Klaassen: ‘Het is de omgekeerde wereld dat wij gestraft worden’

1213utrecht-uitvak

Davy Klaassen heeft na afloop van FC Utrecht – Ajax laten weten teleurgesteld te zijn in de beslissing van de KNVB en de gemeente Utrecht om geen uitsupporters aanwezig te laten zijn bij de wedstrijd van zondagmiddag. Volgens Klaassen de wereld op zijn kop.

‘Laat het duidelijk zijn dat dit niet de reden is dat wij hebben verloren maar uiteindelijk is het natuurlijk een belachelijke beslissing. Utrecht-fans misdragen zich en wij worden gestraft, dat kan natuurlijk niet en het is echt schandalig dat Utrecht en de KNVB het zo hebben weten te regelen. Wij hadden onze supporters hard kunnen gebruiken en voor hun is het ook vervelend want ze gaan altijd trouw mee en worden nu gestraft voor iets waar zij part nog deel aan hebben. Het is gewoon de omgekeerde wereld’.

Bron: Metro

 

Related posts

35 Comments

    1. De Ajacied

      Ja dat was vrijdag het gesprek van de dag,
      Nu Hebben jullie als oude wijven staan te ballen,
      Dat is gesprek van vandaag

    2. Remco425

      Zou de burgemeester dan wel hebben toegegeven? Ik ben al blij dat hij er sowieso iets van zegt, want meestal houden spelers zich nuiten dit soort dingen.

  1. JCruijff

    En zelfs vandaag werden weer anti-semitische leuzen gescandeerd en oerwoud geluiden als Bazoer aan de bal was. Onacceptabel KNVB! Straf FC Utrecht voor deze wandaden met 3 punten aftrek. Maar dat gebeurt waarschijnlijk niet want de KNVB zegt alleen maar vanwege de marketing dat ze RESPECT hoog in hun vaandel hebben staan.

  2. Ajax nr 1

    Ja zeker de omgekeerde wereld Klaassen. Echt dit is weer een verhaaltje echt zo dom lullen weer. Klaassen als je echt vind dat Ajax onterecht gestraft zijn. Waarom dan zo’n kut wedstrijd op de mat neerleggen. Pfff had deze wedstrijd gewoon gewonnen had dat kut utrecht van de mat gespeelt. Je mag best je mening geven Klaassen maar lul niet zo dom. Had gewoon gewonnen voor je supporters die er niet bij mochten zijn. Had je plicht gedaan en als je het dan gezegt had had je een duim gehad.

      1. Charka53

        Gedeeltelijk ben ik het met jullie eens maar hou er even rekening mee dat hij nog onervaren is in deze dingen en hier ook van moet leren

        1. War

          Flapdrollen reactie van Klaassen, ze hadden nu juist extra gemotiveerd moeten zijn, maar nee hoor het was weer ouwe wijven voetbal, weer de duels opzoeken, welke ze natuurlijk steeds opnieuw verloren en natuurlijk onze FdB met zijn geniale 3-4-3 uitvinding, goh, Utrecht was er onderste boven van.
          Nee meneer Klaassen je had een paar dagen eerder al je mond open moeten doen, de spelers lieten de supporters behoorlijk in de kou staan, doen ze trouwens al maanden.

        2. Velibor

          Kom op he onervaren pff nou ff ophouden zeg,dan moet je de band niet accepteren hoor vind ik,dit is gewoon weer een potje aandacht verleggen naar wat anders dan die afgang want dat is het van vanmiddag ,niks onervaren dit is al heel geroutineerd om de brei heendraaien !

  3. go-ajax

    te makkelijk om de aandacht van het ingetogen spel af te schuiven naar de belachelijke actie van de knvb. Gewoon zelf de schuld op je nemen en revancheren in de volgende wedstrijden

    1. JCruijff

      Weer zo’n persoon die dit kennelijk allemaal gewoon lijkt te vinden. Ga je schamen man dat je deze wandaden niet sterk afkeurt. Maar misschien ben je zelf ook zo op de tribune?

    2. Remco425

      belachelijke actie van fc utrecht zal je bedoelen. De KNVB heeft die bestrafte ‘supporters’ geen andere plekken gegeven.

  4. Ajaxleon

    Jammer dat Ajax nu alle supporters die thuis moesten blijven in de steek heeft gelaten. Een schot op doel in 90 minuten zegt genoeg. Ajax had er gewoon geen zin in en zo komen ze nog goed weg dat ze de uitsupporters niet hoeven te bedanken voor hun komst. Utrecht moet zich schamen voor de beslissing die hiertoe geleid heeft, Ajax moet zich schamen voor her eindeloze terugtikken en rondspelen op de middellijn.

