Prijsvraag: Wie verdient volgens jou een Ajax uitshirt?

0625nieuwtenue

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen. Normaal gesproken doen we dat aan de hand van een foto waarbij we vragen wie de speler op de foto is. Omdat het bijna kerst is willen we het deze keer anders doen: Wie verdient er volgens jou echt een Ajax-shirt? Niet voor jezelf maar jij mag een naam doorgeven van iemand die dat shirt echt verdient. Als bemoediging omdat hij/zij een lastige periode achter de rug heeft, het zwaar heeft of als bedankje of warme groet! Wie gun jij zo’n schitterend Ajax-shirt?

Mail de naam van die persoon, zijn/haar adresgegevens en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. Vergeet niet ook je eigen naam te vermelden. Vertel kort waarom die persoon volgens jou dit Ajax-uitshirt moet krijgen! We gaan discreet om met het verhaal dat je inzendt. Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

 

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 27 december a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op maandag 28 december zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de komende feestdagen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Related posts

25 Comments

 1. AjaxBarcelona

  Moosie mag het shirt hebben van me. Ik geniet elke keer weer van zijn onvervalste Amsterdamse commentaar. Recht voor zijn raap en gepast flink hard waar nodig 🙂 lekker groen shirtje voor in de pijp Moosie. 🙂

   1. De Ajacied

    Gewoon omdat ik het graag zou willen hebben, kan ik lang en breed over lopen zeuren, maar zo denk ik erover
    Fijne kerstdagen allemaal ⭐️⭐️⭐️

 2. AjaxBarcelona

  Off topic: dat er de komende dagen maar weinig nieuws mag zijn. Lekker koken, lekker eten, lekker genieten. Tweede kerstdag koken in het Azc. Werelds. Alle Ajax, Cruijff en Jonk fans 🙂 hele prettige en fijne kerstdagen. Moosie, niet te veel fris naar binnen slaan he 🙂

  1. Moosie

   Thx ouwe jij ook fijne nieuwsarme dagen toegewenst.
   En het enigste shirt wat ik nog zoek is het ouwe Le coq sportif zonder sponsor met ouwe logo op het hart en dan het liefst nummer 14 🙂

    1. Moosie

     ja die shirts bedoel ik ook die uit de jaren 70 echte Ajax shirts met smalle rode baan voor dat zwijn van Os meende de boel te verkloten.

 3. sanne

  omdat ik 14 jaar ben en wij niet veel geld thuis hebben wil ik al zo lang zo een mooi shirt. maat is xs of anders 164

 4. Ajacied407

  Ik wil hem schenken aan toon61 omdat hij altijd met mooie/pessimistische reacties komt. Door dit geschenk zullen zijn reacties wel wat positiever worden!

 5. ritchy

  ik zelf ik heb het afgelopen jaar bijna het loodje gelegd na 4x een dubbele longontsteking en daar overheen een hartinfarct gehad en overwonnen

 6. gerrykoos

  Mijn buurjongen Giel, een hele gedreven en fantieke voetballer bij de plaatselijke voetbalclub in Vragender. Hij zou er ontzettend blij en trots mee zijn.

 7. gerrykoos

  Mijn buurjongen Giel, een hele gedreven en fantieke voetballer bij de plaatselijke voetbalclub in Vragender. Hij zou er ontzettend blij en trots mee zijn. G Heemskerk Parallelweg 10-42 7137 PE Lievelde

  1. AjaxBarcelona

   Denk niet dat ze erg blij zijn met deze publieke adresgegevens. Moet je echt niet doen. Redactie? Adres hier weg en bewaren?

 8. Pazuzzu

  We lijken in die kleuren meer een mode bedrijf die hun nieuwe metro kledinglijn probeert te verkopen dan een voetbalclub met klote. Vraag me af hoeveel procent provisie Sar krijgt met dit spuuglelijke uit tenue. Ga aub verder me zwart/rood/roze zoals 2 seizoenen geleden. Dus train in goor geel en voetbal uit in rood zwart. Mijn mening. Ik begrijp dat mensen de collectie volledig willen hebben en voor de weinigen die hem wel mooi vinden: je goed recht, maar zie ze niet echt veel op straat. Peace

 9. bloedgroep AFCA

  selectie van Feijenoord….omdat ze nooit dichter bij het gevoel van een kampioenschap zullen komen

  1. ashwin676

   die hebben al een acrobaten uit uniform? Wil je ze dat echt aandoen? ach ja wrm niet! LoL

Comments are closed.