Selectie voor duel met De Graafschap

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zaterdag de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap bekendgemaakt. Voor Amin Younes komt het laatste duel van 2015 te vroeg (Zie eerder bericht). De jongelingen Cerny en Van de Beek zijn wel weer van de partij. Ajax – De Graafschap begint zondag om 16:45 uur.

Wedstrijdselectie Ajax:
Jasper Cillessen
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Arek Milik
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Donny van de Beek
Vaclav Cerny

Bron: Ajax.nl

Related posts

89 Comments

  1. pietprecies

    Dat ze maar met 10-0 de graafschap over de knie mogen leggen , even lekker nog de 1e seizoenshelft afsluiten en lekker kerst vieren!

  2. Gmail iwan

    waarom geen Heitinga in de selectie in de plek van van der hoorn kom op zeg die van der hoorn bakt er niks van die kan beter bij az of Zwolle

  3. Ramon1

    Had nouri Graag al erbij zien zitten maar waarom tegen de graafschap met serero en gudelj willen ze serero ff in schijnwerpers zetten dat die in winter weg kan want waarom stelt dien V d beek niet gewoon op

    1. AjaxBarcelona

      Die jonge jongens komen er wel. Lekker mee naar Turkije, voetballen tegen HSV. Starten in de luwte.

      1. Toppertje

        Waarom roepen om Heitinga? We spelen verdorie tegen de Graafschap. Alsof we dan buiten de verdedigers in de basis behoefte hebben aan nog een extra verdediger op de bank. Word een beetje moe van dat geroep om Heitinga.

  4. Mooi

    Ik hoop en denk dat we wel winnen ,maar dan de winterstop en dan veder .ik vind dar er onrust in de club is .Trainer die niet weet hij hij wil ,spelers halen of die niet weg mogen en nog de problemen met Cruijff prettig feestdagen en en goed 2016 ?

  5. -buitenkantje rechts-

    Tegen de Graafschap ff experimenteren: 3-5-2

    Milik – Hendriks

    vd Beek. – Gudelj – Schöne – Klaassen – Cerny

    Dijks. – Veltman. – Tete

    🙂

  6. dioajax

    de graafschap winnen met 5:0 zal een mooi kerst cadeau zijn…winterkampioenen worden…en in de winterstop goeie versterkingen kopen en hoop dat we in 2016 beter en sterker worden binne ajax en op het veld…

    1. Ramon1

      Niet liever riedewald voor dijks? en de rest is logisch van beek moeten we gewoon meer van zien

  7. hansjmn

    Snelle bal roulatie is het enig wat ik hoop te zien en niet opzij bal met de voet stoppen rondkijken en weer opzij tempo tempo tempo snelheid in alles wat je doet ??

  8. AjaxBarcelona

    Ajax, veel succes met de wedstrijd. Maak het niet te bont, ik heb ook wat bloed uit het oosten van het land door mijn aderen stromen :-). 1-0 is zat.

    1. Rene1964

      1-0 zat? Dan gaat de trainer er vast uit! Minimaal 5-0, ook al kom ook ik uit het Oosten en heb in dat stadion gevoetbald 🙂

      1. Rene1964

        Euh, ik ben ook een beetje een boer (Nijmegen), maar heb niks met die Doetinchemmers … afmatten en afmaken die boeren 😉

  9. BobbyHaarms

    Geluk bij een ongeluk na deze bestuurlijke wanorde van de laatste tijd dat die kakkies mooi op hun bek gaan, geeft een beetje rust ook voor die jongens op het veld! 🙂 Wordt ook wel weer eens tijd dat wij verwend worden zo vlak voor 2016 met flink wat goals om de zure smaak van deze week enigszins iets te verzachten.

  10. knudde32

    en weet een potje niet om aan te gluren kakkies verliezen en dan zo over het veld sjokken schandalig

    1. Velibor

      Toch de nr 18 ……en thuis notabene,we zijn een counterploeg geworden waar we vroeger zo op zaten af te geven met zen allen,tegenwoordig heet dat snel in de omschakeling ,fuck off !

  11. -buitenkantje rechts-

    Fischer wederom 2 opgelegde kansen gemist.. Loopt alleen maar naar binnen.. Heeft 0 voorzetten gegeven.. Loopt overal behalve waar hij moet lopen.. Links buiten. Wisselen…

  12. -buitenkantje rechts-

    Wat is er met El Ghazi aan de hand! Wat is die traag! Geen man voorbij. 1 voorzet gegeven..

  13. DennisTheMenace

    Wordt niet vrolijk van dit voetbal, maar die kneusjes-hardstyle in de rust slaat alles. We zijn g#^^%mne geen PSV!

  14. AjaxBarcelona

    Waarom blijft iedereen zich elke keer verbazen? Het ligt niet aan de Boer en ook niet aan de kwaliteit maar aan de mentaliteit en aan de durf. Ik heb nog niets gezien of gehoord maar lezen en het recente verleden is voldoende om dit te kunnen stellen. Daar zou een performance coach of voetbalfluisteraar zijn waarde kunnen bewijzen :-). In het technisch team moet een type Advocaat of Verbeek zitten. Eentje die ze zowel voor de wedstrijd als in de rust gigantisch op scherp kan zetten zodat ze het niet in hun hoofd durven te halen om geen inzet te tonen. Cruijff zou zeggen …… alleen salaris bij mooi spel en minimaal 3 goals elke thuis wedstrijd.

  15. dioajax

    eruit met die fischer breng cerny erin…ze spelen net als of ze niet willen winnen…diep diep schamen…

    1. BobbyHaarms

      Precies dioajax, die kakkies verliezen en het lijkt gelijk of ze het allemaal wel best vinden…schandalig schuifvoetbal weer!

  16. vanzanten

    Ik was net aan het schrijven dat ik eigenlijk een masochist ben : elke week weer stelt Ajax teleur en vreet ik me op. En toch, elke week trap ik er weer in en kijk ik weer. En terwijl ik dat schrijf scoren we de 2-1…….

  17. dioajax

    als ajax zo door gaat spelen dan wordt het 2-2 in de laatste minuut…hoop dat het niet zo wordt….pfffffff angstige wedstrijd…

  18. Velibor

    Het zegt genoeg dat de doetinchemmers mee kunnen komen,fijn voetballertje die Cerny, lekker onvoorspelbaar!

  19. Oosterse Ajacied

    Gelukkig. Mooie stand om de winter mee af te sluiten. 1 goeie aankoop en het kampioenschap is kat in het bakkie

  20. AjaxBarcelona

    Doet ff niet wat ik wil de app :-). In de genoemd landen doen ze een moord voor deze stand voor hun club ongeacht het spel 🙂

  21. Bert62

    Wat een wanvertoning weer. Ze kunnen er geen hout van. Tijd voor versterking en een nieuwe coach, een die wel van aanvallend voetbal houd. Zo worden we geen kampioen en gun ik het PSV meer dan dit lamlendige elftal.

  22. Velibor

    Nou sorry hoor snap wat je bedoelt maar PSV gun ik helemaal niks,ja een weekend schijterij !

Comments are closed.