Gametalk Ajax – Molde: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-molde_logo

Vandaag om 19:00 uur speelt Ajax de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen het Noorse Molde. Ajax moet winnen en is daarna afhankelijk van Celtic, dat Fenerbahce in Istanboel op een nederlaag dient te trakteren wil Ajax overwinteren in Europa.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1210ajax-molde-henkveen


Related posts

11 Comments

 1. AFCA-075-

  Het lot ligt in Turkije. En dat is jammer want dat had totaal niet gehoeven(molde eerste helft, celtic thuis kunnen winnen en gelijk spel tegen de Turken). Laten we hopen op een wonder…

  1. AjaxBarcelona

   Jou stukje geeft aan dat we er Europees gewoon bijhoren. Het scheelt maar een klein stukje volwassenheid. Het bekende dubbeltje had zomaar de andere kant op kunnen (moeten) vallen in die wedstrijden en iedereen was nu al blij geweest.

   1. De Ajacied

    Ja jongens ga er vol voor 110% inzet tonen aan de trouwe supporters en hopen op Celtic meer kunnen we niet doen,
    Toch? ⭐️⭐️⭐️

   2. AFCA-075-

    Ik ben van mening dat we er idd bij horen. Echter is het zo dat we nu zo onderhand het lachertje van Europa worden op deze manier.

 2. Charka53

  Als ze er net zo tegen aan gaan als tegen Heerenveen krijgen we een leuke wedstrijd voorgeschoteld en een winnend Ajax en dan maar hopen dat de schotten iets doen waar wij gelukkig van worden.

Comments are closed.