‘Ajax wijst Napoli de deur en slaat bod van twintig miljoen af’

0917ajax-celtic_klaassen

Het Italiaanse SCC Napoli heeft bot gevangen bij directeur voetbalzaken Marc Overmars. De club had verregaande interesse in Davy Klaassen en was zelfs bereid om twintig miljoen op tafel te leggen. Ajax heeft de club uit Napels direct laten weten dat het geen interesse heeft om Klaassen te verkopen waardoor Napoli nu snel zal doorschakelen naar alternatieven om het middenveld te versterken. Klaassen is bij Ajax in het bezit van een contract tot medio 2019.

Bron: Corriere Dello Sport

Related posts

52 Comments

 1. Ajacied407

  Ajax 1 komt wel lekker op tijd met nieuwtjes de laatste tijd. Dit wist ik een paar dagen geleden al.

   1. -buitenkantje rechts-

    Pascal en Henk.. Alle waardering voor deze site jongens! Keep up the good work!

   2. Remco425

    Totaal geen kritiek op het werk dat jullie leveren, helemaal top. Maar was dit niet van de zomer al? Toen had ik het ook al gelezen volgens mij, of hebben ze een nieuwe poging gewaagd?

  1. BobbyHaarms

   Ja ik ook Ajacied407, oud nieuws dit. Maar wel fijn te weten dat Marc een fooitje van 20 miljoen wegwimpelt..ga hem weer serieus nemen als hij dit ook doet bij 50 miljoen.

   1. De Ajacied

    Ja wel erg veel oud nieuws laatste berichten,
    Is hier een rede voor?
    Verhaal van Klaasen, Tete allemaal 1 á 2 dagen oud wel jammer hoor

  2. Indojood

   Je hebt wel een punt maar deze site wordt, vermoed ik, door vrijwilligers gerund en is voor ons geheel gratis inclusief apps. Wellicht wat onderbezetting of iets anders maar over het algemeen vind ik het prima hier.

   1. De Ajacied

    @indojood,
    Zeer zeker, helemaal top wat ze doen,
    Ben trots op deze Ajacieden ????⭐️⭐️⭐️

    1. BobbyHaarms

     Helemaal eens Indojood, terwijl wij ons druk maken over hoe we tijdens de kerst weg kunnen komen bij onze schoonouders steken deze mensen tijd en energie in een site/app omwille ons leesplezier over onze trots…chapeau voor deze top-Ajacieden!!

   2. Pascal

    Klopt als een zwerende vinger. We doen ons stinkende best maar soms wil de baas (of vrouw) ook wat aandacht.

    1. AjaxBarcelona

     Je baas wil aandacht? Apart 🙂 ik heb een vrouw als baas gehad maar …… echt geen extra aandacht hoor. Maar ja je hebt ook mazzelaars 🙂

    2. Remco425

     Snap helemaal wat je bedoeld. Ik run een forum van trance muziek en mensen hebben geen idee hoeveel tijd erin gaat zitten.

 2. Hika77

  Ik had m verkocht. Begin van het seizoen sterk maar nu erg matig. En als je tegen de graafschap geen een duel weet te winnen..

  1. Ajacied407

   Ik vind mensen dat mensen die echt zeggen dat hij moet gaan geen verstand van voetbal hebben.. Je hebt hem gewoon kei hard nodig.

   1. Hij is niet voor niets de aanvoerder
   2. Hoe breder de selectie, hoe sneller blessures worden opgevangen
   3. Hij ia de enige met nog diepgang op het middenveld.
   4. Een kei harde werker waar andere voorbeeld aan kunnen nemen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Als je hem verkoopt voor zeg 30 miljoen.. Dan heb je in Ziyech een goede vervanger en geld over voor een spits.

    1. Ajacied407

     Alsof Ziyech nog zit te wachten op een Nederlandse club en alsof Marcie z’n portemonnee open doet?

   2. creutz1977

    mee eens ajacied.. een geweldige speler met een echte ajax hart.. en dan speelt hij een wedstrijd minder… En dan meteen die reacties van sommige mensen hier… Om je kapot voor te schamen

    1. -buitenkantje rechts-

     Deze geweldige speler met echt Ajaxhart is binnen nu en 2 jaar sowieso vertrokken.. Je wil nu een spits kopen.. Dus met de verkoop van Klaassen heb je nu geld voor een gelijkwaardig alternatief plus geld over voor eens spits.

     1. creutz1977

      heb jij een glazenbol? ookal zou hij nog twee jaar blijven.. Dan zou je daar al blij mee moeten zijn… Nee verkoop de ervaring en sterkhouder maar. . Wat schieten we daarmee op dan…?

