Fotoverslag Ajax-De Graafschap

1220ajax-graafschap_riedewald_tete

Hierbij ons fotoverslag van de competitiewedstrijd Ajax-De Graafschap; uitslag 2-1. Bekijk hier het tekstverslag van dit duel.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

1220ajax-graafschap_vak410

1220ajax-graafschap_vak410_sfeer

1220ajax-graafschap_opkomst

1220ajax-graafschap_dijks_fischer

1220ajax-graafschap_klaassen

1220ajax-graafschap_gudelj

1220ajax-graafschap_fischer

1220ajax-graafschap_milik

1220ajax-graafschap_langezijde

1220ajax-graafschap_riedewald_tete

1220ajax-graafschap_muurtje

1220ajax-graafschap_bazoer_

1220ajax-graafschap_riedewald

1220ajax-graafschap_cerny

1220ajax-graafschap_cerny1

Related posts

6 Comments

  1. Widi

   Misschien waren alle kaarten verkocht, maar dan was lang niet iedereen gekomen. Ik zag weer veel teveel lege stoelen. Helaas deden de spelers ook weer niet aan klantenbinding. Dijks heeft zeker 10 keer de kans gekregen om een goede voorzet te geven, wat hem niet 1 keer gelukt is. Ook verdedigend was hij niet best. Bovendien liep hij heel vaak de ruimte dicht voor Fischer die zelf ook niet meeviel. Hij koos er maar 1 keer voor om een voorzet te geven, waar dan ook een doelpunt uit voortkwam. Alle andere keren probeerde hij het zelf te doen. En dat deed hij niet goed. El G was al met kerstvakantie. Hebben we echt niemand die de vrije trappen en hoekschoppen beter neemt dan Gudelje? De invallers vielen stuk voor stuk goed in, met name Czerny.

   1. AFCA-075-

    Dijks schiet zijn voorzetten altijd voorbij de tweede paal. Drama. El Gahzi was weer niet te zien en onwijs traag. En Fischer speelde weer een wedstrijd tegen zichzelf. Nee het was weer smullen in de arena gister. Gelukkig smaakte het biertje na de wedstrijd wel lekker.

Comments are closed.