Klaassen: ‘Dan verdien je het ook niet’

0917ajax-celtic_klaassen

Davy Klaassen liet na afloop van de wedstrijd tegen Molde weten teleurgesteld te zijn maar zag de uitschakeling natuurlijk wel aankomen nadat Ajax veel punten had verspeeld in voorgaande wedstrijden in de Europa League.

‘Wij hadden wel veel balbezit maar konden de mensen voorin  niet bereiken en dan weet je dat het lastig gaat worden tegen deze stugge tegenstander. Ik denk dat het een mentaal ding is. Dan kan je nog zulke goede ideeën hebben, als je geen mensen voorin hebt, kom je daar ook niet. Het is jammer dat we deze wedstrijd niet winnend afsluiten maar anderzijds zag ik Fenerbahce ook niet snel van Celtic verliezen. Uiteindelijk hebben we het thuis tegen Celtic en uit tegen Molde verpest dus verdien je het ook niet’. Op de vraag waarom het in de Eredivisie wel lukt en of Ajax te groot is voor Nederland en te klein voor Europa is Klaassen duidelijk. ‘Zoiets ja’.

Bron: Fox Sports

Related posts

9 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Davy…met bijna 50.000 mensen in het stadion verwacht ik meer beleving..felheid.. Meer aanvalsdrift! Niks mis mee dat je je inspant om je laatste Europese wedstrijd dit seizoen winnend af te sluitenen het publieknog wat te vermaken..

  1. AjaxBarcelona

   BR wel lezen wat Klaassen zegt. Komt er op neer dat ze de bal voorin niet kwijt kunnen dus …… dan pak je de breinaalden.

 2. Mooi

  Ik begrijp helemaal niets van zo wedstrijd mentaliteit ,wordt er dan helemaal niet meer aan het publiek gedacht.

 3. Ptr

  9 man voor en 1 in het goal
  Het leek wel handbal
  Moeilijk voetballen tegen zo een tegenstander
  Ook pech 2x spectaculair op de lat!
  Gaan ze er in dan hoor je niemand.

Comments are closed.