Cillessen aangesproken op opgefokt gedrag

1108feyenoord-ajax_cillessen

Jasper Cillessen vertoonde in de eerste seizoenshelft nogal eens gedrag wat wij niet van hem kennen en met name in de wedstrijden tegen feyenoord ging het mis. De doelman heeft daar inmiddels over gesproken met zijn mental coach nadat hij regelmatig werd aangesproken in het openbare leven.

‘Zelfs in de supermarkt hielden mensen mij aan en ook familieleden werden er op aangesproken. Dat laatste vond ik vooral irritant. Als je iets tegen mij hebt, prima, kom dan naar mij toe, maar val mijn familie daar niet mee lastig. Dat heeft wel weerslag gehad op mijn spel. Ja, het vrat aan me. Inmiddels heb ik gesproken met mijn mental coach en hij zei ook dat je het gedrag van anderen niet kunt veranderen, dus dat je je daar ook maar niet al te druk om moet maken. Ik heb het van mij af kunnen zetten en ben weer de oude.  Ik hoop die lijn door te kunnen trekken in 2016’, aldus Cillessen tegenover Ajaxlife.

Bron: Ajaxlife

Related posts

31 Comments

    1. De Ajacied

     Jasper sta hier ver boven die rare kakkies denken het gehele seizoen al dat ze een of andere god zijn,
     Echt te triest voor woorden hoor, slaan, schoppen etteren alles lijken hun te mogen doen van de KNVB

 1. Remco425

  Dus Cillissen wordt nog steeds aangesproken op dat akkefietje met die clown terwijl iedereen heeft kunnen zien dat die clown het iedere wedstrijd met iedereen aan de stok had. Aan wie lag het dan?? WTF??

  1. Geroldkohlen

   hier ben ik het volledig met je eens, totaal de omgekeerde wereld! die dwaas uit 010 moet eens tot de orde geroepen. worden, want hij is echt niet wijs!

 2. Indojood

  Wat bezielt je om hem aan te spreken in de supermarkt? Gewoon zo doorgaan, we hebben al genoeg koorknaapjes.

 3. AFCA my World

  Dit gaat niet om mensen van de club,maar mensen die vinden dat hij zijn gedrag in toom moet houden, voor mij blijft hij gewoon de beste nummer 1 !

 4. woody79

  hij heeft die krullebol natuurlijk uitgescholden voor clown en dat is een doodzonde. Daarom moet je m natuurlijk aanspreken bij Jumbo

 5. Geroldkohlen

  mensen die hem daar op aan spreken zullen wel 010 supporters zijn, cillessen moet gewoon zo lekker doorgaan, met makke schapen win je de oorlog niet!

 6. Sonsee

  Als iemand aangesproken moet worden op z’n gedrag is dat die clown van die kakkerlakken wel. Tis duidelijk te zien dat die geen mental coach heeft. Lekker jezelf blijven Cillessen.

 7. Oosterse Ajacied

  Ik vind ook dat Jasper af en toe irritant gedrag vertoond en dat heeft die jongen niet nodig. Laat je niet opfokken Jasper en blijf lekker jezelf.

 8. afcadeluxe

  zou hem ook aanspreken maar om hem te vragen om de volgende keer die haven slaaf een rode kaart aan te naaien:-)

 9. -buitenkantje rechts-

  Ik vond het opgefokte gedrag wel wat meevallen.. Zie wel ergere dingen. Maar als hij er zelf last van heeft is het prima dat hij er wat aan doet..

 10. bloedgroep AFCA

  Dat dit nog besproken moet worden…voetbal is emotie toch…laat de emoties rustig gaan op het veld….beetje vuur kunnen we best gebruiken op het moment haha

 11. AjaxBarcelona

  Cillessen kan zich af en toe best wel aanstellen. Een Ajacied hoort een irritante tegenstander gewoon hooghartig en laatdunkend aan te kijken met een air van: en wie denk jij nu wel dat je bent. Gewoon zonder woorden en zeker niet opgefokt. Als je daarna vervolgens een bal prachtig pakt of de tegenstander mist een enorme kans kijk je hem alleen maar lachend aan.

Comments are closed.