Besiktas wil 15 miljoen betalen voor Jasper Cillessen

0827jablonec-ajax_cillessen

De Turkse Club Besiktas zal waarschijnlijk zijn doelman Tolga Zengin zien vertrekken en heeft daarom interesse in Jasper Cillessen. De Turken willen volgens het medium Fanatik 15 miljoen euro voor hem neertellen maar Ajax vindt dat niet genoeg. Een eventueel vertrek van onze tot 2018 onder contract staande doelman, is pas bespreekbaar vanaf het bedrag van 25 miljoen euro.

Related posts

49 Comments

  1. DanielenRico

   Ik denk niet Ajax dat aan neemt want toen met die soap van Man Utd ze gaven een bod van 23 meloenen en dat is ook niet geaccepteerd

   1. De Ajacied

    Mooi niet Besiktas
    Cillessen blijft gewoon bij Ajax en zeker bij zo’n slap bod van 15 miljoen,
    Er moet minimaal 25 miljoen geboden worden anders wordt er niet gesproken ⚽️⚽️

  2. rickert

   al bieden ze 50 miljoen, voor Jasper is dit nou niet echt een stap omhoog. moet die niet doen!

 1. pietprecies

  Hahahaha, een te veel te laag bedrag van een club waar hij toch niet naartoe wil en Ajax gaat dat sowieso niet doen want ze bieden 15 miljoen maar het duurt vervolgens nog jaren voordat je überhaupt je geld krijgt, corrupt zootje daar en ik denk dat Jasper zelf ook niet achter z’n geld aan wil gaan..

 2. Pim Ruisendaal

  Veel te weinig om hem te laten gaan. Hij is veel meer waard. En zou zonde zijn om hem nu te laten vertrekken want hij is nog niet uitgeleerd bij Ajax vind ik. En zo een top keeper krijg je er niet voor terug! Dus hou hem lekker in Amsterdam waar die hoort

 3. -buitenkantje rechts-

  Tuuuuuurlijk.. Jongens, Ajax komt langs in Turkije maar dat betekent niet dat we de selectie in de uitverkoop hebben hoor! We zijn niet de Action.. A-merken voor dumpprijzen..
  MU bood afgelopen zomer nog 50 miljoen.. Waarom zouden we nu akkoord gaan met 15 miljoen? Bod is eigenlijk een belediging voor Ajax en Jasper..

 4. ajaxpers

  Niet het bedrag maar het land is belachelijk. Hij hoort na Ajax naar de wereldtop te gaan. Dus England, Spanje of Duitsland.

  1. AFCA my World

   Daar gaat hij zelf van uit,als de 2e helft van het seizoen net zo goed verloopt als het eerste vertrekt hij idd naar een topclub in 1 van de grote landen,niet naar een 2e rangs clubje in een 2e wereldland,en zeker niet voor zo’n bedrag ! Maar liever houden we hem natuurlijk nog !

 5. Geckoo

  Cilessen een topkeeper?? Jongens toch! Hij heeft een paar mooie reddingen gehad, maar is echt geen top!

 6. toonvs

  Strik er om en weg er mee ,geldt voor Klaasen ook. Kunnen we weer lekker met jong jongens verder. Ervaring niet nodig volgens Frank de Boer. En lekker veel geld op de bank.

 7. Joep

  Marc zal nu ook zeggen net als bij Klaassen hij is niet te koop. Jasper blijft gewoon in Amsterdam net als Klaassen.

  1. Rene1964

   Boer keepte anders wel super tegen Volendam. Geweldige reddingen.
   Ik ga wel voor 15 mln, al ben ik geen Turkije fanaat. Alles voor het goede doel toch?!

 8. AjaxBarcelona

  Heel eerlijk gezegd vind ik Jasper zijn huidige vorm geen 25 miljoen waard. Ik zeg niet dat we zomaar een gelijke hebben maar de laatste tijd is hij toch te vaak zwak in zijn optreden. Met name de spelhervattingen zijn erg zwak vind ik. Laatste doelpunt tegen de Graafschap was ook houdbaar. Concentratie???

 9. nick-afca95

  Dit is wel een heel laag bod. Geloof dat de tellef afgelopen zomer een stukkie hoger stond

 10. ajaxhoger

  IK blijft het zeggen , wij krijgen veelste weinig voor onze voetballers , zelf verkopen ze voor het dubbele .

 11. jojo123

  Betekent wel mooi dat cillissen nog in de markt is na die soap met ManU. Voor hem zal het goed doen als hij ook in een betere competitie (bijna de meeste) en Europees iets meer kan laten zien (dan alleen maar eerste rondes Europees ). Dus ja nog even wachten en over een half jaar speelt Silly in de PL.

 12. Amoebe

  Welke jeugdkeepers komen er eigenlijk aan en zijn dit grote talenten? Wie weet dit?

  Ajax heeft wel een reputatie van erg goede keepers…als er een goede opvolger klaarstaat dan zou ik het niet eens onlogisch vinden.

  We gaan niet boer op doel zetten….dat vind ik dan weer geen optie.

  Paar miljoen erbij en doen zeg ik!

Comments are closed.