Opstellingen Ajax – Molde

opstelling_ajax

Ajax begint om 19:00 uur aan de thuiswedstrijd in de Europa League tegen het Noorse Molde. Donny van de Beek heeft opnieuw een basisplaats gekregen van trainer Frank de Boer, die ook Jairo Riedewald weer ziet terugkeren in de basiself. Ricardo van Rhijn vervangt de geschorste Kenny Tete.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Davy Klaassen, Amin Younes, Arek Milik, Viktor Fischer

Opstelling Molde: Horvath, Gabrielsen, Linnes, Flo, Forren, Toivio, Singh, Hussain, Mostrom, Kamara, Elyounoussi.

Related posts

42 Comments

    1. toon61

      Dat niet alleen , en dan nog zeggen we hebben geen spelers nodig , wat een armoe , een blinde ziet het nog .
      Het is weer ouderwets een tempo van een oud wijf , en tikkie terug , met een verdediging van nul komma nul , het ergste is het word hier nog verheerlijkt , het is helemaal niks , talenten niet m,eer en niet minder .
      Kortom waardeloos voetbal weer , klaasen raakt geen bal goed tot nu toe , die milik kan er ook bitter weinig van .

  1. pietprecies

    Niet dat het ene reet uit maakt nog aangezien Celtic al achter staat maar als je wederom zo naïef een goal tegen krijgt dan verdien je ook niet om in Europa te spelen maar natuurlijk zal FdB daar weer een compleet logische verklaring voor hebben (als in volgende keer moeten we scherper zijn… Rot toch op!!)

    1. toon61

      We hebben ook geen nieuwe spelers nodig piet , dat zei frankie boy ook nog pfffffffffffffffffffffffffffffff , als je dat niet ziet helpt het niet .
      Die lampezeikers lachen hun lul uit hun broek , dankzei dat kut beleid verdienen zei geld .

      1. AjaxBarcelona

        Lekker he Toontjelager. Je kan je oude vertrouwde PSV commentaar weer van stal halen. Geniet van de knock-out fase van je club jongen maar flikker hier gewoon eens op.

  2. dioajax

    fener op voorsprong en ajax 1:1 tegen molde…tegen zo n club moet je met 4:0 winnen…geen passie niks…waar zijn die echte ajax harten geblijven net als vroeger…vroeger was het over het shirt van ajax…nu o ver de geld…spelers die jong zijn moeten niet veel geld krijgen en autos en etc…laat ze vechten voor de club en voor hun plaats…

  3. Hika77

    En dat te bedenken dat de Noorse competitie al even stil ligt. Het is om je ogen uit je kop te schamen..

  4. stylo1984

    Die fucking visher ook je ziet et iedere keer al aankomen en toch doet ie et iedere keer weer

  5. stylo1984

    En iedereen die lampen maar afzeiken… Nou die gasten weten wel wat vechtlust is…. Tempo speel je een bejaarde mee in slaap

  6. knudde32

    tis weer niet om aan te gluren wat een slechte voorzetten van dijks nog maar te zwijgen over die van van rhijn

  7. B4ajax4ever

    Iksnap niets van die wissels , laat die Fischer staan en haalt die younes er uit. Haal gvd Fischer er uit en zet younes gewoon weer op links . En dan ook nog bazoer voor van de beek i.p.v. Gudelj . De boer is het spoor weer bijster ?

  8. B4ajax4ever

    En wat is dat toch met die haast om een vrije trap te nemen om hem vervolgens toch terug te schoppen.

  9. Ajax1958

    In onze MM competitie lukt het (nog) wel , maar Europees gezien schieten we geen deuk in een pakje boter, dus terecht uitgeschakeld. In 5 jaar tijd zijn we geen mm opgeschoten. Er MOET versterking komen!!!!!

  10. stylo1984

    Aan donder op met dit zootje… Die flikker van rhijn gaat niet met zen man mee en gudelj krijgt rood wat een fucking zootje

  11. War

    Je kan Milik er net zo goed uithalen , niemand merkt dat.
    Wat een oude wijven voetbal, traag en ze zien het gewoon niet een bal over 20 meter of meer hebben ze nooit geleerd gaat voortdurend fout en die scheids wordt nu ook een etter

  12. knudde32

    complete afgang 2x niet winnen van de Noorse nummer 6 die ook al een maand niet speelt lachwekkend

  13. dioajax

    gefeliciteerd de boer…beste wedstrijd van het seizoen…met passie en vecht…en ja heb net vergeten…we zijn dooooooooor en nu natuurlijk voor de volgende ronde moeten we ervaren spelers kopen…geweldige wedstrijd om naar te kijken…en goeie wissels ook meneer de boer….

  14. stylo1984

    Zo de kassa’s maar open zetten en de mensen hun geld terug geven… En van rhijn wat een kwal, geef em gratis weg aan VVV ofzo

  15. ritchy

    als ze zo blijven spelen verliezen ze nog van de clubs in de Jupiler league want die spelen wel met bezieling en vechtlust

      1. AjaxBarcelona

        Ik heb de wedstrijd niet gezien, was bezig voor het goede doel :-). Was dus TT supporter vandaag 🙂 Maar ik hou vertrouwen in het team ondanks mindere speeldagen. Zie in commentaren mensen weer als een blad aan de boom omdraaien. Altijd wel grappig om te lezen.

          1. AjaxBarcelona

            Om voetbal chagrijnig worden? Nooit. Ook niet na 55 jaar Ajaxfan van mijn 58 levensjaren 🙂

  16. LeroyT

    Fischer is een 8 of een 4 die jonge zou niet gewoon altijd een 7 zijn met af en toe een uitschieter naar boven. Maar juist of de momenten dat die een 4 is durf hem dan ook snel te wisselen.

    1. -buitenkantje rechts-

      Dat heb je met jeugd.. Heb Fischer nog niet zien schitteren tegen internationale tegenstanders of tegen de top 3 in de eredivisie.. Daarom vind ik hem (nog) niet Ajaxwaardig.. We hebben meer kwaliteit en ervaring nodig waar dit soort jongens met beleid gebracht kunnen worden..

  17. Heldenzoon

    Tja, je zag echt dat Frank ze volledig vrij liet om te vechten voor die laatste (minieme) kans en om 50.000 man te vermaken.

    Balletje breed, balletje terug. Frank Afbraakvoetbal. Kut dus

Comments are closed.