  5. JCruijff

    Vroeger waren wij een week of langer doodziek van een nederlaag en was er echt oorlog bij Ajax. Maar jullie gaan gewoon verder alsof er niks aan de hand is want je weet dat rond de 28e van iedere maand een vet salaris staat te wachten en dat jullie binnen max 2 jaar een nog hoger salaris gaan verdienen. En dat terwijl wij ‘domme’ supporters ieder jaar kapitalen uitgeven om onze club, onze Mokumse trots live te zien spelen. Met een trainer die te eigenwijs is om zijn filosofie te wijsigen. Deze coach beweert gewoon dat er geen ervaren spitsen bij hoeven, want met deze groep ging Ajax de halve finale EL bereiken. Ik word hier erg verdrietig van. Wie o wie wordt nou eens wakker?

    1. dickst14

      ik heb al eerder gezegd dat ajax een balvaste spits mist waarbij iedereen aan kan sluiten. Fisher, Millik, Al Ghazi. ze spelen 1 wedstrijd goed en 3 slecht gemiddeld. Als dit andersom zou zijn, ja dan maakt het niet uit als er een zijn dag niet heeft. Achterhoede en middenveld zijn redelijk tot goed. Voorin gewoon gebrek aan kwaliteit.

  6. -buitenkantje rechts-

    Klopt Davy.. Maar is beetje mosterd na de maaltijd. Ik ben misschien in een cynische bui, maar je zou haast denken dat het een afleiding is om maar niet over het bedroevende spel te praten.

  7. Geroldkohlen

    jullie hadden de supporters kunnen gebruiken??? klaassen moet ook ophouden zo te lullen, utrecht moet je gewoon afslachten! en helemaal als je weet dat de concurrentie punten heeft laten liggen!! dan roepen mensen hoe goed we bezig zijn, na de afgelopen europese wedstrijden dacht ik dat het niet meer erger kon maar blijkbaar dus wel!!! als er er geen echte versterkingen komen aankomende winter, (en dan heb ik het over 2 a 3 stuks) dan staan we aan het eind echt met lege handen!!!!

  8. Ajax4ever

    Als het even wat minder gaat moeten we niet zeiken!!! Ga achter Ajax staan dat is de beste oplossing! Wij zijn AJAX wij zijn de beste

    1. Geroldkohlen

      als je op deze manier verliest dan ben je niet de beste, je kan wel altijd positief zijn, maar dan verbloem je het alleen maar, het is gewoon te zwak punt.

    2. vanzanten

      De tijd dat Ajax de beste was ligt volgens mij ver achter ons. Ik kan me niet meer herinneren wanneer het was dat je op zondagmiddag met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kon zeggen dat Ajax ging winnen. En de tijd dat je Ajax kon herkennen aan weergaloos aanvalsvoetbal? Die kan ik me al helemaal niet meer herinneren.

      1. Mijn Club

        Idd, waar is de tijd gebleven, dat je zeker wist dat ze zouden gaan winnen, alleen niet met hoeveel. Terwijl dat tegenwoordig juist makkelijker zou moeten kunnen, mits je maar investeert in je elftal, maar juist dat doen we niet! Ajax is slecht nog een commerciële vereniging, dat spelers wil opleiden voor het geld. De sportieve belangen staan zeer duidelijk op de tweede plek. En de supporters worden gewoon voor de gek gehouden. Helaas!

  9. Ptr

    Beetje laat deze tekst maar zo voetballen ze ook. Het belang pas gaan zien in de laatste 10 minuten. Er dan pas gas op geven. Dan pas met volle overgave duels aangaan. Maar dat is ook te laat!

  10. Mokum69

    Wat een stelletje nep supporters op dit forum… het enige wat jullie doen is je club en de spelers afzeiken. Tjonge jonge wat weten we het allemaal goed. Die jongens staan daar om te winnen en soms lukt dat niet, dat is k*t voor iedereen, spelers en supporters! Samen winnen en samen verliezen!

  11. De seijs

    Het wordt alleen maar slechter. Het gelul en het voetbal. Dit is niet AJAX waardig!! Wat een wan vertoning. Waar zijn de kerels van vroeger die elkaar echt verrot scholden al ze het niet goed deden in het veld. Het word echt slechter pffffff

  12. Iamsterdam2015

    Nou nou nou mensen kan ook wat respectvoller he!?! Het is wel een Ajacied he en geen sufferd van de hoek. Dat jullie boos, geëmotioneerd en teleurgesteld zijn begrijp ik want dat ben ik ook. En ja hij had vorige week voor de supporters in de bres moeten springen maar ja…….

  13. Slingertje.

    Als team hadden de spelers deze wedstrijd nooit moeten spelen dan hadden ze de fans pas echt gesteund.

Comments are closed.