Bazoer: ‘Bij Ajax is het strenger en serieuzer als bij Psv’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer geldt momenteel als één van de grootste talenten van Nederland en heeft na zijn basisplaats bij Ajax ook al aangeklopt aan de deur van het Nederlands Elftal. Bazoer vertrok op zestienjarige leeftijd bij psv om te gaan voetballen bij Ajax. Een stap waar de speler geen moment spijt van heeft gehad.

‘Dat klopt, spijt heb ik zeker niet alhoewel ik wel moest wennen toen ik bij Ajax kwam. Bij psv kon ik dagen uitkiezen dat ik iets minder gas gaf en een training op tachtig procent kon afwerken. Dat is bij Ajax onmogelijk want elke dag eist men de volle concentratie en is alles veel strenger en serieuzer. Daar moet je wel aan wennen maar uiteindelijk merk je dat je er alleen maar beter van gaat worden’. Bazoer speelde dit seizoen bijna alles. In dertien Eredivisie-duels wist Bazoer eenmaal te scoren en gaf vier assists.

Bron: VI

Related posts

7 Comments

  1. De Ajacied

   Ja ik zou zeggen train op zo’n 90% dan heb je in het weekend nog wat over voor een wedstrijd, toch? ⚽️⚽️

 1. Charka53

  Daar ligt dan het euvel als je elke dag op de trainingen voor 100% moet gaan is de kans groot dat in het weekend de brandstof op is en dat zien we bijna wekelijks

  1. creutz1977

   vergeleken met rest van Europa trainen ze in Nederland echt zacht en rustig… volgens mij zit dat meer in mentaliteit van jeugd van nu… alles moet lief en gemoedelijk…. Ook daarom zit er veel kwaliteit verschil tussen Nederland en rest van top in Europa… technisch kunnen we goed mee, maar fysiek zijn wij een lachertje

   1. Charka53

    Daar heb je een punt creutz, de jeugd die in Nederland opgroeien zijn vaak al verpest door hun opvoeders daar begint de ellende als zo nog niet zindelijk zijn hebben ze al een i- phone en voor dat ze naar school gaan hebben ze alles zo blijven ze braaf en stil en hebben pappie en mammie er geen last van dus sapjes worden niet geboren maar gemaakt.

 2. Mooi

  Het is wel eens goed voor spelers dat ze kunnen zeggen ik heb goed getraind ik voel me goed ,en ook eens met het gas er af .

Comments are closed.