     2. -buitenkantje rechts-

      Wat we er mee opschieten? Ziyech die bij degradant Twente als middenvelder toch al 8 doelpunten gemaakt heeft.. plus een goede spits erbij..

     3. Remco425

      Ik denk net als Ajacied407 dat de volgende club van Ziyech een buitenlandse is. Waar hij in de middenmoot zal verpieteren maar wel een riant salaris opstrijkt. Dat dan weer wel. Maar ik denk niet dat hij geinteresseerd is in Ajax.

   3. tijger238

    Hij komt technisch tekort voor zijn positie. Je ziet dat een middenveld beter draait met een technische speler als Sinkgraven of van de Beek. Klaassen is meer een loper en zou het beter doen op de plek van Gudelj die ik minder vindt

  2. Remco425

   Tuurlijk een paar jaar lang onze held, nu ff 2 maanden minder en meteen verkopen. Met deze instelling zou zelfs een Messi het niet redden bij Ajax. Want zelfs hij heeft weleens een mindere periode…

   1. -buitenkantje rechts-

    Begrijp me niet verkeerd.. Klaassen hoeft van mij niet weg hoor! Maar als je een goed bod krijgt en je kan een volwaardige vervanger aantrekken en nog een spits.. Dan wordt Ajax hier alleen maar beter van.

 3. Iceman

  Goed werk alleen de hoofd prijs betalen. En geen constitutie van bonussen en prijzen winnen gewoon dokken. En waarom komen Bij ons shoppen?? Rot op ga ergens anders..

 4. De seijs

  Heel goed we moeten bouwen en niet verkopen. En als we iedereen gaan verkopen die een minderen perioden heeft houden we niets over.

 5. Makaveli07

  sorry hoor ajax maar dat is een prima bedrag. ik had het gedaan en met extra geld in de kas gerichte aankopen doen want wees heel eerlijk hij speelt de laatste tijd echt als een drol. bijna elke aanname gaat verkeerd en met Donny hebben we al een soort gelijke in huis. ik zeg doen

 6. Makaveli07

  zou Toornstra niet naar ajax willen. altijd al een mentaal goede speler gevonden en zit daaro alleen maar op de bank. zal wel een reden misschien hebben maar altijd een goede gevonden voor ajax

 7. jojo123

  Had Klaassen voor dat bedragverkocht .. Over een jaar keldert zijn waarde misschien naar 10 miljoen door marktaanbod/vraag… Laat Vd beek dan maar meedraaien. We zullen hem missen bij Ajax maar als Ajax hem alleen voor de eredivisie gebruikt kun je hem beter laten gaan als hij dat zelf wilt …

 8. Geckoo

  Ajax heeft geld genoeg op de bank, dus daar hoeven ze het niet voor te doen.

  Dit is gewoon een goed besluit. Volgende is dat salarisplafond opheffen. Zou hou jij belangrijke spelers makkelijker binnen.
  Verder zou het goed zijn als Frank de Boer eind van dit seizoen stopt bij Ajax. Er moet een frisse wind gaan waaien, want ondanks de landstitels vind ik Ajax voetbaltechnisch niet beter geworden.

 9. vooruitdiebal

  raakt sinds ie aanvoerder is geen pepernoot op een handjevol leuke acties na. blijft een lopertje. van beek heeft veel meer voetbalkwaliteiten . ik zeg verkopen voor die 20

 10. Rene1964

  Nee, natuurlijk NIET verkopen. Zou juist dom zijn. Zijn waarde (alsmede ervaring) gaan juist de komende drie jaar omhoog. Pas verkopen als ie 25 is. Dat geldt trouwens voor alle basisspelers. Over een paar jaar levert hij echt veel meer op. Da’s toch zo logisch als wat! De meesten zijn pas echt rijp op hun 25e. Zo ook Klaassen. Soms ff een mindere periode, maar ook hij is nog hartstikke jong. Daarnaast niet echt slim om zo’n jongen aanvoerder te maken, dat terzijde.

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat is kijken door een glazen bol.. Je weet niet hoe hij zich verder gaat ontwikkelen.. Misschien wordt hij wel voorbijgestreefd door Donny vd Beek en raakt hij op de reservebank.. Zie Ricardo v Rhijn.. Je wilt nu een goede spits kopen en je hebt nu een goed bod voor Klaassen..
   Ik vind dat je daar tenminste over moet nadenken.

 11. Bert62

  Niet wegdoen voor 50 miljoen en zeker niet naar die louche club uit Italië, die hebben geld zat

Comments are closed.