Gametalk FC Utrecht – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

utrecht-ajax_logo

Voor Ajax staat deze zondag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1212utrecht-ajax-henkveen


Related posts

53 Comments

  1. AFCA-075-

    Een hele saaie wedstrijd voor het publiek wat er wel is en dat we scoren uit een buitenspelpositie in de extra tijd.

    1. De Ajacied

      En de Utrecht supporters hebben het IQ van een winterwortel, gaan die wortels zingen ” het is stil aan de overkant”
      Nou nou dat is toch wel goed opgevallen

      1. DanielenRico

        Mogen eigenlijk de Utrecht support naar de Amsterdam Arena, als dat wel zo is dan vind ik dat oneerlijk

  2. Geenemotie

    Ik hoop dat de spelers echt vol gas gaan. Statement maken tegen dat tuig, dat er niets te halen valt voor dat kut cluppie. Baal zo van de actie van het bestuur van FC Utrecht.

    1. Ajaxied001

      nou dat hebben we gezien het gas van een Fiat 500. Bedankt voor het in de steek laten van je eigen fans.

    1. Didron

      Teken ik voor Dickst, maar dan liever 0-3… Anders hebben we voor de winterstop tegengoals in de dubbele cijfers!

  3. AjaxBarcelona

    Goh, die ploeg die volgens een aantal van ons zo goed heeft ingekocht en zo goed speelt kan dus ook gewoon de bietenbak ingaan.

    1. Toppertje

      Maar wel overwinteren in de CL en gewonnen van Ajax. Laten we maar het seizoen afwachten voordat we PSV afschrijven.

  4. AjaxBarcelona

    Heb liever tegen Utrecht de drie punten dan dat we van Molde hadden gewonnen, als dat een keus zou zijn geweest.

    1. Charka53

      Nou AjaxBarcelona je hebt geen keus het is de instelling van de dag ,is deze goed wordt er met inzet en overtuiging gevoetbald is deze niet goed dan krijgen we weer een zaad partij en verliezen we punten maar ik hoop op het eerste

  5. tijger238

    Ajax moet gewoon elke wedstrijd winnen met gedurfd voetbal op z’n Amsterdams. Niet dat eeuwige gebrei en volop balbezit op eigen helft. Ajax begint zowat op Man United te lijken. Geef de buitenspelers de vrijheid en laat ze lekker acties maken. Laat de middenvelder het spel opbouwen naar voren en niet naar de zijkanten. Speel zoals de A1 dat doet!! Jonk als opvolger van de Boer aub!! En wel nu meteen.

  6. dickst14

    Ja Jonk als de boer weggaat. Dat zou de beste keuze zijn. En als Henrichs en consorten dan ook nog weggestemd zijn vd week dan hebben we een leuke kerst met de 1e plaats en een toekomstperspectief.

  7. AjaxBarcelona

    Zijn jullie de laatste competitie wedstrijden nu al weer vergeten. Daar was de laatste weken toch duidelijk vooruitgang te zien. Kijk naar aantal doelpunten (meeste doelpunten voor) kijk naar het aantal tegen goals (minste). Waar het probleem ligt is het spel tegen teams die zich ingraven en afbraak voetbal spelen. Daartegen ontbreekt de ervaring en de fantasie. Als de ploeg bij elkaar blijft is dat volgend seizoen en mogelijk na de winterstop ook al beter. Ajax heeft sinds jaren in de competitie in deze periode niet zo goed gepresteerd als nu.

    1. AjaxBarcelona

      Vergelijk meteen ook eens de laatste 15 wedstrijden uit vorig seizoen qua punten en doelsaldo met de eerste 15 wedstrijden van dit seizoen. Volgens mij toch echt vooruitgang.

      1. Ajax1958

        Das waar die vooruitgang, maar even een kleine noot. Vergelijking met vorig jaar is niet ok, toen werden we geen kampioen. ( dus vertekend beeld)

    2. Toppertje

      Maar dan hebben we nog wel een klasse spits nodig en als het kan een beest centraal achterin. Dan geloof ik erin. Anders blijft het leuk voor NL maar hebben we Europees niets te zoeken.

