Performance coach Ross Watson toont zich solidair met Wim Jonk

De_Toekomst

Vandaag heeft fysiotherapeut en performance coach Ross Watson de opleiding van Ajax verlaten, weet Voetbal International te melden. Ross die ook verantwoordelijk was voor het uitrollen van de nieuwe opleidingsvisie, heeft na het vertrek van Wim Jonk zijn conclusies getrokken en toont zich nu ook solidair met Jonk.  

De Toekomst heeft met het vertrek van Watson nu negen mensen laten vertrekken:

Wim Jonk (Hoofd Opleidingen)
Ruben Jongkind (hoofd talentontwikkeling)
Jasper van Leeuwen (manager jeugdscouting)
Matthias Kohler (coördinator methodologie)
Michel Hordijk (voormalig technisch manager onderbouw)
Freek de Boer (medewerker talenontwikkeling, planning en individuele werkwijze)
Patrick Oudejans (data-analist)
Bram Som (performance coach)

 

Related posts

36 Comments

  1. creutz1977

   weer een performance coach minder… Gelukkig had deze ook verder niks met voetbal te maken

   1. Litmanen

    Gelukkig dat je vroeger dit soort clowns niet had. Hadden we nooit al die Europacups gepakt.

 1. AjaxBarcelona

  En het ligt niet aan de cultuur van Ajax en is allemaal hun eigen schuld en ze hebben het er allemaal zelf naar gemaakt en …… Ik geloof niet in sprookjes. Als er negen man vertrekken, ongeacht hun functie, dan hebben die mensen een gegronde reden. Dit zal nog lang gevoeld worden binnen Ajax helaas.

  1. Ajax nr 1

   Dat klopt AB het ligt niet aan de cultuur van Ajax. Het lig nu aan de mensen die er nu zitten want deze gasten zijn van een ander cultuur. Deze gasten horen niet bij ons Ajax.

    1. Ajax nr 1

     Jij bent slim genoeg vul dat zelf maar in. Morgenavond weten we hoe we er voor staan hoop ik.

 2. HURBIE

  Dit is toch wel het bewijs is dat het een grote teringzooi is bij AJAX en dat er verschillende groeperingen

 3. BobbyHaarms

  De zoveelste soap. Bedankt Ajax, dat alle kennis (groot of klein) dankzij dit wanbeleid zo de deur uitholt. Nog 1 nachtje slapen en dan mag wat mij betreft de kerstman vervroegd op de ledenvergadering komen en dat hele bestuur in een grote knapzak voorgoed meenemen.

  1. PvL020

   En dan staat er een top bestuur te wachten???? Misschien loopt de “rotzooi” juist nu wel weg . Gelukkig wil Jopie met alle liefde terug keren

 4. AFCA my World

  Het geeft maar weer aan dat er in de top een andere koers gevaren word,dan dat de anderen/meesten willen, erg fijn kun je weer helemaal opnieuw beginnen en blijven we nog lang een buitenbeentje in Europa !

  1. PvL020

   Buitenbeentje blijf je omdat je het nooit redt tegen het grote geld….. Ajax zal altijd een opleiding blijven, als de spelers goed zijn worden ze weg gekocht en begint het weer van voor af aan. Daar zal geen bestuur verandering inbrengen ……

 5. Marcie

  Het is alleen een machtsspel over wie de baas is. De toekomst of de Arena. De heren moeten zich schamen. Ze communiceren met elkaar via de pers. Laat iedereen over zijn eigen schaduw stappen en weer met elkaar om tafel zitten

  1. Litmanen

   Cruijff had nooit een bal geraakt als we dat soort medewerkers in zijn jeugd hadden gehad. Was waarschijnlijk van de opleiding geschopt omdat hij teveel pingelde….

 6. BobbyHaarms

  D-DAY! En laat vandaag eindelijk eens de goede koppen rollen..ik weet er al minstens 1: Henrichs!

 7. Tinus

  Ajax is al lang Ajax niet meer, die 4 landstitel’s waren een mooie sluier, maar ook toen was het voetbal niet geweldig, vooral het laatste kampioenschap was van een bedenkelijk laag niveau. Ajax is kapot gemaakt door zakenmensen. Ik heb totaal geen binding met de huidige club, schiet me allemaal maar af hier. Het spel is kut, het beleid is kut en de omgang met de eigen supporters bij de beesten af! Ik zie al jaren mijn club kapot gaan.

  1. -buitenkantje rechts-

   Waarom afschieten? Je vertegenwoordigd een sentiment dat breed gedragen wordt denk ik..
   Vooral je verhaal over de binding met de club.

  2. Mijn Club

   Tinus, zo denk ik er ook over. Ik kan gratis alle wedstrijden zien, maar het boeit me totaal niet meer. Ik heb al eens gezegd; Ajax is al jaren zoals een B film, en ook die zet ik na een kwartier kijken af! Het is een janboel daar, geen visie, geen duidelijk beleid. Linksom of rechtsom? 50-50 blijkbaar! Bovendien zegt het wel wat als er zoveel mensen hun BAAN opzeggen, terwijl je in mijn ogen een van de mooiste banen hebt, die je je kunt bedenken. Ongelooflijk dit allemaal! Ik kan er met de pet niet bij :((

 8. jambalaja

  Hoe gaat Ajax deze plekken vullen ? Wordt er nu definitief een punt achter
  Plan Cruijff gezet en welke koers wordt er dan gevaren ?
  Ajax is een stuurloos schip geworden met een kapitein zonder vaarbewijs.
  Muiterij op de bounty en iedereen trekt aan het stuurwiel.
  Dat is Ajax op dit moment…

 9. Hoeda Fak Ajoe

  Hebben we inmiddels heimwee naar de jaren voor de fluwelen revolutie? Er is nog nooit zo veel onrust en frustratie geweest als nu. En niet omdat de ideeën van Cruijff niet kloppen, maar omdat de volgers van die ideeën sekte-achting gedrag vertonen. De wereld is momenteel in de ban van extremisme. Dit is voetbal extremisme, namelijk een geloof (de visie van Cruijff) leidend maken voor al je denken en doen en compleet blind en ontoegankelijk zijn voor andersdenkenden en andere invloeden. Ook hier gaan weer de spreekwoordelijke koppen rollen tot de extremisten hun gelijk krijgen. En dat gaat nooit gebeuren. Zo zonde, omdat het geloof zelf best goed is.

 10. Heldenzoon

  Applaus.

  “If you are not with us, you are against us”. De Middenweg (oh ironie) bestaat even niet meer, lijkt wel

Comments are closed.