Opstellingen FC Utrecht – Ajax

opstelling_ajax

Ajax begint om 12:30 uur aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht en zal dat zoals bekend zonder uitsupporters moeten doen. Riechedly Bazoer keert terug in het elftal terwijl ook Thulani Serero een basisplaats heeft in de Galgenwaard. Mitchell Dijks, Donny van de Beek en Viktor Fischer beginnen op de bank.

Opstelling FC Utrecht: Ruiter, Leeuwin, Kum, Ayoub, Strieder, Barazite, Ludwig, Leschert, Klaiber, Haller, Ramselaar

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Nemanja Gudelj, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Thulani Serero, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Amin Younes

Related posts

109 Comments

  1. FrankiC

   BESTE OPSTELLING sinds tijden. Veel loopvermogen, veel uitstekende systeemvoetballers. Zouden Dijks en Fischer al in Hamburg zijn? Ik vrees da we ze niet missen vanmiddag.

    1. FrankiC

     Begrijpelijke keuzes. Anwar houdt het veld breder dan Fischer (beide momenten voetballers en dromers) en bij 3 man achterin heb je tactisch verdedigend goede middenvelder nodig Serero. De voorhoede blijft wat achter (nu Younes eruit is).

   1. FrankiC

    Precies, Haller en Barazite zijn gewoon een klasse beter. Nieuwe dieptepunten voor Milik en Fischer. Voorhoede mist kwaliteit, mist een Larson en Traoré. Even winkelen in de winter.

    1. Toppertje

     Inderdaad. Ze kunnen na de Europese “topwedstrijden”, en
     de debacles in de Eredivisie niet vol blijven houden dat we voorin niemand nodig hebben.

 1. Gianni

  Frank hou nou is aan 1 basis elftal vast elke keer als de wedstrijd belangrijk is gaat die gekke dingen doen met zijn opstelling

 2. Didron

  Persoonlijk had ik vastgehouden aan de basis elf (evt. Younes ipv Fisher) en aan een 4-3-3…, maar ja… Laten we hopen dat deze opstelling de drie punten mee gaat nemen naar Amsterdam! Uitgaan van eigen kunnen, spel en kracht! BZT vanmiddag, zeker ook voor onze fans die niet mee mogen naar die dom(me)stad! WZAWZDB! AGSJ!!

 3. Didron

  Ons aller Ajax vandaag winnen van ‘Utreg’ en daarna die kakkerlakken gelijk/verliezen (laatste liever) van FC Grun dan is het een heeeeel mooi weekend!!

 4. Hazez

  Weer een gedachte kronkel van Frank maar ik hoop dat het nu een x goed uitpakt !!! Zet hem op Ajax

 5. Gianni

  Als je dan toch met extra middenvelder wilt spelen zet dan onze heitinga op het middenveld erbij net voor de verdediging die geeft ook alles voor Ajax en leeft voor dit soort wedstrijden

 6. ief

  waarom aanpassen aan utrecht???!!!! doet fischer het eindelijk goed…zettie el ghazi erin…van beek doet t goed…zettie bazoer erin zonder ritme…..

    1. PvL020

     Speelt teveel voor zichzelf. Als hij meer overzicht in z’n spel legt dan is het meerwaarde

  1. toon61

   El Ghazi waardeloze voetballer , die kan niemand voorbij komem , en over de voorzetten maar te zwiigen , dat is helemaal niks , dat worden weer verlies punten ben ik bang gvd

  1. toon61

   De boer kan er geen gvd van , constant wisselen nooit geen vast team , en over de voetballers maar te zwijgen , die milik , ik noem hem tante sidonia zo zit zijn haar zelfs , voetballen kan hij echt niet .
   Wat een armoe het voetbal bij ons zeg , zonder verrassing in ons spel , makkelijk te verdedigen zoiets .

    1. toon61

     wie heeft er weer gelijk , ik stuk strond hahhahahaha
     op en top ajacied wel heel eerlijk , ik schrijf wat ik zie , die creutz 1977 weet helemaal niks de kut kakkerlak

 7. -buitenkantje rechts-

  Pffffffffffffff……. Gesjok… Wat een lamlendigheid zeg.. Er wordt gedekt op 5-10 m..

