Kenny Tete uit zich duidelijk richting hermandad en moet zich verantwoorden.

0807tete

Kenny Tete is na de thuiswedstrijd tegen Heerenveen op 5 december betrokken geraakt bij een schermutseling tijdens een avondje stappen met de selectie. Kenny was het vervolgens niet helemaal eens met de dienstdoende agent en heeft dit op een manier gedaan die de diender beledigend vond. Wat er precies gebeurd en gezegd is moet nog allemaal duidelijk worden maar het Openbaar Ministerie is wel van plan om onze rechtsback te vervolgen. Ajax betreurt het incident waarbij Kenny Tete is betrokken en wacht af of de tweevoudig international iets ten laste wordt gelegd.

 

Related posts

47 Comments

 1. DennisTheMenace

  Helemaal prima, ben helemaal klaar met de ideale schoonzonen. Zo nu en dan een klein schandaaltje moet kunnen.

    1. Litmanen

     Eens dat hij gewoon maar een mens met emotie is. En een agent ook. Best stoer als je een bekende voetballer een oor kunt aannaaien.
     Maar goed, Eerst maar eens kijken wat er aan de hand is.

  1. De Ajacied

   Nee, nee ze hebben een voorbeeld functie, daar is hun salaris ook naar,
   Maar waarom bij een Ajacied altijd alles op teletekst etc. En bij 2 boeren uit Eindhoven lees je bijna niets!!!
   Stoor me er ontzettend aan hoor ⚽️⚽️

   1. De Ajacied

    Raiola schrijft weer dat Tete er nix mee van doen heeft,
    Maar ja pizzabakker jou gelooft héél Nederland niet sorry

  1. Zlatan

   Nou nou , er is iets tegen oom agent. gezegd ! Omdat Kenny bekend is , wordt daar extra aandacht aan besteed ,

 2. Teuntje

  Wat is dat toch met sommige voetballers?
  Beste heren, ook voor jullie gelden normen en waarden, hoor!! Ook al ben je het met bepaalde zaken niet eens, normaal reageren en een keer tot 10 tellen levert uiteindelijk meer respect op!!

  1. Charka53

   Ook voetballers zijn net mensen op het veld moeten ze zichzelf in de hand houden omdat de hele wereld er naar kijkt en zeker de jeugd er een voorbeeld aan neemt ,maar in hun vrije tijd gaan ze in de massa op en kan er wel eens wat fout gaan maar dat moeten we niet zo opkloppen hoor ook is het niet goed te praten.

   1. Teuntje

    Beste Charka53, ook ik moet me geregeld op m’n werk inhouden, hoor. Dat geeft je nog niet het recht je elders te laten gaan.
    Het lijkt er op dat, omdat hier de politie in het geding is, velen het bij voorbaat OK en stoer vinden. Ik vind dat vreemd…

    1. Charka53

     Dat is waar Teuntje je hen je maar te gedragen waar je ook bent en wie je ook bent ,maar om dat Tete een bner is hangen we het aan de grote klok als ik of jij in de fout zouden gaan hoor je er niemand over.

 3. Iceman

  Kijk ik weet niet wat er is gebeurd. Maar meneer de agenten denken echt dat ze alles kunnen en mogen omdat zij de macht hebben. Ik weet er alles van recentelijk nog iets mee ge maakt. En meneer de agenten weten namelijk precies waar ze hun (smoel) moeten open trekken en tegen wie.

  1. Charka53

   Iceman een beetje respect voor meneer of mevrouw agent die zijn er nu eenmaal om de goede burger te beschermen .

   1. jojo123

    Als meneer agent ook gewoon normaal zijn werk doet en niet net zoals bijvoorbeeld bij Jeroen zoet met z’n vijven hem neerhalen, zegt wellicht ook iets over de agressiviteit bij/van meneer agent. Er zijn genoeg voorbeelden waarbij het mist gaat. Maar goed al met al moet ook Kenny meneer agent respecteren

   2. Ajax nr 1

    Zo is dat Charka53 als iedereen dat beetje respect naar de hulpverlener zou hebben zo de wereld er al een stuk beter uitzien

 4. lezerG

  En dan praten die spelers over respect. Staat zelfs op hun mouw bij de Internationale wedstrijden.

