Zaakwaarnemer Raiola verdedigt Tete: ‘Het berust op een misverstand’

0807tete

Kenny Tete raakte op 5 december, na de thuiswedstrijd tegen Heerenveen, verzeild in een opstootje in de binnenstad van Amsterdam (zie eerder bericht) en zal zich op 27 januari moeten verantwoorden voor de rechter. Volgens zaakwaarnemer Raiola berust de zaak op een misverstand.

‘Kenny was samen met een vriend op de verkeerde tijd op de verkeerde plek en kende de andere personen niet. Tijdens zijn aanhouding zou hij zich hevig hebben verzet en beledigde hij een agent maar dat berust op een misverstand’ Op 27 januari zal dat duidelijk worden’. Ajax heeft laten weten niet blij te zijn met het akkefietje en heeft Tete gelijk gehoord. Zolang er nog niks bewezen is neemt Ajax geen verdere stappen tegen Tete.

Bron: De Telegraaf

Related posts

17 Comments

  1. De Ajacied

   Ja maar ook nu geloven we die dikke Calzone niet,
   Hij lult altijd, jammer hoor ⚽️⚽️

 1. boysammy1

  En die kan zn bek even houden en zich niet meer bemoeien met Ajax, ga maar naar die tukkers, moeten toch nog geld hebben.

 2. ajaxhoger

  Daar hebben we de pizza trol weer , moet hij niet ergens gaan geld beuren , alles is klets wat uit zijn mond komt .
  Ze houden tete jammer genoeg niet voor niets aan , het maakt niks uit , iedereen heeft wel eens wat met de petten

 3. Geroldkohlen

  tjonge jonge misverstand? dan moet het ook niet groter gemaakt worden dan dat het is, heb wel gelachen om het filmpje hoe die lampenkappen aangehouden werden hahaha!

 4. Iamsterdam2015

  Jajajaajaa recht kletsen wat krom is. Kom er voor uit pats klaar en weer verder. Nu maakt hij het erger dan het is want als straks de waarheid boven komt of het verhaal toch nog net FF anders is ( lees nadeliger voor Kenny) zijn de rapen gaar.

 5. dickst14

  ach ja. stond niet gelijk in de krant en is dus waarschijnlijk een klein akkefietje. iedereen heeft wel eens wat en misschien is het zelfs helemaal niet zijn schuld.

 6. Remco425

  Dacht al dat het niks zou zijn, maar als Rioolrat dat ook zegt is er misschien toch meer aan de hand. Die lul spreekt namelijk nooit de waarheid…

 7. AFCA my World

  Jammer dat hij de zaakwaarnemer van Tete is, gaat hij maar ietsje minder spelen bij Ajax dan zit hij er gelijk weer bovenop om hem naar het buitenland te krijgen en kan hij weer flink cashen !

 8. Slingertje.

  Die vette Rioolrat kraamt meestal onzin uit dus we wachten eind januari maar af of het waar is.

Comments are closed.