Gemengde gevoelens bij Klaassen: ‘Het was niet Ajax-waardig maar we staan toch bovenaan’

1110ajax-molde_klaassen

Davy Klaassen gaat met gemengde gevoelens de winterstop in. Het spel van Ajax is al weken / maanden niet om aan te gluren, Europees gezien was het helemaal dramatisch maar er zijn ook positieve puntjes volgens de aanvoerder: “We staan toch bovenaan”, aldus Klaassen in een interview met FOX Sports.

“Natuurlijk hebben we niet goed gespeeld. In de eerste helft miste ik een beetje agressie. Na rust hebben we het volgens mij iets beter gedaan. Maar het was niet Ajax-waardig. We wilden er een leuke wedstrijd van maken, maar dat is niet gelukt. Het moet veel beter en het kan ook veel beter. Dat moeten we straks laten zien.”

Ook Riechedly Bazoer geeft tegenover FOXSports aan zich voor te kunnen stellen dat het publiek zich verveelde: “Wij speelden De Graafschap niet kapot. De tweede helft ging dat wel beter en toen kregen wij ook meer kansen. Ik zat zelf wel goed in de wedstrijd vond ik. Maar het kan wel nog veel beter”, aldus de matchwinnaar.

Bron: FOXSports

Related posts

67 Comments

  1. Ram88

   3 punten is 3 punten maakt niet uit hoe dat moeten wij ons ook is gaan beseffen met de weg die we zijn ingeslagen. En voor de voetballers op het veld is een bijna hele stille arena ook niet leuk om voor te spelen dus soms zullen de supporters net dat beetje extra moeten geven om ons clubje over de rand te tillen.

   1. Widi

    Wat een onzin! Er zaten meer dan 40.000 mensen. Is dat niet leuk genoeg om voor te spelen? En zo stil was het niet hoor. Had niks met supporters te maken. Die floten opmerkelijk weinig. Want het was heel slecht. En lamlendig.

 1. Litmanen

  Ach jongens, was een gek jaar. Geniet er even van en volgend jaar die schaal weer.
  Dan vergeven we jullie alles weer.

  1. Litmanen

   Ga jij lekker met je vriendjes de feestdagen hier verkloten met jullie negatieve geouwehoer. Je club staat bovenaan. Het gaat niet super maar nu pakken ze tenminste de drie punten nog. Vorig jaar ging dat nog regelmatig mis.

   Ik ben een trotse Ajacied, ook als het wat minder gaat. Gaan jullie maar dromen van Europa Cups. Met het plan Cruijff gaan we die nooit meer winnen. Al onze talenten worden straks weer allemaal weggeroofd en dan beginnen we gewoon weer overnieuw.
   Talent zat.

   1. BobbyHaarms

    Dat jij nog trots bent na die bestuurlijke wanorde van de laatste tijd zeg, ongelooflijk. Ajax stroomt echt door mijn bloed, maar om nou te zeggen dat ik trots ben met hoe het nu gaat bij m’n cluppie gaat me net ff te ver. Om over de veldprestaties maar te zwijgen..en je vindt het duidelijk geen probleem dat onze beste spelers elk jaar worden weggekocht. Ach joh, talent zat toch die Europees weer op hun bek mogen gaan omdat je gelauterde spelers ALWEER verkocht zijn?? Typisch zo’n supportertje die het allemaal wel best vindt dat we Europees geen fuck meer voorstellen en tevreden is met dat bestuurlijke zooitje wat we nu hebben zitten…

     1. BobbyHaarms

      Wat ben je ook een droeftoeter zeg. Het hoogste woord als er gescheld wordt maar kijk nou eens wat je zelf doet. En dat beweert aan het begin van de F-Side te hebben gestaan…in 1965! Vanaf toen nam ik je al niet meer serieus en dat bleek meer dan terecht.

     2. Litmanen

      Randdebiel, ik heb nooit beweerd dat ik de F Side opgericht heb. Het ging er om dat hij toen al bestond. En jij hoort bij de droeftoeters hier, want je loopt met je vriendjes hier alleen alles maar af te zeiken. Tegen de tijd dat jullie hier iets positiefs brengen bestaat de wereld niet meer.

      En wat je Nederlands betreft: dat is vast je goedste taal he?