   1. Hika77

    Hou toch op man. Niemand is een heilig boontje. Tis geen kluivert he die met 140 km per uur door een centrum rijd. Gewoon een opstootje. Ga er lekker moeilijk over doen..

    1. Charka53

     Jaja dat van Kluivert was dom en een verkeers overtreding en is hij niet genoegd gestraft dan,maar daar gaat het niet om of je nu Kluivert,Tete of Hika heet er zijn gewoon gedragsregels en die gelden voor iedereen die in Nederland woon .

 5. fjonkman

  Sja, die agent dacht natuurlijk ook dat ie een bekende voetballer kon arresteren.. Wat zal hij ’s avonds, alleen in zijn bedje, toch een geweldig orgasme hebben gehad.. Oh ja, ik heb een zaak tegen een bekende Ajax voetballer! Oh mmmmmmm !!!

 6. San Marco

  Niet handig maar kan een x gebeuren!
  Een ramp is het zeker niet misschien was de desbetreffende agent wel een kakkerlak en dan ben je al gauw de lul!

  1. Velibor

   Tja praat het niet goed maar toen ik zo oud was had ik ook wel eens een grote bek tegen van alles maar goed na bult boetes en zo vind je het op een gegeven moment wel welletjes en reageer je verstandiger haha tenminste dat zeg ik nu!

 7. Geroldkohlen

  storm in een glas water! laat gaan hij heeft iets beledigend gezegd ,zeg ik ook wel eens ,net alsof die agentjes altijd lekker beleefd zijn of respect tonen! spelers van de lampen hebben lopen matten afgelopen zaterdag ,en zijn mee genomen dat vind ik veel vermakelijker hahahaha!

 8. Iamsterdam2015

  Mooi is dat he. Doet een Ajacied iets wat kennelijk buiten de NORMEN EN WAARDEN valt ligt het aan oom agent. Niemand en nee ik ook niet, weet de exacte oorzaak van zijn aanhouding maar kennelijk heeft meneer tete iets gedaan wat niet mocht. Tja dan ga je ff zitten, niet dapper doen maar gewoon ff die drol doorslikken en een paar uurtjes cel pakken. Wat hat die agent dan moeten doen??? Zich laten uitschelden en als een suf@&€ weglopen!? Doet de smeris eens iets is het nog niet goed.
  Zo en nu de winterstop in ff in de chill en in januari gewoon weer de beste back van Nederland zijn!!!!

 9. LeroyT

  Die agenten vinden het ook prachtig dat ze een keer een BN’er kunnen aanhouden. En helemaal in Amsterdam want daar zijn al die agenten cowboys.

 10. Sonsee

  Jammer dat het verhaal weer opgeblazen wordt, alsof hij een moord begaan heeft of zo. Ik heb zoiets van geef hem een waarschuwing of iets dergelijks. Als het ministerie criminelen ken betalen kunnen ze Tete ook wel met rust Laten verder, dank u !!!

 11. Robin

  Schijnt dat hij gezegd heeft dat die agent een tyfushomo is, dat zijn moeder een goedkope hoer is, dat hij een trein moet gaan koppen, dat hij naakt in Tsjernobyl moet gaan lopen, dat hij het met geiten doet en dat hij zweet voeten heeft…. Kortom; niets bijzonders, zand erover, klaar!

 12. Remco425

  Zolang hij geen lichamelijk of materiele schade heeft aangericht valt het allemaal wel mee en is het weer de bekende storm in een glas water

 13. Hoeda Fak Ajoe

  Ik lees net dat Eljero Elia ook gearresteerd is. Hij zat nog in de binnenzak van Kenny. ?

Comments are closed.