Cerny: ‘Dit was voor mij het mooiste jaar van mijn carrière’

1126celtic-ajax_cerny3

Vaclav Cerny zal tijdens de aankomende feestdagen met een goed gevoel terugkijken op het afgelopen jaar. Cerny verlengde zijn contract bij Ajax en mocht tevens zijn debuut maken in het eerste elftal waarbij hij ook nog eens het winnende doelpunt maakte tegen Celtic in de Europa League.

‘Voor mij is dit het mooiste jaar van mijn carrière, dat meen ik echt. Mijn contract bij Ajax is verlengd en ik heb mijn debuut mogen maken in het eerste elftal. Dat doelpunt tegen Celtic was echt een hoogtepunt. Voor mij was het dus wel een teleurstelling dat ik er tegen Molde niet bij was en mij weer moest richten op Jong Ajax, die omschakeling is best wel moeilijk. Binnenkort ga ik lekker vakantie vieren bij mijn ouders in Tsjechië en kom ik in januari weer met heel veel zin naar Ajax. Met Jong Tsjechië spelen we in het nieuwe jaar een EK en natuurlijk ga ik proberen mij vast in het eerste elftal van Ajax te spelen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

  1. Ajax nr 1

    Volgend jaar wordt nog veel mooier voor jou Cerny. Zeker weten. Als jij je kans krijgt pak je hem zeker. Veel geluk kerel.

  2. LeroyT

    Op dit moment beter dan El Gazi. Hij komt tenminste zijn man voorbij. Ik weet niet waar die El Gazi zit met ze hoofd. Maar het is in ieder geval niet best wat die laat zien. Terwijl Cerny op dit moment echt voetbal laat zien zowel bij jong Ajax als bij de A1 in de Youth Leaque.

  3. robskuuh

    Meer dreiging als el ghazi vind dat de beste moet spelen.. Wie niet presteert op de bank en de beste laten spelen

    1. Velibor

      Het schijnt zo te zijn dat je ergens makkelijker komt dan dat je er blijft en das er volgens mij met el ghazi aan de hand.

  4. Hika77

    Talenten blijven komen. Je kan een hoop zeggen en zeiken op Frank de B. maar talenten inbrengen durft hij tenminste wel.

Comments are closed.