Amin Younes doet niet mee tegen De Graafschap

1105ajax-fenerbahce_younes

Amin Younes doet definitief niet mee in het duel tegen De Graafschap aanstaande zondag. Hij is nog herstellende van een vleeswond die hij na een gemene overtreding in de wedstrijd tegen Utrecht opliep.

Frank de Boer heeft hem daarom niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen De Graafschap. Ricardo van Rhijn zal hem gezelschap houden maar Nick Viergever en Václav Černý zullen wel ingezet kunnen worden. Daley Sinkgraven en Yaya Sanogo kunnen ook al van hun kerstvakantie genieten want die worden waarschijnlijk weer in 2016 ingezet.

Related posts

17 Comments

  1. creutz1977

   Dat is sowieso een pluspunt… Al is het jammer dat Younes er niet bij is.. brengt toch iets verfrissend

 1. Ajaxslied

  off-topic: het schijnt dat ajax meerdere boden van napoli voor Klaassen heeft afgewezen laatste bod was 20 miljoen

  1. Ramon1

   Die gaat niet weg zeker dit seizoen niet en eerst was het nog 8 miljoen dus geloof er maar weinig van

 2. pietprecies

  Jammer van younes maar die opmerking over saNoGoal hahaha, alsof die ooit gaat spelen… Beter deze winter al retour afzender sturen die minkukel

  1. ajaxhoger

   Minkukel eerste klas , en net wat je zegt Retour arsenal , ik snap echt niet dat die is gehaald , en nog wel tegen de scouts in .
   Dat zegt ook al veel natuurlijk , overmars kan er geen reet van , bijna allemaal geflopt , en dat wil een spits gaan kopen in de winter , dat word weer niks Piet

    1. Toppertje

     Met het salarishuis van Ajax wel. Als je echter bereid bent om voor echte aanwinsten meer te betalen wordt de markt al een stuk groter en kan je wat zorgvuldiger te werk gaan. Dan hangt het alleen nog maar af van het scoutingsapparaat of die internationaal wel voldoende contacten heeft.

     1. Remco425

      Dan is het nog steeds een paniekaankoop. Heeft niets met salarishuis of de grote van de markt te maken. De meeste aankopen in de winterstop bij alle clubs zijn paniekaankopen. Omdat ze er tijdens het seizoen achter komen dat ze in de zomer niet goed hebben ingekocht en het proberen te corrigeren. Een aankoop is geen paniekaankoop als ze de betreffende speler al langere tijd volgen en verschillende keren is bekeken door een scout. Dan is het een weloverwogen koop. En daar staat het salarishuis en of het een goede/slechte aankoop is dus los van.

Comments are closed.