Behandeling Nathaniël en Madelief in VS verloopt voorspoedig

1226nathaniel

Onze kleine dappere strijder Nathaniël verblijft zoals bekend al een aantal maanden in Amerika om de behandeling te ondergaan tegen neuroblastoomkanker. Sylvano Rosenberg, oom van Nathaniël, laat aan RTV Noord Holland weten dat Nathaniël waarschijnlijk in februari weer terug zal keren in Nederland. Madelief, het meisje dat ook uit Medemblik komt en samen met  Nathaniël de behandeling in Philadelphia is gestart, mag waarschijnlijk een maand later huiswaarts keren.

Ajax-supporters hebben zich de afgelopen maanden flink ingezet om geld in te zamelen voor de Nathaniël Victory Foundation. Mede dankzij hun inzet werd er bijna 120.000 euro ingezameld. Zo’n 100.000 euro was er nodig om de behandeling van Nathaniël in Amerika mogelijk te maken. Een groep fanatieke Ajacieden heeft in samenwerking met de familie van Nathaniël besloten om de actie via een facebook-pagina een vervolg te geven, zodat ook andere kinderen met neuroblastoom van de inspanningen en donaties kunnen profiteren. Dat op eerste kerstdag het bericht volgde dat de kleine Marcus het gevecht heeft verloren geeft nog maar eens aan hoe belangrijk de donaties zijn in de strijd tegen deze ziekte. Wij wensen alle getroffen ouders heel veel sterkte.

Bron: RTV NH

 

 

Related posts

20 Comments

 1. Remco425

  Topactie! Dit soort acties van supporters mogen ook wel eens in de landelijke media komen!

  1. De Ajacied

   Mooi dat het de betere kant op gaat voor deze 2 kanjers echt top, hopelijk wordt 2016 een top jaar voor deze families !!!
   Supporters BEDANKT !!

 2. Indojood

  Fantastisch werk van deze Ajacieden. Diepe buiging. Sterkte aan alle families die hiermee te maken hebben.

 3. sabrina

  Toppers die kinderen! En zeer zeker ook de supporters die het geld bij elkaar hebben gekregen. Top actie jongens!!!

 4. JohnDoe77

  Degene die erbij betrokken zijn; super! En een tip; sluit je aan bij Villa Joep. Zij doen overkoepelend dingen om deze ziekte te bestrijden. Meer losse stichtingen, acties, etc zorgen alleen maar voor versnippering! Ga met ze praten als je meer wilt…

 5. Johan065

  Ik maak het vaak mee op de kinder afd van het Radboud ziekenhuis waar ik werk. Respect voor onze dappere strijders en alle donateurs.

 6. ashwin676

  hè wat? ik klik op die behandeling van die jongen artikel en ik krijg reacties te zien over cillessen…mailen heeft ook geen zin, bestaat die stichting nog dan???

Comments are closed.