  1. -buitenkantje rechts-

   Zou verwachten dat ze nu het vuur uit de sloffen zouden lopen.. DE kans om weer 2 ptn uit te lopen op psv

 8. PvL020

  We mogen echt wel op zoek naar aanvallers in de winterstop FdB, en Cerny vast overhevelen naar het 1e

 9. -buitenkantje rechts-

  Godver!! Kon je op wachten.. Onvoorstelbare wanvertoning! Kan er niks anders van maken.. Collectief falen.. Totaal geen beleving..wandeltempo.. Geen enkele uitgespeelde kans..

  1. PvL020

   Omdat Veltman en Riedewald het overspelen naar elkaar tot kunst verheffen en niet diep durven spelen. Maar ook we hebben geen voorhoede

   1. -buitenkantje rechts-

    Hoor net op FOX dat Ajax in de wedstrijd het laatst in de 36e minuut op goal heeft geschoten.. De hele tweede helft dus geen schot op goal!! Is dit Ajax??

 10. Geroldkohlen

  tjonge jonge dit is echt erg ooh ooh ooh wat een tering zooi!!!! krijgen utrecht niet eens over de knie! stijgende lijn me reet!

 11. Roughrolf

  De spelers zouden hun salaris moeten inleveren want ze hebben niets gedaan – LAMLENDIG ZOALS ZE STOREN EN ZOGENAAMD DE BAL SNEL WEER IN HUN BEZIT WILLEN HEBBEN!!!!!!!!

 12. hansjmn

  Heerlijl genoten 64 % bal bezit (achter en middenveld) heerlijk breiwerk in een tempo van mijn oma van 88. Het was weer genieten met deze gecontroleerde wedstrijd! Super ! Kan ik zo van genieten he!

 13. MakeOne

  Ik verbaas me gewoon dat het zo ongelofelijk kut kan zijn!
  Kom op….utrecht…
  Laag tempo, balletje terug…
  Sjeesus man!

 14. -buitenkantje rechts-

  Word ik ook heeeelemaal schijt van.. We hebben de wedstrijd gecontroleerd..We stonden goed..Bah! Balbezitverheerlijking.. Kijk eens naar uitgespeelde kansen..schoten op het doel.. Hoorde dat Ajax deze wedstrijd vanaf de 36e minuut niet meer op de goal heeft geschoten.. Dit is een wanvertoning.. Weet niet eens bij wie ik moet beginnen.. Houd het dus maar op collectief falen..

 15. Ajax XXX

  Dat je na puntverlies van een concurrent zon 2e helft speelt, ongelofelijk. Op alle facetten afgetroefd door Utrecht en ditmaal niet alleen op strijd maar ook op kwaliteit. Er dient echt een extra spits gehaald te worden want op de bank zit te weinig aanvallende kwaliteit.

 16. Mauheb

  Wat een regelrechte slap stelletje zeg!!! Hadden gewoon uit kunnen lopen bah! D’r zit totaal “0” gif in pffff sorry maar ik kap ermee!!!

 17. Bert62

  Goed gespeeld hoor jongens, ging echt veel dreiging uit. Wat een stelletje losers zijn jullie zeg.

 18. AjaxBarcelona

  Merendeel van de losers zit hier op het forum. Jullie weten niet half hoeveel effect dit gezeik en gescheld op een jonge ploeg heeft. Terecht of onterecht, hoog salaris of niet, het heeft heel veel effect. Steun geeft vertrouwen, ook steun na slechte prestaties. Kijk naar je eigen werk of is het hele boeltje hier al jaren werkloos. Bedenk hoe jezelf zou reageren als je binnen de kortste keren wordt afgezeken. Nogmaals, een mooi salaris maakt in het gevoel geen enkel verschil. Op je wetk volgt ook na een jaar een beoordeling oftewel aan het einde van het seizoen.

 19. Heldenzoon

  Alsof die boys op jouw gewauwel zitten te wachten….. Ik ga lekker positief zijn omdat jij dat wilt: “Ajax speelde wederom weergaloos vandaag”. Jij je zin!! Lulletje

  Ik Wil Ajax Zien

Comments are closed.