Heitinga deelt kerstpakket uit in Sophia Kinderziekenhuis

0626Heitinga

Dat John Heitinga een zwak voor kinderen heeft is inmiddels bekend. Kids kunnen altijd rekenen op een high-five, handtekening of foto van de Ajacied. Dinsdag was Heitinga samen met John van den Heuvel aanwezig in het Sophia Kinderziekenhuis om namens het sterrenfonds kerstpakketten uit te delen aan de zieke kinderen in het ziekenhuis. ‘Kinderen verrast door de Kerstman, John van den Heuvel en John Heitinga. Mede mogelijk gemaakt door de Stichting Sterrenfonds. De kinderen genieten nog na van de kerstpakketten. Dank voor jullie komst’, aldus het Sophia Kinderziekenhuis.

1216heitinga-kinderziekenhuis

Foto: John Heitinga Instagram

 

Related posts

17 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Geweldig initiatief om het leed bij deze kids wat te verlichten! Zouden meer spelers en staf moeten doen.. Leert geweldig relativeren…

    1. AjaxBarcelona

     Wel knap, nergens, bij geen enkel topic ook maar iets van positief commentaar over Ajax. Knap. Conclusie kan alleen maar zijn dat je geen Ajax fan bent. Ook weer opgelost door de alwetende AjaxBarcelona.

 2. Ajax 010

  Als Rotterdamse Ajacied waardeer ik dit zeer ! Sophia kinderziekenhuis doet prachtig werk. Johnny heeft zijn hart op de goede plaats; maar dat wisten we eigenlijk al. Op z’n Rotterdams ….. Top Gozert !

Comments are closed.