    3. Geroldkohlen

      tuurlijk zeker was geweldig tegen heerenveen maar het zegt ook genoeg, we speelden tegen heerenveen!!!! ze moeten zo spelen in europa en tegen de lampen en de kakkies, en die wedstrijden waren verre van positief!!

    4. Ajax1958

      Laatste paar wedstrijden was wel wat beter, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Er moeten echt een paar versterkingen ( routine) komen, met de nadruk op versterkingen. In de eigen comp kom je er mee weg, internationaal zakken we finaal door het ijs. Dit is geen incident, maar erger het is structureel.

  8. Velibor

    Inderdaad AB je hebt wel een punt over dat ingraven en zo maar dan hebben ze geen plan B of spelers die ff lekker de boel los kunnen gooien,ik lach me trouwens kapot als ze dat Utrecht helemaal uitcounteren straks want die gaan natuurlijk als een dolle beginnen en dan moet je ze bij de ballen pakken,0-3!

    1. Ajax1958

      Dus als de tegenstander zich ingraaft is Ajax de pisang? Volgens mij is dat niet van de laatste jaren. Moet je ze kapot spelen met hoog baltempo en bewegende spelers. Misschien toch kwaliteit te kort? ( waarschijnlijk ben ik niet zo snel tevreden als menig ander hier)

  9. War

    Vaak zijn het scheidsrechters die in zo’n wedstrijd de kluts kwijtraken en uiteindelijk de wedstrijd beslissen

  10. Didron

    Persoonlijk had ik vastgehouden aan de basis elf (evt. Younes ipv Fisher) en aan een 4-3-3…, maar ja… Laten we hopen dat deze opstelling de drie punten mee gaat nemen naar Amsterdam! Uitgaan van eigen kunnen, spel en kracht! BZT vanmiddag, zeker ook voor onze fans die niet mee mogen naar die dom(me)stad! WZAWZDB! AGSJ!!

  11. Didron

    Ons aller Ajax vandaag winnen van Utreg en daarna die kakkerlakken gelijk/verliezen (laatste liever) van FC Grun dan is het een heeeeel mooi weekend!!

  12. toon61

    Ik mis de goede voetballers die uit niks een goal kunnen maken , daar speelt er geen een van bij ajax ,

  13. fjonkman

    En weer laat Ajax zich kinderlijk simpel in zijn zak schijten door middenmoter Utrecht… Snappen dat stel juffertjes nou nog niet dat er voor Utrecht maar 1 wedstrijd per jaar telt? Jezus wat een slappe hap!!!!!

  14. Pazuzzu

    Van bepaalde personen hiero mag de waarheid niet gezegd worden want dan ben je ineens geen echte fan maar als je dit gebrei en lange halen nooit thuis voetbal Ajax waardig noemt ….. ja Fischer Klaassen Riedewald Ghazi enz enz zijn weer bagger slecht. Hoe lang mag Frank Ajax nog meer kapot maken? Ga MET je geldbroer aub naar het zo in de zomer fijn voetballend non Arab vriendelijke Qatar.

  15. afca74

    laat de boer maar vertrekken in de winterstop je moet die jongens laten voetballen en niet voldouwen met regeltjes en opdrachten. wat een stelletje dlappe zakken zeg en vandaag echt allemaal.

    1. toon61

      lijkt maar , ooooooo wat ben ik boos , en dan nog de sups hier die het goed willen praten , die hebben er echt geen kaas van gegeten , het verstand van een garnaal hebben ze , ajax word echt geen kampioen de kakker;lakken of die kut lampen , door dat kut beleid van ajax

      1. AjaxBarcelona

        De enige op wie jij boos bent is PSV. Twee punten laten liggen. Daar baal jij van maar ja, eerlijk zal jij nooit zijn hier.

  16. Jan64

    Als je 4x kampioen ben geworden dan heb je toch zoveel credit opgebouwd dan mag dit toch . Een andere trainer was er allang uit getrapt maar FdB blijft .

  17. Ajax1958

    Nogmaals, we zijn niet zo goed als dat we denken. Spelen we nog in de MM comp ook. Wil je heersend in de comp en internationaal mee willen komen moeten er versterkingen komen.

Comments are closed.