Ajax laat de kerstwensen van supporters uitkomen (Incl video)

1223kerstwens

Ajax heeft voor de feestdagen samen met sponsor Ziggo alle Ajacieden een kans gegeven om een Ajax-wens voor iemand anders in te dienen. Er stroomden duizenden wensen binnen waarbij Ajax enkele honderden wensen in vervulling heeft laten gaan. Kijk naar de vervulling van de Ajax-kerstwensen van Oma Hooligan, Verslaggever in spe Thomas en museumhouders Ellen en Martin Grimbergen.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

 1. BobbyHaarms

  Nu hebben wij stiekem natuurlijk ook wensen voor de tweede seizoenshelft maar laten we maar niet teveel eisen van ons cluppie 🙂

   1. ajaxhoger

    Wel een die een bal vast kan houden aub een sterk aanspeelpunt graag , en wat de buitenspelers betreft , die iemand voorbij kunnen en een voorzet kunnen geven , dat laatste blijkt heel moeilijk .

  1. BobbyHaarms

   Eens BR! Dat de heren alsnog maar tot inkeer komen na dat vreselijke geblunder van de laatste maanden…een Ajax zonder Cruijff is als een Ajax zonder hart.

 2. Litmanen

  Mijn wens is dat alle supporters naar de toekomst kijken i.p.v. andersom.

  Steun de elf mannen die elke wedstrijd onder behoorlijke druk van de buitenwereld een prestatie proberen te leveren. Met zulke jonge mensen zal het vallen en opstaan blijven, dus ja, ik wens een einde aan het salarisplafond en minstens twee dure ervaren krachten in het elftal.

  1. ajaxhoger

   Zonder einde salarisplafond geen dure ervaren krachten dus , je schrijft je iegen tegen in deze .
   Het blijft meer vallen als goed spelen als het niet veranderd ,met dit gaat het niet lukken dat weet jij ook heel goed lijkt me .

Comments are closed.