Ajax – Molde live op RTL7 en Fox Sports

1105ajax-fenerbahce_europaleague

Ajax begint om 19:00 uur aan de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen het Noorse Molde. Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn in de Amsterdam Arena is het duel live te volgen via RTL 7 en Fox Sports. Om 18:00 uur begint de voorbeschouwing bij RTL terwijl Fox Sports om 18:55 een verbinding zal leggen met Amsterdam via kanaal 5 van de betaalzender. Tevens zal op Fox Sports 2 het duel Fenerbahce – Celtic worden uitgezonden. Natuurlijk is de wedstrijd van Ajax ook te volgen via ons eigen Twitteraccount.

Related posts

4 Comments

  1. Amoebe

    Waarom ben ik nu zo bang dat de wedstrijd het aankijken niet waard wordt?

    Ik heb een fout onderbuik gevoel!

    En dan ook nog afhankelijk van de Turken….hopen op betere tijden waarin je altijd met de borst vooruit de wedstrijd tegemoet ziet. Ik mis die tijd!

Comments are closed.