Younes: ‘Ik weet dat ik de juiste keuze maakte’

0917ajax-celtic_younes

Amin Younes heeft de afgelopen weken laten zien een aanwinst te zijn voor Ajax. De 22-jarige dribbelaar is zelf ook redelijk tevreden. “Ik voel me hier thuis, ben redelijk tevreden, maar vind dat ik nog veel beter kan. Elke wedstrijd en elke training wil ik vooruitgang boeken”, aldus Younes in De Telegraaf.

Waar veel Nederlansse talenten dromen van een stap van de Eredivisie naar de Duitse Bundesliga bewandelde Younes de omgekeerde weg. “Ik heb de omgekeerde weg bewandeld. Of dat verbazing wekt in Duitsland? Dat weet ik niet, omdat ik me daar ook helemaal niet mee bezighoud. Het gesprek met De Boer en Overmars was goed. Vanaf de eerste dag dat ik in Amsterdam ben, weet ik dat ik de juiste keuze maakte. Ik hou van het voetbal van Ajax. En hier krijgen jonge spelers de kans, waardoor ze grote stappen in hun ontwikkeling kunnen maken”, aldus de aanvaller, die bij vlagen trekken vertoont van Overmars.

Ook vanavond tijdens de Europa League wedstrijd tegen Molde hoopt Younes op speelminuten om ook zijn landgenoten te laten zien wat hij kan. “De eredivisie wordt in Duitsland niet uitgezonden, de Europa League wel.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

17 Comments

 1. lrsvdrk

  fijn dat jij dat ook ziet Younes! Wij zijn blij met jou en je skills, je brengt met je acties echt leven in de brouwerij! topper!

 2. woody79

  maak vanavond ook de juiste keuzes en rol die noren op ook al is de kans klein dat we nog overwinteren.

 3. AFCA my World

  Een kleine stap terug en straks weer een grote vooruit waarschijnlijk, zeker een aanwinst !

 4. KBouter

  HURBIE….ik ben nog steeds benieuwd op je antwoord….welke aankoop van Overmars na Poulsen was of is beter dan Younes?

 5. KBouter

  Bazoer is geen aankoop , en Cillissen is geen voetballer. Younes is na Poulsen de enigste goede aankoop.

  1. AjaxBarcelona

   Moet er dan perse geld mee gemoeid zijn. Ajax heeft Bazoer opgepikt bij PSV. Dus verdienste van ook Overmars. Hij had keus tussen MU en Ajax en mede Overmars heeft hem kunnen overtuigen om naar Ajax te komen. Dus klasse aankoop zonder transfergeld.

   1. AjaxBarcelona

    Overigens wel humor je opmerking over Cillessen. Volgens mij is het een VOETBAL elftal en daarin hoort een keeper en die mag zich toch echt ook voetballer noemen hoor.

Comments are closed.