 2. Bert62

  De nummer 1 moet de nummer laatst gvd helemaal verrot spelen. Stop met dat achteraf gejank en laat het nondeju op het veld zien.

 3. -buitenkantje rechts-

  Ik zou ook graag een plan van aanpak horen.. Alleen constateren dat het niet Ajaxwaardig is is niet genoeg..

 4. Geroldkohlen

  op deze manier word je geen kampioen ! spits er bij halen en een buitenspeler die voorzetten geeft, en edmilson graag!

  1. ajaxhoger

   Dan heb je meer kans zou ik zeggen , met die kneuzen die er nu lopen in ieder geval niet dat geef ik op een briefje , wie dat hier niet wil zien heeft er totaal geen kaas van gegeten .

 5. qazqaz

  Laatste paar wedstrijden thuis 5 doelpunten gescoord, met aardig leuk voetbal.
  Verlies je tegen Utrecht waar je eigenlijk recht had op een punt, heb je een beetje ongeluk.
  Gaat het moeilijk tegen De Graafschap maar opeens zijn we het goede spel vergeten?
  T ging heel goed behalve de laatste 2 wedstrijden, we hebben een heel jong team die niet constant het zelfde spel geeft.
  Wees blij dat we 1e zijn, en blijf gewoon supporteren daar hebben we veel meer aan 😉

  1. Ramon1

   Klopt en ajax word niet slechter met van de beek cerny en nouri dus ik zie de toekomst zeker positief in

 6. Litmanen

  Zo moeilijk is het niet. Net mensen. Laatste dag voor de vakantie en dan de Graafschap. Eitje.
  Dat gaat dus bijna mis, maar ze konden het toch opbrengen, met hulp van 410, drie punten te pakken en uit te lopen op 010.
  Het zijn bijna allemaal jonge jongens en hebben een slecht jaar gehad, ook nog de ellende van Oranje, het kont straks gewoon goed.
  Ghazi krijgt wel weer vorm en de rest ook. Bij Willem ll gaat het steeds beter met Andersen en Zivco, die gaan straks ook weer komen. Let op wat er gebeurt als Zivco ze er straks allemaal gaat inschieten.
  Beetje vertrouwen in de toekomst.

  Is het nou zo moeilijk het jaar een beetje positief af te ronden?

  1. Indojood

   Ben het met je eens over 410. Laatst schreef iemand dat het randdebielen en drugsgebruikers waren die maar lekker in Beverwijk moesten gaan spelen. Oh ja, jij zei dat…

     1. Litmanen

      Bruin tot aan jullie ellebogen he? Niet op de tribune zeggen dat jullie holbewoners zijn hoor. Valt niet lekker.
      Iemand afzeiken gaat prima. Constructieve bijdragen hier ho maar.
      Maar ja, als je te veel hersencellen mist wordt dat ook te moeilijk.

      Hebben jullie nou allemaal verlof met de feestdagen? Moet wel een opluchting zijn voor de verpleging van het tehuis dan.

  2. Widi

   Zie iets opvallend in jouw bericht Litmanen: 410 lijkt veel op 010. Willen jullie dat wel? 🙂

  3. Ajax1958

   “Het kont straks gewoon goed” Je denkt zeker weer aan je billenmaat die straks langskomt?

 7. Ramon1

  Het was ook
  Zeer slecht maar hoor wel is dat mensen fischer afzeiken maar el ghazi raakt echt geen bal goed en fischer heeft er toch echt wel een paar goede wedstrijden opzitten el ghazi in begin van seizoen dan maar el ghazi moet alles alleen of niet endoscopen zn samenspel met vooral klaassen en ook milik is sommige wedstrijden echt goed dus daar zou ik vaker gebruik van maken spelers die elkaar goed kunnen vinden. Maar waarom tete niet op plek van Veltman proberen als die dat net zo goed kan hebben we zowel bij ajax als nederland een heel groot probleem opgelost toch?

  1. Ramon1

   Het samenspel van fischer met klaassen en
   Milik is in sommige wedstrijden echt goed bedoel ik?

