Gametalk Ajax – De Graafschap: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-degraafschap_logo

Ajax – De Graafschap is zondag de laatste wedstrijd in de eerste seizoenshelft waarbij Ajax zich kan kronen tot winterkampioen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1219ajax-degraafschap-henkveen


Related posts

30 Comments

 1. dioajax

  ajax – de graafschap 5:0(milik 2,fischer 2 en klaassen 1)….success ajax…WINTERKAMPIOENEN!!!!!

 2. Charka53

  Laten we maar hopen dat de spelers er niet zo lichtzinnig over doen want dan wordt het nog een moeilijke overwinning

 3. ajaxhoger

  Het is weer ouderwets kut voetbal , man o man , en dat tegen de graafschap , ajax moet zijn eigen heel diep schamen , en dan die ficher , een paar open kansen schiet hij een paar keer op de keeper ppffffffffffffff
  Allemaal weer niks waard , ik ben benieuwd , ik denk een verlies weer van punten , zeker als het niet beter word .

   1. ajaxhoger

    gelukkig gewonnen , maar wat was het weer slecht , er kunnen er gerust een paar gekocht worden , wel goeie aub , die kneuzen wil ik niet hier zien als het kan .

  1. AjaxBarcelona

   Klopt MU speelt de pannen van het dak. Sorry voor de taal vlak voor kerst maar flikker een tering eind op ajb.

   1. Velibor

    Inderdaad de tijd vd generatie van Gaal,advocaat,Hiddink,van marwijk is voorbij en ben bang dat de verrassing vd Hollandse school wel over is na 25 jaar.

 4. Indojood

  Klinkende overwinning, een De Graafschap in topvorm aan gort gespeeld. En we zijn winterkampioen, 33 1/2 ster op het shirt. Een ieder die het hiermee niet eens is, is een azijnzeiker.

 5. De seijs

  Als er een is die AJAX hoger op brengt is het v gaal!! Er is momenteel echt niet iemand beter voor AJAX. Maar dat moet je wel kunnen zien. En niet iemand afzeiken omdat je hem niet begrijpt. Want ja je moet echt wel een beetje op niveau gevoetbald hebben Om zijn visie te begrijpen! Kijk maar naar de jaren midden 90. En ja de waarheid is hard. Hoe moeilijk ook voor sommige.

  1. -buitenkantje rechts-

   Van Gaal speelde met Ajax in de jaren 90 geweldig voetbal.. Soms moet je als coach ook geluk hebben.. Van Gaal had het geluk van een enorm talentvolle generatie die nog erg jong en plooibaar was.. Van dezelfde generatie heeft hij daarna bij Barcelona nog geprofiteerd door ik meen 7 Ajacieden naar Barca te halen. Daarom vind ik de grootste prestatie van van Gaal het afgelopen WK. Met een matige ploeg, maar met Robben en v Persie in bloedvorm, de finale halen.. Ook de manier van spelen.. Realisme! Kijk naar de spelers die je hebt en pas daar je speelwijze op aan..
   Dat is wat ik mis bij Ajax…
   Kijkend naar het materiaal van Ajax moet je vind ik met een 3-5-2 of 4-4-2 spelen.. Afhankelijk van de tegenstander..

   1. AjaxBarcelona

    Van Gaal had inderdaad de beschikking over een mooie generatie maar dat was niet zijn verdienste. Hij heeft wat dat betreft veel verpest bij Ajax. Vwb het Ned. elftal ……. resultaat prima maar op dat voetbal zitten we ook niet te wachten bij Ajax. Goed voor Spaanse en Italiaanse clubs, niet voor Ajax.

 6. AjaxBarcelona

  Zoveel humor vlak voor de kerst. Echt heel leuk voor onder de kerstboom. Doe ff normaal met je van Gaal. Dan kan hij de rest van de opbouw nog ff verder verzieken. Van Gaal is exit voor de top en kan Ajax nooit aan de top brengen. Hoe moeilijk is het om dat te begrijpen en te zien. Daar hoef je niet voor op niveau gevoetbald te hebben maar slechts te beschikken over realiteitszin..

 7. De seijs

  Jij hebt zeker niet veel aan je leven ab. En je maakt ook niks mee zo te lezen. Kom je wel eens buiten de deur. Scrooge. Azijnzeiker.

  1. AjaxBarcelona

   Ik heb geen klote aan mijn leven. Niets bereikt, doe ook niks voor anderen. Loop alleen anderen af te zeiken en te zieken. Zit mijn leven lang stiekum op toiletten verstopt. Heb niet meer gehaald dan 3 jaar lagere school. ……….. Oh shit, sorry, ik zit jou biografie te schrijven. Excuses. Merry X-Mas.

 8. De seijs

  Beste mede Ajacied ab tja beetje treurig dit zo van jou te lezen. Ik had jou toch ergens iets hoger ingeschat. Maar ja is niet het geval dus. Enne duimpje ?

 9. Moosie

  Jezus wat was het weer kut vandaag.
  Maar kan nog erger, je kunt ook 300 miljoen uitgeven en dan verliezen van Norwich City.
  Dan ben je pas echt een pannekoek.
  En dan nogzijn er mensen zoals vliegseis die gaan lopen verkondigen dat je bij ons mot komen.
  laat e niet lachen.
  De van Os maffia in optima forma stelletje honden.
  Ajax gaat naar de kloten en we hebben meer ereleden die niet gevoetbald hebben dan wel.
  Tis toch eigenlijk te gek voor woorden.
  De farce van een ledenvergadering zal nog lang nagalmen op het veld.
  En Ajax zat in mijn bloed toen we niks meer voorstelde eind jaren 70 begin jaren 80 en Ajax zit nu in mijn bloed.
  Ik zie het huidige bestuur net als het bestuur van Ton Harmsen, gewoon een zooitje klootzakken die denken dat de club van hun is.
  Maar ook zij gaan een keer de bietenbrug op dus daar is het wachten op.
  Voor het groepje Nietmanen enzo jullie zijn een stelletje misselijke mannetjes die anoniem een grote bek hebben maar zeggen nooit jullie echte naam,laffe klootzakjes dus.
  Ga lekker verder met je achterlijke kut mening verkondigen,maar als jullie mannen waren zouden jullie dit onder je eigen naam plaatsen.
  Doen jullie niet en zullen jullie ook nooit doen, dus ook een stelletje honden.
  Verder Indo,AB.Bobby Velibor 58, en al die andere echte Ajacieden Fijne kerst en Chanoeka en happy nieuw jaar.

 10. AjaxBarcelona

  Moosie jij ook fijne dagen en laat de boel de boel de komende dagen. Zoals je zegt: ze gaan een keer voor gaas, daar kan je op wachten.

 11. Ajax1958

  Wens jullie hetzelfde en goede gezondheid. Vwb het bestuur, die tijd kan mij niet snel genoeg komen;)

Comments are closed.