Ajax lijkt komst Edmilson te kunnen vergeten

1118edmilson

Junior Edmilson werd de afgelopen weken in verband gebracht met een winterse transfer naar Ajax, (zie eerder bericht), maar mogelijk blijft de Braziliaanse aanvaller binnen de landgrenzen van België voetballen. Wel is duidelijk dat Edmilson voor een vertrek staat bij zijn huidige werkgever Sint-Truiden.

‘Het ligt voor de hand dat Junior een winterse transfer gaat maken en daarbij maakt AA Gent een grote kans op zijn diensten. Gent heeft inmiddels al contact opgenomen met ons en een groot voordeel is dat de club ook na de winterstop nog actief is in de Champions League. Bovendien speelt de ploeg mooi voetbal’, aldus zaakwaarnemer Rafiki. Naast Ajax zou ook Standard Luik oren hebben om Edmilson te verleiden tot een transfer deze winterstop.

Bron: Laatste Nieuws

 

Related posts

17 Comments

  1. creutz1977

   volgens mij weet Fdb als geen ander om zijn elftal daarvoor te beschermen en af te schermen… zou jammer zijn.. Heb wat beelden van hem gezien… leuke speler..

   1. Litmanen

    Misschien niet onbelangrijk: deze speler is niet speelgerechtigd in de CL, omdat hij niet op de ingeleverde spelerslijst van Gent staat.

 1. Charka53

  Als Ajax nu eerst weer eens gaat voetballen zoals in de goede jaren komen de successen van zelf terug en willen ook betere voetballers weer graag in Amsterdam aan de bak dus Frank kijk nog eens goed hoe er in jou tijd werd gevoetbald

 2. -buitenkantje rechts-

  Al aangegeven dat kampioenschap en bijbehorende CL absolute prioriteit moet hebben.. Zie hier..talenten in België geven de voorkeur aan Gent met als hoofdreden dat die nog actief is in de CL…

 3. HURBIE

  Spelen bij AJAX is niet interessant meer voor buitenlandse spelers
  Competitie is te slap en de salarissen te laag .
  Alleen nog interessant als opstap naar het buitenland

 4. Iceman

  Wat je zegt Ajax nr1. Ik hoop dat morgen het tij werkelijk wordt gekeerd en dat al die zo ge heten Ajacieden die het zo goed menen met ons Ajax eruit wordt geknikkerd. Dat hoop ik van harte. Maar ik ben bang dat er niks zal gebeuren, en dat die zakken vullers gewoon blijven zitten. Kan niemand ons dan helpen?????????? Ajax moet weer normaal als een voetbal club voetballen en niet als een bedrijf. Als er morgen niks gebeurd dan zal het nooit meer goed komen ben ik bang.

 5. Widi

  We hebben talenten zat in de eerste selectie. Ook een paar in jong Ajax en nog een paar in de onder 19. Als er spelers van buitenaf moeten komen, dan niet weer jonge talenten, maar meer ervaren spelers die onze talenten op tactisch en mentaal gebied sterker maken.

  1. ajaxhoger

   Widi we roepen het al jaren , maar er gebeurd helemaal niks , ervaring moeten we hebben , en niet die matige kneuzen , ik heb heimwee naar spelers zoals zlatan mido maxwell trabelsi enz , die werden ook gescout waarom nu niet meer .

   1. Widi

    Ik vraag me al een tijd af of de scouting zo slecht is of dat er niet naar de scouts wordt geluisterd. Scouting moet toch beter kunnen.

  1. ajaxhoger

   Als het maar goeie zijn dan is het goed , dan zijn ze allemaal welkom , ik denk dat we er weinig welkom kunnen wensen dit seizoen , misschien het volgende

 6. Geroldkohlen

  dit zou erg klote zijn ik had hem hoog op het lijstje staan! er moet echt wat gedaan worden deze winter!

Comments are closed.