 8. paullus

  Die gasten spelen allemaal plichtmatig en er is totaal geen spel vreugde alles moet volgens opgezet plan

  1. -buitenkantje rechts-

   Valt mij ook zo op.. Geen enkele spelvreugde.. Man! Ga lekker voetballen, maak er een leuke pot van! Waar is de beleving? Of zouden ze angstig in hun hoofd alle looplijnen aan het repeteren zijn…

  2. Indojood

   Inderdaad, we hebben gisteren weer kunnen zien wat beleving en spelvreugde is bij ene Luis Suarez. Het is een voorrecht om op dat veld te mogen staan.

 9. paulvos

  Het was gisteren veel te statisch, totaal geen verrassingen waar de tegenstander van onder de indruk raakte, helaas. Maar gelukkig wel uitgelopen op feyenoord.

 10. Iamsterdam2015

  Als we dat gaan zeggen als ” wel gelukkig 3 punten, uitgelopen op Feyenoord, Feyenoord wel lekker verloren”……dan ga ik mij echt zorgen maken.

    1. AjaxBarcelona

     Ik moest even zoeken naar het door jou gewenste positieve en niet afzeikerige. Daar hou je nl. niet van gaf je bovenin dit topic aan. Ik zie in die ene zin alleen maar het negatieve afzeikende. Waarvan akte.

     1. Litmanen

      Het was je misschien niet opgevallen maar jij bent met je vriendjes hier degene die nooit maar dan ook nooit iets positiefs te melden heeft op deze site. Misschien iets om het nieuwe jaar mee te beginnen.
      Wie zaait zal oogsten, vandaar mijn reactie.

     2. AjaxBarcelona

      Kan je blinde geleidehond het dan niet voorlezen voor je. Je hebt heel wat gemist zo te lezen.

 11. Indojood

  Vak F bestond al, F-side als harde kern werd in 1976 opgericht. Litmanen begrijpt het verschil niet zoals ie van veel zaken niets begrijpt. Maar zo’n dorspgek vind je op veel internet fora. Krijgt nu en dan online een draai om zijn oren en dat maakt haar aanwezigheid zo leuk.

  1. Litmanen

   Ooooo, je bedoelt dat vanaf 1976 het echte tuig de macht heeft gepakt met veel geweld, met vuurwerk en stalen staven op het verkeerde moment. En daar hoorde jij met al je trots helemaal bij? Tof hoor!
   Heeft de club miljoenen gekost, maar dat moet een club maar over hebben voor zijn “echte” fans.

   Nou indioot, dan weet je wat je bent.

   1. BobbyHaarms

    Pfff Indojood het begint een beetje irritant te worden dat gemekker van die nietmanen hier vind je ook niet?..hij zal wel een moeilijke jeugd gehad hebben en is volgens mij als een meisje geboren maar noemt zich nietmanen en probeert met zijn opgerolde Parooltje hier links en rechts mensen om hun oren te slaan met nietszeggende verbale onzin. Nietmanen zoek een leven joh, liefst onder de grond in een riool ofzo.

 12. Germain

  Fischer loopt heel veel en zal best moe zijn na afloop maar het levert Ajax niets op. Hij ontbeert inzicht, overzicht, intelligentie, rust aan de bal. El Ghazi heeft het niet in zich helaas, is ook mentaal geen topsporter. Milik rendeert alleen met 2 goeie collega’s aan zijn zijde, dus keuzes maken die keihard nodig zijn. Het Ajax shirt is niet zo maar een shirt of wel?

 13. AjaxBarcelona

  “Misschien te laat voor een abortus” is pas echt volwassen. Inderdaad. Ongelooflijk dat zo’n zaadje uit een volwassen snikkel zo verkeerd uit kan pakken. Oh ja, wel mijn wel gemeende excuses dat ik je vergeleek met iemand met het down syndroom. Had ik niet moeten doen. Is een belediging voor die mensen. Die zijn ondanks hun handicap ongelooflijk vrolijk en blij. Iets om trots op te zijn. Jou daarmee vergelijken is verre van netjes. Jij …….. jij bent gewoon enorm mislukt. Zelf in de ark zou geen plaats voor je zijn omdat er geen partner te vinden zou zijn die maar enigszins op je zou lijken en dat is wel zo prettig. Maar toch Menno/keukenkastje/meid, een fijne kerst als piek toegewenst.

  1. AjaxBarcelona

   Was als reactie op de wens van hem/haar dat ik maar van de tweede ring moest springen en dood zou zijn. Erg fijn.

Comments are closed.