhoudelijk om iemand dood te wensen. Oke, weer wat geleerd.

     4. Litmanen

      Het is niet eens begrijpend lezen wat je niet kunt. Er klopt werkelijk niets van wat je zegt. Ik wens niemand dood in mijn laatste twee zinnen.
      Maar mocht je zelf een deadwish hebben, ik houd je niet tegen. We leven in een vrij land. Overigens, bezittelijk voornaamwoord, dus jouw ogen in plaats van jou.
      Als jullie mierenneuken over een tikfout zal ik het doen om een echte fout ok?

     5. AjaxBarcelona

      Het is oké en inderdaad het combineren van wat je nu schrijft in samenhang met wat je eerder hebt gedaan snap jij dus simpelweg niet. Ik ga het niet eens uitleggen maar je bent nog dommer dan ik al dacht en geloof me …… dat is dom. Not a happy new year to you. Hope we will meet some day. Oh ……. dat is Engels. Doet het altijd wel leuk.

     6. Litmanen

      Je bent schattig, zo zielig ben je, OK? En, ik hoop je nooit te ontmoeten, lopende insecten gaan meestal ten onder aan mijn gewicht. Zou toch geen leuk einde zijn……

 11. ajaxhoger

  Weer wat geld erbij , kunnen ze hun bonus of eindejaarsuitkering van overmars en consorten wat op krikken .
  Ik zie nog niet gebeuren dat er iets fansoenlijks gehaald word

 12. Velibor

  Tja kan hem geen ongelijk geven natuurlijk,beter geld en beter klimaat en een beetje avontuur wat wil je nog meer als een reserve-rechtsback ?

 13. Sonsee

  Nadat Tete z’n doorbraak kreeg ook niet meer het niveau gehaald als dat hij had. Dit is dus het beste voor belde partijen. Wens hem veel succes daar en overigens vind ik het wel mooi dat Ajax er nog wat aan verdiend.

 14. Geroldkohlen

  ricardo ik wens je het beste je hebt goede jaren bij ajax gehad, je komt nu in een nieuwe omgeving en hopelijk word je daar weer de oude en word je sterke en beter! succes Ricardo bedankt voor alles!

 15. Hika77

  Benieuwd of Marc netto het geld weer lekker gaat oppotten of een keer durft te investeren..?

 16. pietprecies

  Tja, van rhijn heeft gewoon terecht de strijd verloren van tete. Beide spelers hebben ontwikkelpunten en je zou van Ricardo kunnen zeggen dat hij beter is in de aanval maar dat kwam er in z’n laatste basis periode ook niet meer uit en maakte vaak verdedigende fouten.

  Ik gun hem dat hij daar een basisplaats weet af te dwingen, hij moet nu gewoon gaan spelen maar je kan niet, zoals sommige mensen hier, FdB de schuld gaan geven want die heeft hem genoeg kansen gegeven en van rhijn staat al lang stil in z’n ontwikkeling.

  Het ga je goed kerel! En nog bedankt voor je vrije trap/zondagsschot tegen de kakkies! 🙂

Comments are closed.